15.03.04, 10:33
przypominam członkom-założycielom o spotkaniu w środę o 18-tej (szczególnie
Starej Gropie i kkeicam-owi).

1/2 bumbecki Agnieszka (członek hihihi)
Obserwuj wątek
    • xkropka Re: środa 15.03.04, 10:39
      Czy ja czegoś nie pamiętam (ale po jednym ino piwie to niemożliwe) czy też
      chodzi Ci o komitet założycielski?
      • stara.gropa Re: środa 15.03.04, 10:46
        Chodzi o komitet.
        Ja pamiętam, ale Klarisa pracuje do 18.00. To moze spotkamy się parę minut po.
        • bumbecki Re: środa 15.03.04, 10:50
          zgadza się - komitet smile
          może być po 18-tej ...
          • klarisa Re: środa 15.03.04, 10:54
            Ogłaszam wszem i wobec, że z dokumentani stawię się ok. godz.18,15.
            • white.falcon Re: środa 15.03.04, 19:08
              Czy ja też do czegoś tam konkretnego mogę się przydać, czy raczej mogę
              spokojniutko sobie zająć się sprawami zawodowymi i zaczekać do tradycyjnego
              spotkania wszystkich? smile
              • bumbecki Re: środa 16.03.04, 11:34
                możesz zająć się pracą smile)))

1/2 bumbecki Agnieszka
                • edyta95 Re: środa 18.03.04, 16:04
                  Stara Gropo ja nie czuję się na siłach a brak mi tu sprawozdania z wczorajszego
                  zebranka
                  pozdrowionka
                  • bumbecki Re: środa 18.03.04, 16:13
                    no właśnie, chciałabym się dowiedzieć co się działo po naszym wyjściu o!

smile))
                    1/2 bumbecki Agnieszka
                    • jotka13 Re: środa 18.03.04, 16:23
                      Jakieś spotkanie było wczoraj? Coś przegapiłam?
                      • bumbecki Re: środa 18.03.04, 16:26
                        no przecież - wczoraj było spotkanie komitetu założycielskiego...
                      • edyta95 Re: środa 18.03.04, 16:27
                        oho ho było było
                        dobrze że jesteś bo myślałam że zwariowałam i gadam sama do siebie
                        fajne było jak zwykle ale sprawozdanko od Starej Gropy (ona jedna nie nadużyła )
                        i napisze jak było
                        nie nadużyła jeszcze Marzenka ma wytłumaczenie bo była chora ale wyszła
                        wcześniej
                        pozdrowionka
                        • jotka13 Re: środa 18.03.04, 16:31
                          I co się udalo ustalić w części oficjalnej? O nieoficjalną nie pytam bo mi
                          zazdrość wiecie co zżera wink
                          • bumbecki Re: środa 18.03.04, 16:33
                            ustaleń to nie było - składaliśmy ze Starą Gropą i Maciejką podpisy pod
                            wnioskami do Sądów

tzn. ja się podpisywałam tam gdzie Stara Gropa i tak nam dobrze wyszło, że
                            wpisałyśmy się jako CEL STOWARZYSZENIA smile)))
                            • jotka13 Re: środa 18.03.04, 16:40
                              To się nazywa mieć cel w sobie wink))
                              • cafeszpulka Re: środa 18.03.04, 17:14
                                a wysłałaś maila do starej gropy kiciu z opisem wieczoru kawalerskiego???
                                przecież połowy relacji nie napisze -))))))
                                • white.falcon Please - na temat spotkanka - bardzo proszę :) 18.03.04, 20:46
                                  Drogie Kicie (hiiii ;D), przestańcie mówić półsłówkami. smile Rozumiem póki co
                                  tyle, że celem istnienia Stowarzyszenia przypadkiem o mały włos nie zostały
                                  Bumbeckie i Gropa, a ponadto, że jakoweś ekscesy się odbyły w wąskim gronie
                                  założycielskim. ;D Kochany, szanowny, lubiany, czy jak tam go tytułować -
                                  Zarządzie - co Wam wyszło i jak? Poinformujcie niedoinformowane masy. Please. smile
                                  • lol21ndm Re: Please - na temat spotkanka - bardzo proszę : 18.03.04, 21:37
                                    Tak to zawsze jest z wladza... wink
                                  • stara.gropa Re: Please - na temat spotkanka - bardzo proszę : 19.03.04, 07:29
                                    Władza uderzyła mi do głowy (przyznaję się bez bicia) i wpisałam się jako cel
                                    stowarzyszenia. A Bumbecki mi pozazdrościł i szybko się dopisał jako drugi.
                                    Niestety nasze zapędy odkryto i dokonano poprawki.
                                    Ekscesów żadnych nie było, ale ja nie jestem wiarygodnym świadkiem, bo
                                    zostawiłam Klarisę, Edytę i Anetę jak były na wpół trzeźwe. Co było dalej to
                                    wiedzą pracownicy Szpulki, pewnie nie puszczą pary z pyska. Wiadomo dlaczego.
                                    Dokumenty podpisaliśmy, wczoraj Klarisa miała je złożyć w KRS, może dzisiaj da
                                    znać, czy wszystko gra.
                                    Kilka razy usiłowałam zacząć rozmowę o tym jak uczcić Urodziny Guruy. Bez
                                    powodzenia. Przegrałam w konkurencji z gatunkami piwasad. Chyba zacznę osobny
                                    wątek na ten temat.
                                    Acha, no i obgadaliśmy wszystkich, którzy byli w piąteksmile))))))))))))))
                                    • czekolada72 Re: Please - na temat spotkanka - bardzo proszę : 19.03.04, 12:29
                                      stara.gropa napisała:

> Acha, no i obgadaliśmy wszystkich, którzy byli w piąteksmile))))))))))))))

To ja nie wiem, czy jeszcze odwaze sie zjawic....
                                      • xkropka Re: Please - na temat spotkanka - bardzo proszę : 19.03.04, 12:46
                                        Eeee, Czekolado nie martw się! Jak je znam, to skupiły się na makijażu
                                        Antyhiggsa smile)))
                                        • cafeszpulka Re: Please - na temat spotkanka - bardzo proszę : 19.03.04, 13:19
                                          dokładnie tak było -))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka