orale 11.02.10, 18:21 mam dwa dni na znalezienie domu opieki, Warszawa i okolice, najlepiej na fundusz, jeśli prywatny to niedrogi. Ma ktoś namiar na coś gdzie nie mordują staruszków? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara.gropa Re: Prywata - pilne 11.02.10, 18:41 Tu był taki wątek, podano kilka adresów. Spróbuj podzwonić: forum.gazeta.pl/forum/w,51,104059262,104059262,Dom_opieki_dla_starszej_chorej_mamy.html Odpowiedz Link
toanita Re: Prywata - pilne 11.02.10, 21:30 Wiem, ze w Konstancinie jest bardzo fajny ośrodek dla staruszków i obłożnie chorych. Nazywa się bodajże Konstancja i ma podpisaną umowę z NFZ. Byłam i smiało twierdzę, że warunki są rewelacyjne. Tylko nie wiem jak z miejscami... Odpowiedz Link
spokokolarz Re: Prywata - pilne 12.02.10, 01:59 Edyta, powiem coś rano, o drugiej w nocy to już nie będę dzwonić do mamusi. Pozdrawiam Odpowiedz Link
spokokolarz Re: Prywata - pilne 12.02.10, 09:15 Niestety, nic przydatnego chyba. Otwocka unikać, bo jest tragicznie; natomiast bardzo dobry jest ośrodek w Kobyłce, ale wątpię, żeby 2,5/mies spełniało definicję słowa "niedrogi". Mama jeszcze mówi, że fundusz i na zaraz to się wzajemnie wyklucza, jak ma być już, to wyłącznie prywatnie. Ceny gdzieś tak od 1,8 tys w górę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jotka13 Re: Prywata - pilne 12.02.10, 19:12 Koleżanka poleca ZOL-e przy Dobrogniewa i Mehoffera. Odpowiedz Link
orale Re: Prywata - pilne 12.02.10, 20:47 Dzięki, prawie dopięta sprawa. Teleon przegrzany, ale na mnie nie ma mocnych. Dla rozrywki moja dzisiejsza rozmowa z kierowniczką jednego z ośrodków, polubiłyśmy się od razu - Dzień dobry, szukam miejsca dla starszej osoby......... - Muszę zadać kilka pytań -Ależ oczywiście, proszę pytać - Czy pani jest logiczna? - Mnie się wydaje, że tak. W tym momencie obie zbaranialyśmy, może to nieeleganckie i nieczułe, a może mi nerwy puściły, ale śmialyśmy się obie równo. Wyjaśnienia kto ma być logiczny były później Odpowiedz Link