jan.kran 14.12.03, 17:03 Basia prosila , zebym czasem cos wyciagnela z Bis. Na poczatek jeden z moich najulubienszych watkow : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10022&w=4591922 A na marginesie. mam klopoty z wyszukiwarka GW. Czy Wy tez ? Archiwista. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Archiwalia. Wazne. 14.12.03, 17:08 Kol. Kras przyjal pewna opcje literacka, ktorej zrozumienie zabralo mi niejedna bezssenna noc:-PPP Ale Wam ulatwie: czyta sie najpierw wade potem zalete. Trzeba uwazac na numerki, ale pod tym wzgledem jestesmy przeszkoleni:-PPPP K. Odpowiedz Link
basia553 Re: Archiwalia. 14.12.03, 17:59 Dzieki Kranie, ubawilam sie. Dobre czasy mieliscie na bisie, prawda? Ostatnich 3 wpisöw nie da sie niestety przeczytac.. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Archiwalia. 14.12.03, 18:08 Ja lubie czasem wspominac. Ale P2 jest znakomita kontynuacja Bis:-)))) K. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Archiwalia. 17.12.03, 23:22 Opis mojej osoby ABSOLUTNIE nie odpowiada rzeczywistosci ;)))))))) O! Odpowiedz Link
basia553 Jutka, 18.12.03, 08:02 po odejsciu od compa reklamacji nie uwzglednia sie :))) Odpowiedz Link
kurczak1976 Kranie 18.12.03, 10:13 A czy nie daloby sie tych archiwaliow zamieszczac w odkodowanej formie. Bo ktos taki jak ja nie ma dostepu do bisa i poczytac sobie nie moze :o( No chyba ze sa to scisle tajne akta to wtedy zrozumie ;o)) Pozdrowienia Kurczak Odpowiedz Link
sabba Re: Kranie 18.12.03, 10:36 odkodowac sie nie da ale mozesz poslac zgloszenie na bisie, na pewno cie wpuszcza! Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: kurczak 18.12.03, 13:08 Dziekuje za wpuszczenie :o) Teraz bede mogla te archiwa przegladac ~(;¬D) i dowiedziec sie czegos nowego o osobach tutaj zagladajacych! Na marginesie, myslalam ze tamto forum juz nie istnieje?! Odpowiedz Link
ani-ta Re: kurczak 18.12.03, 16:17 istnieje i nie istnieje. tutaj piszesz... tam czytasz;) ot filosofija;) a.:) Odpowiedz Link
jan.kran Bis dla Kurczaka. 18.12.03, 16:29 Bis istnieje w stanie szczatkowym .Czasem ktos sie wpisze , ale rzadko. Wiekszosc piszacych z Bis przenioslo sie tu , ale niestety paru z nich mi brakuje na P2. Bis byl forum polotwartym , takim jak teraz P2, ale sie kiedys zamknal. Nie wnikajmy w to dlaczego. Natomiast wiele osob ma tam dostep albo moze poprosic o wpuszczenie. Kurczaku, pytales w Klubie o co z tym Klubem chodzi. Nie wiem czy przeczytalas zwlaszcza , ze wskutek balaganu i anarchii :-PP sa dwa zebrania 54. Normalnie jest jedno:-)) Pozdrawiam . Kran. Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: Bis dla Kurczaka. 18.12.03, 16:35 Jeszcze raz dziekuje za udostepnienie archiwum :o) A jesli chodzi o klub to zalapalam tyle, ze sie tam po prostu wchodzi a potem akcja rozwija sie samoistnie :o) Jeszcze raz thanx Kurczak Odpowiedz Link
jan.kran Re: Archiwalia. 18.12.03, 16:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10022&w=4992811 Rzucam kolejny ulubiony watek:-))) Przypominam Princessie, ze mam posadke Archiwisty i oczekuje stosownej zaplaty. Pamietam tylko , ze mialam dostac make blinna, kawior i wodke oraz ksiazke. Jak znajde kiedys umowe to podrzuce :-))) Kran. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Archiwalia. -- glabowatosc 18.12.03, 17:19 jan.kran napisała: > Przypominam Princessie, ze mam posadke Archiwisty i oczekuje stosownej zaplaty. Pamietam tylko , ze mialam dostac make blinna, kawior i wodke oraz ksiazke. Jak znajde kiedys umowe to podrzuce :-))) Kran. ******** Alez te ludziska pamietliwe.... ;))) O umowie pamietam, ksiazke juz dostalas (a propos prosze o zwrot CD z Radiem Wroclaw.... ;PPPPPP ), make blinna i kawior i wodke w terminie pozniejszym, moze na Zajaczki??? :)) przeczytalam ten watek i ze zdziwieniem stwierdzilam, ze juz w marcu bylam Glabem.... jak ten czas szybko leci, straszne. J. Odpowiedz Link
jan.kran Zajaczki:-))) 18.12.03, 17:39 Dobra spotykamy sie na Wielkanoc :-))) Czy plyte mam wyslac wczesniej czy poczekasz ? Ksiazka jest oczywiscie pieknym prezentem , zwlaszcza ze to Dzielo i do tego w oryginale. Dla postronnych : chodzi o " Mistrza i Malgorzate" Oprocz fanow jazzu i sexu mamy na forum milosnikow Dziela. K :-)))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Archiwalia. 18.12.03, 17:49 ertes napisał: > I to ja napisalem?! > Niesamowite! Prawda:-)))))) A ja pamietam ten watek do dzis. K. Odpowiedz Link
basia553 Kranie, 18.12.03, 18:30 dzieki za kolejne "zblizenie". Röznych osöb nie znam, nie tylko nie przeszly tutaj, ale i na primie ich nie ma. Ciekawe dlaczego. Chyba wiecej Polonii nie ma, a przeciez jak mozna zyc bez forum?? Odpowiedz Link