Dodaj do ulubionych

Partner ASM Warszawa - jak jest?

27.02.09, 19:52
Witam,
zainteresowała mnie oferta pracy w tej firmie.
Bardzo bym prosiła o opinie osób które mają w tej kwestii cos do powiedzenia, jaka panuje atmosfera, jakie są zarobki w porównaniu do innych firm w tej branży,możliwosc rozwoju, no i generalnie czy warto tam isc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 14:54
      Zarobki są niezłe, ale opóżnienia w płatnościach są czymś na
      porządku dziennym.
      • Gość: korwin Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 11:24
        Zależy o jakie stanowisko ci chodzi ? Promotor czy w biurze
        • Gość: Tomek Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: 80.54.82.* 19.02.10, 23:25
          Teraz praca jest w nocy dziwie się dlaczego nie ma dodatku nocnego?kodek pracy
          mówi ze taki się należy .
          • Gość: rozczarowany Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.acn.waw.pl 24.02.10, 14:01
            Stary, ty sie módl (jeśli wierzysz w B. a jak nie wierzysz to idź do PIP) żebyś wogóle pensję dostał tyle ile wypracowałeś...
            • Gość: bdg Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.chello.pl 26.04.10, 17:33
              pracowałam w tej firmie zaledwie na 2 promocjach i nie wiem jaki Pan, ale taki
              wysoki co chodził z Panią Magdą przyszedł dał umowy i poszedł sobie! Umowy ze
              mna nie podpisali, sobie wypracowałam i kasy nie dostałam! dzwonilam do siedziby
              w Warszawie to przez 3 miesiace mowili : oddzwonimy do pani! i na tym sie
              skonczylo, mnie oszukali na 90zł a kolezanke na 190zl! i zgadzam sie z Tobą w
              zupełności!
            • Gość: I....... Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.centertel.pl 01.06.10, 18:42
              Ja pracowałam u nich w marcu i do tej pory mi piniędzy nie wypłacili...
              radzę tam nie pracować... Chodziłam do nich 3 razy aby mi kase
              wypłacili... a oni zawsze mowili ze do pojutrza powinno dojść na
              konto... i co??? i nic... do tej pory czekam na wypłate... myślę żeby
              ich do sądu podać... bo to naprawde porażka ;/ Radze wam nie idźcie do
              tej firmy pracować bo to jest po prostu ŻENADA i DNO!!!!!
    • Gość: Bolo Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.icpnet.pl 06.05.09, 21:59
      Jako merchandiser zależy jakie firmy dostaniesz
      Jako Supervisor bardzo fajnie
      Jako przedstawiciel wiem, że bardzo fajna atmosfera - mój nadzorca pracował
      wcześniej dla dwóch innych firm i mówił, że tam mają normalne podejście, ale
      pewnie trzeba się wpasować
      Ja pracuje tam jako merchchandiser i jak mają jakiś projekt robię supervising -
      Polecam, jak jesteś dobry to Cię awansują (przynajmniej tak podobno jest - ja na
      razie tylko do supervisora doszedłem)
      Z kasą to trzeba pilnować, żeby karty pracy szły na czas bo potem ich znaleźć
      nie mogą ale na tylu merchandiserów co tam zatrudniają to i tak dziwię się, że
      nie ma większych problemów
      Co mi się podoba - nie olewają jak ktoś ma błąd w wypłacie - wyjaśniają sprawy
      • Gość: Asia Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.09, 17:05
        Pracowałam jako merchchandiser i NIE POLECAM Partenr ASM!! Problemy z kartami
        pracy (nie były odczytywane),nie odpisywano mi na e-mail, a co najważniejsze
        problemy z gotówką! Wyrobiłam wszystkie godziny jakie miałam, karty pracy
        wysyłałam a co sie okazało.... ze nie poinformowali mnie ze mam nie robic
        serwisów kilku i zapłacili mi tylko za 2, a robiłam 5! PORAŻKA
        • Gość: Marek Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.globalconnect.pl 24.10.13, 15:03
          Jeżeli ktoś ciebie nie poinformował, to supervisor. Do niego miej pretensje ;) Niech buli z własnej kieszeni.
      • Gość: OLEGPIENKOWSKI Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.acn.waw.pl 26.01.10, 17:15
        NIE POLECAM, TO BANDA OSZUSTÓW I CWANIAKÓW.TRZEBA SIĘ PROSIC O KASE I NAGMINNIE SIĘ SPÓŻNIAJĄ ZRESZTĄ TO NIE TYLKO MOJA OPINIA , JAK REZYGNUJE POZDRAWIAM I NIE POLECAM
    • Gość: Gość_1 Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: 85.202.111.* 14.09.09, 11:41
      Słuchaj nie wiem w jakim charakterze szukałaś, w tamtym okresie czasu pracy, ale ja miałam do czynienia z tą agencją w te wakacje w sierpniu przez dwa tygodnie.Pracowałam dla nich jako hostessa i z przykrością muszę stwierdzić, że źle mi się z nią współpracowało pod pewnymi względami.Agencja jest niepoważna, nieogarnięta i pokręcona.Nie zachowują się profesjonalnie tylko jak dzieci, które szukają pomocy w życiu. Pracowałam z kilkoma osobami na tym stanowisku i tak jak jest zawsze, w każdej pracy że podpisujemy umowę najpóźniej w dniu rozpoczęcia pracy to nikt z nas nie widział jej na oczy przez półtora tygodnia od pierwszego dnia pracy. Ja sama ją podpisałam w ponad dwa tygodnie po skończeniu pracy, gdzie oczywiście nikt z agencji nie zainteresował się tym że jedna z niepracujących już hostess nie ma podpisanej umowy i sama musiałam się o to zatroszczyć i udać się do biura. A na wypłatę gotówki też trzeba długo czekać. A jeżeli chodzi o zarobki to jak dla ludzi, którzy nigdy nie mieli do czynienia z hostowaniem to są w porządku.Tyle dobrego mogę powiedzieć o tej agencji.Przestrzegam przyszłych kandydatów, żeby najpierw dobrze się zastanowili i może jeszcze poszukali innych opinii, bo może tylko ja miałam takie złe doświadczenia.
      • Gość: XYZ Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 16:31
        ja mam takie same doświadczenia jak Ty, do tej pory nie zobaczyłam pieniędzy a
        już dawno powinnam je dostać. Firma nierozgarnięta.
    • Gość: hostessa Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.09.09, 09:46
      Ja pracowałam w tej firmie od początku września do wczoraj jako hostessa. Była
      to większa akcja-Clubcard dla Tesco. Umowy jeszcze nikt z nas nie dostał,
      wszelkie telefony nic nie dają, jak na razie żadnej kasy też nikt nie dostał, a
      wczoraj poinformowali nas że wypłacą nam tylko 40 % tego co powinnyśmy dostać,
      czyli jakieś nie całe 3 zł za godz. Jedno wielkie oszustwo. Naprawdę odradzam
      pracę w tej firmie, same problemy i brak zorganizowania.
      • Gość: z Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: 82.146.246.* 29.09.09, 22:34
        w jakim mieście pracowałaś
    • Gość: 1 Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 11:56
      KATEGORYCZNIE ODRADZAM CI TA FIRME
      • Gość: AGA Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 13:16
        Witam!
        Pracowałam w tej firmie jako hostessa 2 miesiące przy promocji ClubCard w Tesco
        i stwierdzam, że nigdy więcej nie popełnię takiego błędu! Firma jest niepoważna,
        nieodpowiedzialna i nie dba o swoich pracowników. Umowa została podpisana
        dopiero pod koniec promocji po wielokrotnych moich i koleżanek upomnieniach,
        żeby tego było mało do dziś nie otrzymałam pieniędzy. Wciąż tylko zostaję
        zbywana zapewnieniami, że pieniądze wpłyną w ciągu kilku dni... By dolać oliwy
        do ognia - dziś usłyszałam,że zostaną wpłacone pieniądze tylko za 1 miesiąc, bo
        rozliczają miesięcznie(więc dlaczego za sierpień nie zapłacili we wrześniu???.
        Całkowicie odradzam współpracę z tą "firmą". Na początku dobre wrażenie a
        później brak jakiegokolwiek porozumienia;/
        • Gość: Ania Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 20:22
          moze ktos mi powiedziec ile ta firma placi swoim pracownikom i do
          ktorego dnia danego miesiaca
    • Gość: niki Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 19:24
      Ja rowniez pracowalam jako hostessa przy zakladaniu kart tesco i
      szczerze nie polecam wspolpracy z ta firma!!! W moim przypadku umowa
      byla od razu podpisana ale...
      pracowalam w sierpniu na cale szczecie zrezygnowalam po trzech
      dniach. Niedojrze nie mila atmosfera to ciagle strasza ze poleca po
      pensji ( jakby niewiadomo ile placili). Szczerze mowiac praca wcale
      nie byla latwa a zarobki 8,50 (kpina!!!). Do tgtego straszne
      problemy z zaplata. Ciagle mowia ze beda pieniadze a nie ma ich.
      mamy teraz 3 listopada pienedzy nie ma i nie ma zadnego kontakt z
      posrednikiem. Po prostu jakas masakra!!! Dobrze radze nie pakujcie
      sie w to.
      • Gość: Gerhard Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 06:25
        Pracujesz bez umowy (dwa egzemplarze czekają na podpisanie dwa
        tygodnie, a nawet nie wiadomo, czy zostana podpisane), aneks do
        umowy tylko w jeden egzemplarz(pracownik nie otrzymuje), więc
        pracodawca może zrobić co chce.Wielcy oszuści, gdyż nie są rzeczowi.
        Pracujesz, a nie wiesz za ile.
        ,,A towar się wykłada".Odradzam pracę w tej firmie
        • Gość: rozczarowany Re: Partner ASM IP: 188.33.127.* 03.12.09, 20:31
          Potwierdzam. Firma Partner ASM to OSZUŚCI!!!!!!! Odradzam tą agencję. Brak słów.
          Do tej pory nie wypłacili mi pieniędzy za wrzesień bo jak to często w tej niby
          centrali bywa zaginęły dokumenty. Szał!!!!
    • Gość: aga Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.chello.pl 25.11.09, 19:58
      mam pytanie czy robia problemy jak ktos chce odejść bo nie mam umowy
      a pracuje juz jakis czas czy ktos moze mi pomóc
      • Gość: szkodaslow Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 13:40
        Pracowałem już w kilku miejscach, ale ta firma jest żenująca... Praca bez umowy jest normną, może z łaski ją dostaniecie po 2 tyg. Wypłata może przyjdzie, a może nie. A nawet jak przyjdzie to zawsze za mało. Umowa jest tak skonstruowana, że ie macie żadnych praw. Poza tym brak stałego grafiku, niskie stawki i upierdili przełożeni.

Warto? Nie. Chyba, że chcecie czuć się wykorzystani to polecam.
        • Gość: .... Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.home.aster.pl 08.12.09, 12:39
          zgadzam sie z poprzednikiem..
          umowe mozna podpisać, ale tylko wtedy, jeśli ciągle sie o nią upominasz.. mi nie
          zapłacili. a szkoda.
          • Gość: :) Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.home.aster.pl 20.12.09, 01:44
            pracowałem tam przez 1 dzien [ moglem co prawda dluzej,ale mialem tez inna
            oferte pracy] i zaplacili pieniadze nawet za 1 dzien, chociaz w umowie bylo ,ze
            mam pracowac do konca roku.Polecam
          • Gość: strata czasu Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 18:20
            te wszystkie posty pisali lucie z firmy asm nie łudz sie to lipa
            hała wole zbierac puszki nisz tam pracowac
            • Gość: Pracownik Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.net.tele-plus.pl 22.03.11, 23:30
              Zainwestuj w słownik jak już coś zarobisz :)
    • Gość: strata czasu Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 18:17
      1.105ZŁ MIESIECZNIE ZA WYKŁADANIE TOWAU I NIE MOZESZ SIE RUSZAC Z
      ALEJKI I KARZDY TOBA POMIATA MASZ WIECEJ LUDZI DO ZADZENIA TOBA NIZ
      DO PRACY :(( LIPA W CHU............j
    • Gość: pipku Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.chello.pl 02.01.10, 18:32
      NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ! NIE WYPŁACAJĄ NALEŻNEJ PENSJI! GINA KARTY PRACY,O GŁUPIA
      UMOWĘ NIE MOŻNA SIĘ DOPROSIĆ, DOSTAJE SIĘ JA PO 3 TYGODNIACH PRACY Z WIELKIM
      TRUDEM I WIELKA ŁASKA. CELOWO ZANIŻAJĄ LICZBĘ PRZEPRACOWANYCH GODZIN WMAWIAJĄC
      ZE JEST ONA PRAWIDŁOWO NALICZANA. BANDA NACIĄGACZY I OSZUSTÓW!!!
      • Gość: Gosza Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.p.lodz.pl 18.01.10, 16:49
        Byłam zatrudniona w zeszłym roku przez tą firmę!!Stałam na promocji Club Card w
        Tesco w ŁD w LISTOPADZIE 2009!!Mamy styczeń 2010 a ja jeszcze nie dostałam
        wynagrodzenia!!O umowę też nie mogę się doprosić!!Co za kretyni pracują w tej
        pożal się Boże firmie?!!!! Jak można tak ludzi robić w balona, ale żeby było
        jeszcze śmieszniej nikt z Partnera nie odbiera ode mnie telefonów!!Masakra
        jakaś!!!Nikomu nie polecam pracy w tej firmie!!Jeśli macie wątpliwości to
        wystarczy wejść na forum i poczytać co inni piszą!!Same wrzuty i przekleństwa
        lecą na "Partnera"!!!
    • Gość: rokson Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 11:57
      stawka nie jest za wysoka, ale pracuje od polowy listopada i cieszy mnie ze
      przynajmniej wyplacaja co do godziny. Zawsze po miesiacu sprawdzam swoja karte
      pracy u koordynatora, jak cos sie nie zgadzalo to wyjasnilismy a wyplate
      dostalam taka sama jak na karcie. Chetnie bym zmienila prace zeby dostawac za
      wykladanie troche wiecej, ale nie wiem jak bedzie gdzie indziej, natomiast tu
      mam pewnosc ze dostane za wszystkie przepracowane godziny. Duzo osob sie zmienia
      w czasie pracy, ale jak na sklepie widza ze sie starasz to nie masz zadnego
      problemu. Sklep sam zglasza osoby, ktore musza przestac juz pracowac, ale na to
      koordynator nie moze za wiele poradzic. Ogolnie polecam prace w tej firmie,
      przynajmniej w Carrefour.
    • Gość: wioletka Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.mlociny.waw.pl 22.01.10, 09:33
      Zależy gdzie trafisz to będzie inna ekipa.Są wypłacalni płacą 10zł
      do ręki.
      • Gość: Merchandiser Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.brewet.3s.pl 04.03.10, 23:13
        Pracowałem przez kilka lat dla nich w wielu sklepach. Podpisuję się
        pod wszystkimi negatywnymi opiniami. Problem z ginącymi dokumentami
        istnieje od zawsze:(
      • Gość: Hell Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.subscribers.sferia.net 06.03.10, 17:13
        Chyba sobie zartujesz?! 10 zl?? powiedz gdzie bo bardzo chetnie się tam
        przeniosę. Ja mam 5 zl na godzine wiec szukam czegos innego i uciekam stamtad
        jak najszybciej!
