Dodaj do ulubionych

brak oferty internetowej z avonu

24.06.04, 08:55
Witajcie
z rana weszłam na stronę oficjalną z zamiarem poprawienia sobie humoru nową
ofertą, a oto co widzę: "z powodu problemów technicznych oferta internetowa w
katalogu 08 będzie niedostępna" - nooooo ja jestem rozczarowana
avonie - co się z tobą dzieje?
Obserwuj wątek
    • justa_79 kolejna wpadka... 24.06.04, 10:49
      też się zastanawiam, co się dzieje... a dzieje się źle.

wczoraj zadzwoniłam do biura obsługi, zapytać, kiedy przyślą mi katalog (nie
      składałam z tego katalogu zamówienia, więc powinni przysłać sam katalog).
      zwykły termin dostawy zamówienia już minął, więc chciałam się dowiedzieć, kiedy
      wysyłają katalogi. pani powiedziała, że po skończeniu poprzedniego katalogu -
      katalog kończy się dzisiaj, więc w poniedziałek wyślą mi katalog, a dojść
      powinien w środę. jako, że w przyszłym tygodniu będę przebyć gdzie indziej,
      napisałam maila z prośbą o jednorazową zmianę dostawy tego katalogu. po
      przyjściu wczoraj do domu zobaczyłam... że katalog już przyszedł smile no to
      gratuluję, rozumiem, że w poniedziałek wyślą mi drugi? :>

zastanawia mnie też, dlaczego nie dostałam Gazety Konsultantki ani ulotki o
      ofertą netto - nie przysługują mi dlatego, że nie złożyłam zamówienia z
      poprzedniego katalogu? a przecież informacje w nich zawarte dotyczą następnego!
      • luka80 Re: kolejna wpadka... 24.06.04, 11:53
        Ja tez jestem bardzo niezadowolona i to coraz bardziej z polityki firmy.
        Najpierw wszędzie afiszowano się z reaktywacją strony Avonu, która okazała się
        zupełną klapą, bo noie dość że nie dotrzymali terminu to strefa konsultantki
        moim zdaniem jest gorsza od poprzedniej ( nie młówąc juz o tym że niektórzy
        mają problem z wejściem na nią).
        Po drugie ciekawi mnie co to za problemy techniczne, że nie ma oferty
        specjalnej??? Ktoś nie umie jej zamieścic na serwarze, czy została nie
        przygotowana- bo innego wyjścia nie ma.
        Po tzrecie złożyłam zamówienie wczoraj około godz 15, a do teraz nie jest ono
        przetworzone, a kiedyś (przed reaktywacją) czekałam maksymalnie 2 godziny na
        przetworzenie i byłam pewna że 2 dni później moge zamówienie odebrac.
        Najgorzej, że można by tak było jeszcze wyliczać.......
        • sister52 Re: kolejna wpadka... 24.06.04, 19:44
          Witam,

nie wiem z którego katalogu wczoraj zamówienie składałaś - wczoraj (środa)
          można było z obu składać. Jeśli składałaś z K08 to nic dziwnego, że się nie
          przetworzyło. Dopiero dziś zaczęli przetwarzać zamówienia z K08. Sądzę, że
          teraz (jest godz. 19) możesz spokojnie wejść na swoją stronę Avon i pooglądać
          fakturę.

Pozdrawiam,
          sister52
      • justa_79 Re: kolejna wpadka... 06.07.04, 10:37
        justa_79 napisała:
        > wczoraj zadzwoniłam do biura obsługi, zapytać, kiedy przyślą mi katalog (nie
        > składałam z tego katalogu zamówienia, więc powinni przysłać sam katalog).
        > zwykły termin dostawy zamówienia już minął, więc chciałam się dowiedzieć,
        kiedy wysyłają katalogi. pani powiedziała, że po skończeniu poprzedniego
        katalogu -
        > katalog kończy się dzisiaj, więc w poniedziałek wyślą mi katalog, a dojść
        > powinien w środę. jako, że w przyszłym tygodniu będę przebyć gdzie indziej,
        > napisałam maila z prośbą o jednorazową zmianę dostawy tego katalogu. po
        > przyjściu wczoraj do domu zobaczyłam... że katalog już przyszedł smile no to
        > gratuluję, rozumiem, że w poniedziałek wyślą mi drugi? :>

i wiecie, jak się sprawa zakończyła? faktycznie przysłali mi drugi komplet
        materiałów z katalogiem big_grin dzięki Avon, zaoszczędzę na kupnie katalogu :>
    • justa_79 chwalipięctwo 25.06.04, 10:29
      jeszcze jedna rzecz mi się nie podoba - osoby, które złożą zamówienie z
      katalogu nr 8 dostaną od firmy za darmo żel po prysznic - Avon trąbi o tym,
      jakby to było wydarzenie roku, w 1 panoramie jest to podkreślone ze 100 razy! a
      o błędach własnych nic nie piszą, choć należałyby się przeprosiny czasami.
    • epa5 Re: brak oferty internetowej z avonu 25.06.04, 16:19
      Ja już zamawiam z 09 katalogu ale gdy zamawiałam w środę tj.23.06 to okazało
      się że oferta specjalna obowiązuje jeszcze ta stara, a dzisiaj ( po terminie)
      sprawdzałam ofertę specjalną i okazało się że jest zupełnie nowa, czuję się
      trochę oszukana, może i z mojej winy, że wczoraj nie sprawdziłam ale przy
      zamawianiu powinna być już nowa oferta.
    • nicktosia Re: brak oferty internetowej z avonu 25.06.04, 18:55
      W wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=13726657 napisałam jak
      przejrzeć nową ofertę specjalną.
    • nikasob Rrrrrrrrrrrrrr!!!!!! 23.07.04, 14:42
      Weszłam dziś na stronę internetową pełna optymizmu i co? Rano ciagle była stara
      oferta, a przed chwilą (14.45)zobaczyłam "brak oferty internetowej w tym
      katalogu". Załamać się można...
      • omango Re: jest napewno :-) 23.07.04, 14:54
        zrob tak: najpierw wybierz opcje skladanie zamowien z katalogu (9) i dopiero
        jak zobaczysz niebieski formularz kliknij na oferte - wtedy napewno zobaczysz
        oferte na 9tke! milego ogladania smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka