anul-ka28 29.01.08, 13:51 kochani jak mogę najszybciej sie dostać na ulice Wrocławską (od Tarnowskich Gór)Czy da sie tam dojść pieszo? Na jakim przystanku najlepiej wysiąść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrias5 Re: ulica Wrocławaska 29.01.08, 19:39 To zależy pod jaki nr chcesz się udać jak niski to można dojść wysiadając na ul. Strzelców Bytomskich przy banku a jak wysoki to wygodniej dojechać tramwajem lini 41 lub autobusem w kierunku Miechowic z przystanku przy Urzędzie Miasta,Wrocławska to dość długa ulica. Odpowiedz Link Zgłoś
anul-ka28 Re: ulica Wrocławaska 29.01.08, 21:26 andrias5 cos koło numeru 90 to chyba jest. Czyli lepiej wyjśc na przystanku kolo Banku Śląskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
andrias5 Re: ulica Wrocławaska 31.01.08, 19:46 Nr 90 jest już w dzielnicy Dymitrow więc najlepiej dojechać autobusem który jedzie na Miechowice można wysiąść koło banku i przejść na przystanek przy Urzędzie Miasta ale wygodniej Ci będzie dojechać do dworca i z dworca autobusem na Miechowice to jest dwa przystanki 1przystanek to Urzą Miasta 2 to osiedle Dymitrow i tam wysiadasz i nr 90 jest w okolicy przystanku. Odpowiedz Link Zgłoś
anul-ka28 Re: ulica Wrocławaska 01.02.08, 22:06 andrias5 szkoda, ze nie napisałeś tego wcześniej, zrobiłam sobie mega spacerek :))) ale z powrotem podjechałam tramwajem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś