Dodaj do ulubionych

reality show!

05.01.04, 17:27
Witam.
Dzis zaczynam szukac roboty!
Tuz przed swietami obronilam sie, wiec teraz z pieknie spreparowanym CV
zaczynam zasadnicza czesc mojego zycia!
Az mnie sama ciekawi jak mi bedzie szlo!
Co jakis czas bede Wam pisac jak mi idzie. Mam nadzieje ze historia bedzie
krotka i piekna ;-)))

Obserwuj wątek
    • Gość: kJay Re: reality show! IP: *.acn.pl 05.01.04, 22:27
      o ludzka naiwności!!!jeszcze wiele łez uronisz!!!ale trzymaj się!!!!
      zwyciężają tylko najsilniejsi, w kapitaliżmie nie ma miejsca dla słabych!!!(
      brutalna prawda, im wcześniej zdasz sobie z tego sprawę tym mniej Ci będzie
      życie dawało w kość ). A i tak coś w plecy musisz dostać! nie ma tak lekko.
      • omango Re: reality show! 06.01.04, 16:53
        no powiem szczerze ze jakos nie chce mi sie za to zabrac!...
        na razie znalazlam troche ciekawych ofert i dzis na wieczor zamierzam
        przygotowac odpowiedzi na oferty.
        • omango Re: reality show! ciag dalszy 09.01.04, 11:14
          na razie wzbilam sie na szczyty swoich mozliwosci tworczych - napisalam fajny
          wzor listu motywacyjnego i przygotowalam CV.

Odpowiedzialam na 5 ofert.
          Kazda z nich - stawiane kandydatowi warunki, oczekiwania itp. - spelaniam, sa
          zgodne z moim wyksztalceniem, i to jest tez to czym chcialabym sie w
          przyszlosci zajmowac.
          tak wiec uwazam ze jestem jak najlepszym potencjalnym kandydatem (tylko czy to
          co ja uwazam bedzie wystarczajace?? :-)

Teraz chyba powinnam usiasc i czekac...

W kazdym razie, szukam dalej ciekawych ofert i bede na nie odpowiadac. Do
          skutku.
          • Gość: anty Re: reality show! ciag dalszy IP: 195.245.217.* 09.01.04, 11:22
            moge się założyć ze z zadnej firmy nie dostaniesz odpowiedzi, u mnie na 50
            wysłanych raczyły się odezwać dwie firmy, zaczynam podejrzewać że ktoś
            obserwuje skrzynkę pocztową i wyciąga wszystko co tam wrzucę...
            • omango Re: reality show! ciag dalszy 09.01.04, 13:27
              Gość portalu: anty napisał(a):

> moge się założyć ze z zadnej firmy nie dostaniesz odpowiedzi, u mnie na 50
              > wysłanych raczyły się odezwać dwie firmy, zaczynam podejrzewać że ktoś
              > obserwuje skrzynkę pocztową i wyciąga wszystko co tam wrzucę...

ktos obserwuje??... niezle :-)
              Powiem tak: jeszcze nie zaczelam lapac dola, dzielnie sie przed nim bronie.
              Staram sie jak najlepiej wykorzystywac czas aby nuda nie wkradla mi sie w
              zycie. Powtarzam rozne materialy ze studiow, korzystam z netu, powtorka z
              jezytka itp. Czytam mase ksiazek. No i czasem jaka rozrywka - ale akurat z tym
              jest problem bo kasy w portfelu ZERO, a przeciez ile mozna lazic na spacery i
              odwiedzac znajomych. Czasem fajnie jest sie po prostu wyrwac chociaz do kina.
              Na szczescie mam cudnego chlopca, ktory mnie mocno wspiera i dodaje otuchy.
              Wczoraj bylismy na nartach na Szczesliwicach (W-wa). Bylo funowo :-)

a teraz siedze w necie od kilku godzin i przegladam poprzez wyszukiwarke
              wszelkie mozliwe strony, ktore mnie interesuja i szukam info nt. pracy.

CDN - wkrotce.
              • omango Re: reality show! ciag dalszy 22.01.04, 20:27
                Prosze Panstwa,
                na 6 ofert ktore zlozylam w ubieglym tygodniu, otrzymalam na jutro zaproszenie
                na spotkanie (16,6 % skutecznosci - na poczatek to chyba calkiem niezle ;-)
                a dzis otrzymalam kolejna oferte, na ktora odpowiedzialam, jeszcze nie wiem z
                jakim skutkiem.
                :-)

C.D.Nastapi sooon!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka