ertes 20.01.04, 18:43 Gdzie jestes? Zostawiles mnie samego na placu? Ja nie dam rady tym wszystkim babom. Nawet Swiatlo ma jakies odbicia i zaczyna kochac wszystkich. Don! Pomocy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: Don!!!! 20.01.04, 18:56 nono Ertes, nie jestem baba, tylko dziewczyna :))))) Ale swoja droga zastanawiam sie, co Don dzis porabia. Moze kombinuje jakies nowe wspaniale danie na rejs urlopowy??? A ja tu do Klubu Donie chcialam krupnioki i kapustke, no ale skoro jezeli nie chcesz.. Odpowiedz Link
ertes Re: wyjasnienie przyjmuje :)) ntxt 20.01.04, 19:05 No to masz nowe zdjecie gor w albumie na wyzdrowienie. I oczywiscie ja na pierwszym planie ;) Odpowiedz Link
basia553 Re: wyjasnienie przyjmuje :)) ntxt 20.01.04, 19:09 o dzieki, biegne popatrzec. a tak wogöle napisze Ci na temat zdjec, bo mam pytania itd. Odpowiedz Link
zjawa64 Re: Don!!!! 20.01.04, 19:14 Ja tez juz zaczelam martwic sie i zastanawiac, czy Ty przypadkiem z pisarza na rzezbiarza nie przekwalikowales sie.....:)))))..... Don, szkoda Twoich pieknych dloni..:)))....a ornitologiem radze zostac na emeryturze....:))))... "Niech zyje bal...i...art...hej!" Odpowiedz Link
basia553 Ertes, 20.01.04, 19:18 sliczne zdjecie, piekne göry - zazdroszcze Ci! Ale na zdjeciu jest Ertesowa a nie Ty. Wprawdzie bardzuiej zakamuflowana jak ja w helmie i okularach, ale miekki, owalny podbrödek ja zdradzil . Ty masz ostrzejszy podbrödek. Jak ja bym chciala robic takie piekne zdjecia jak Ty !!!!!! Odpowiedz Link
ertes Re: Ertes, 20.01.04, 19:23 Prawda jaka ona gruba? Dziekuje ale to nie ja tym razem robilem to zdjecie. Odpowiedz Link
basia553 Re: Ertes, 20.01.04, 19:27 jesli wolno mi to powiedziec i to tutaj: masz super sexy zone! w odzieniu sportowym nie wyglada sie akurat korzystnie. Czekaj, zaraz napisze na priv. Odpowiedz Link
ertes Re: Ertes, 20.01.04, 19:30 Coz... niektorzy lubia osoby jak to Xurek powiedziala z kredytem na wadze. Ja tam juz nie wiem co mam zrobic zeby jej tego kredytu zabrac. Odpowiedz Link
basia553 Chlopcy!!! 20.01.04, 19:45 Co to za szyfr znowu! Ja umre z ciekawosci :)))) Ertesie, mam nadzieje, ze jestes w pracy: wyslalam wlasnie list. Odpowiedz Link
ertes Re: Chlopcy!!! 20.01.04, 19:46 U mnie Basiu jest 10:45 wiec jako przykladny obywatel Kanady pracujacy dla dobra USA jestem w pracy wiec Twoj email dostalem i zaraz odpisze :) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Chlopcy!!! 20.01.04, 22:16 basia553 napisała: > Co to za szyfr znowu! Ja umre z ciekawosci :)))) > Ertesie, mam nadzieje, ze jestes w pracy: wyslalam wlasnie list. Chyba znaczy , ze On jest z powrotem :-))) K. malo kumaty po angielsku Odpowiedz Link