ibir1 19.10.05, 22:39 Pozdrówcie waszego Prezydenta Kołobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jessie47 Re: Pozdrówcie Prezydenta 30.10.05, 05:58 Powiedziałam prezydentowi, że go ibir1 pozdrawia, a prezydent na to: - Indor ? Jaki indor do k... nędzy...?!!!!! Ot co. j. Odpowiedz Link Zgłoś
guedj Re: Pozdrówcie Prezydenta 30.10.05, 10:16 To go ode mnie też pozdrów, ciekawe co tym razem z jego ust wypłynie, bo mowę ma faktycznie kwiecistą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: Pozdrówcie Prezydenta 04.11.05, 19:35 Czy rzeczywiście tak powiedział ? Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Pozdrówcie Prezydenta 27.11.06, 13:27 be przesady... kultura osobista tego człowieka przewyższa niejednego pracownika samorządowego - nie obrazając nikogo........ a takie słowa z ust prezydenta by na pewno nie padły..... wiec po co pieprzysz głupoty..... Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Pozdrówcie Prezydenta 16.04.06, 01:03 jessie47 napisała: > Powiedziałam prezydentowi, że go ibir1 pozdrawia, a prezydent na to: > - Indor ? Jaki indor do k... nędzy...?!!!!! > Ot co. > j. Indor ? To jest chamska odzywka. Skąd macie ten egzemplarz ? Odpowiedz Link Zgłoś
steafanek1 Re: Pozdrówcie Prezydenta 25.11.06, 21:39 dinozaur.57 napisał: > jessie47 napisała: > > > Powiedziałam prezydentowi, że go ibir1 pozdrawia, a prezydent na to: > > - Indor ? Jaki indor do k... nędzy...?!!!!! > > Ot co. > > j. > > Indor ? To jest chamska odzywka. > Skąd macie ten egzemplarz ? Z Żychlina woj. łódzkie Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Pozdrówcie Prezydenta 30.12.06, 22:57 Gdzie ty żyjesz? Prezydent z żychlina to już przeszłość. Nowy prezydent nie ma w zwyczaju odpowiadać takimi tekstami, ale Bieniu owszem, parę razy słyszalam niemiłe odzywki z jego ust. Odpowiedz Link Zgłoś
raku17 Re: Pozdrówcie Prezydenta 01.07.07, 10:47 konczcie ta bibke....hehehehheh seeeya Odpowiedz Link Zgłoś