    • Gość: pracownik Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.chello.pl 04.05.10, 23:22
      NIE polecam, robie w carrefourze wilenskiej, mam grafik na caly tydzien i tak
      przychodze a tu Ewa - zastepca koordynatora mowi - prosze isc do domu, to ja
      k...... przyjezdzam do pracy wg grafika a ona kaze isc, porąbało, juz nie raz
      tak bylo, dodatkowo co raz to nizsze stawki i ciągle spadają, teraz to już 6 zł
      do ręki za godzine
      • Gość: Hubert G.... Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: 87.204.6.* 01.07.10, 00:09
        co do tej Ewki masz totalną rację ja raz przyszedłem na godzinę 22 do pracy a
        ona mi kazała jechać o 23 do domu jak ja o tej porze nie miałem żadnego pociągu
        a dojeżdżam z Kobyłki nie dość że się chwieje jak pachołek na wodzie jak do
        kogoś mówi to jeszcze zwalnia ludzi jak on nie ma pojęcia kto jaki ma grafik i w
        dodatku mnie szlak trafił bo się małpa uparła że ja muszę iść do domu ale ja nie
        dałem za wygraną i wydarłem się na ten pachołek i powiedziałem kilka słów na co
        na jej temat sądzę dziewczyna się popłakała i kazała mi zostać i mam gdzieś taką
        szefową...
    • Gość: a Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 20:59
      załóż swoją firmę
      • Gość: marta Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.10, 10:32
        ODRADZAM!!!!!!!!OD PAŻDZIERNIKA 2009 NIE MOGĘ DOPROSIĆ SIĘ O
        PIENIĄDZE!KATEGORYCZNIE ODRADZAM!!!!!KŁAMCY!!!!
        ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: klaudia Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.centertel.pl 13.07.10, 11:52
      odradzam od pazdziernika 2009 czekam na swoja wyplate a mamy lipiec
      2010 miesiac pracy poszedl sie je**c..wiecej nerwow niz
      jakiejkolwiek korzysci!!!
    • Gość: oli09 Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.13, 13:41
      Partner asm = asm group ! Uwaga na nich ! Praca bez wynagrodzenia
    • Gość: akamaru Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.internetia.net.pl 08.08.13, 22:04
      Witam, po 2 weekendach przepracowanych w tej firmie nie otrzymałem wynagrodzenia. Wymyślili sobie powód, że nie wysłałem karty pracy w terminie, szkoda tylko, że nikt mnie nie powiadomił o tym, że karta nie doszła. Koordynator wykpił się tym, ze próbował się ze mną skontaktowac ale mu telefon się zepsuł. Później jakiś gość z góry zaczął mnie straszyć, że nie mam wypowiadać się źle o ASM bo " zastosują karę umowną w umowie" już z definicji kara umowna oznacza "zamknij się bo cos na ciebie wymyślimy". Później bezczelny napisał mi, że nie ma żadnych przesłanek na podstawie których moge udowodnić to, że zasłużyłem na wynagrodzenie, mimo, że wysłałem skan karty pracy podpisany przez kierownika chali włącznie z datą zgodną z terminem podpisywania kart pracy i przepracowanymi godzinami!!. To tyle z moich doświadczeń z tą pseudo firmą, nie polecam, ehh tracę wiarę w ten kraj. Taka notka dla potencjalnych pracownikow ASM
      • Gość: oszukane Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 17:52
        Czy ktoś się wreszcie zajmie agencją asm? moźe powinniśmy załoźyć stowarzyszenie STOP wyzyskowi w asm i nie pozwolić na wykorzystywanie młodych osób, które podejmując w tej firmie moźe pierwszą pracę na długo zniechęcą się do pracodawców i wyrobią sobie zdanie na temat polskiego prawa pracy i jego respektowania przez bezduszne molochy
        • Gość: Koszmar ASM Re: Partner ASM Warszawa - jak jest? IP: *.zicom.pl 04.04.14, 15:44
          TRZYMAC SIE OD NICH Z DALEKA OBECNIE ponad 30 ludzi ma problemy z ta firma w malopolsce firma wymusza i szantazuje nas abysmy zrzekali sie 2 miesiecy wynagrodzen bo zmieniaja RZEKOMO nazwe i siedzibe firmy co zdaje sie byc klamstwem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka