bumbecki 15.03.04, 10:33 przypominam członkom-założycielom o spotkaniu w środę o 18-tej (szczególnie Starej Gropie i kkeicam-owi). 1/2 bumbecki Agnieszka (członek hihihi) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xkropka Re: środa 15.03.04, 10:39 Czy ja czegoś nie pamiętam (ale po jednym ino piwie to niemożliwe) czy też chodzi Ci o komitet założycielski? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: środa 15.03.04, 10:46 Chodzi o komitet. Ja pamiętam, ale Klarisa pracuje do 18.00. To moze spotkamy się parę minut po. Odpowiedz Link
klarisa Re: środa 15.03.04, 10:54 Ogłaszam wszem i wobec, że z dokumentani stawię się ok. godz.18,15. Odpowiedz Link
white.falcon Re: środa 15.03.04, 19:08 Czy ja też do czegoś tam konkretnego mogę się przydać, czy raczej mogę spokojniutko sobie zająć się sprawami zawodowymi i zaczekać do tradycyjnego spotkania wszystkich? Odpowiedz Link
edyta95 Re: środa 18.03.04, 16:04 Stara Gropo ja nie czuję się na siłach a brak mi tu sprawozdania z wczorajszego zebranka pozdrowionka Odpowiedz Link
bumbecki Re: środa 18.03.04, 16:13 no właśnie, chciałabym się dowiedzieć co się działo po naszym wyjściu o! )) 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
bumbecki Re: środa 18.03.04, 16:26 no przecież - wczoraj było spotkanie komitetu założycielskiego... Odpowiedz Link
edyta95 Re: środa 18.03.04, 16:27 oho ho było było dobrze że jesteś bo myślałam że zwariowałam i gadam sama do siebie fajne było jak zwykle ale sprawozdanko od Starej Gropy (ona jedna nie nadużyła ) i napisze jak było nie nadużyła jeszcze Marzenka ma wytłumaczenie bo była chora ale wyszła wcześniej pozdrowionka Odpowiedz Link
jotka13 Re: środa 18.03.04, 16:31 I co się udalo ustalić w części oficjalnej? O nieoficjalną nie pytam bo mi zazdrość wiecie co zżera Odpowiedz Link
bumbecki Re: środa 18.03.04, 16:33 ustaleń to nie było - składaliśmy ze Starą Gropą i Maciejką podpisy pod wnioskami do Sądów tzn. ja się podpisywałam tam gdzie Stara Gropa i tak nam dobrze wyszło, że wpisałyśmy się jako CEL STOWARZYSZENIA ))) Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: środa 18.03.04, 17:14 a wysłałaś maila do starej gropy kiciu z opisem wieczoru kawalerskiego??? przecież połowy relacji nie napisze -)))))) Odpowiedz Link
white.falcon Please - na temat spotkanka - bardzo proszę :) 18.03.04, 20:46 Drogie Kicie (hiiii ;D), przestańcie mówić półsłówkami. Rozumiem póki co tyle, że celem istnienia Stowarzyszenia przypadkiem o mały włos nie zostały Bumbeckie i Gropa, a ponadto, że jakoweś ekscesy się odbyły w wąskim gronie założycielskim. ;D Kochany, szanowny, lubiany, czy jak tam go tytułować - Zarządzie - co Wam wyszło i jak? Poinformujcie niedoinformowane masy. Please. Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Please - na temat spotkanka - bardzo proszę : 18.03.04, 21:37 Tak to zawsze jest z wladza... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Please - na temat spotkanka - bardzo proszę : 19.03.04, 07:29 Władza uderzyła mi do głowy (przyznaję się bez bicia) i wpisałam się jako cel stowarzyszenia. A Bumbecki mi pozazdrościł i szybko się dopisał jako drugi. Niestety nasze zapędy odkryto i dokonano poprawki. Ekscesów żadnych nie było, ale ja nie jestem wiarygodnym świadkiem, bo zostawiłam Klarisę, Edytę i Anetę jak były na wpół trzeźwe. Co było dalej to wiedzą pracownicy Szpulki, pewnie nie puszczą pary z pyska. Wiadomo dlaczego. Dokumenty podpisaliśmy, wczoraj Klarisa miała je złożyć w KRS, może dzisiaj da znać, czy wszystko gra. Kilka razy usiłowałam zacząć rozmowę o tym jak uczcić Urodziny Guruy. Bez powodzenia. Przegrałam w konkurencji z gatunkami piwa. Chyba zacznę osobny wątek na ten temat. Acha, no i obgadaliśmy wszystkich, którzy byli w piątek)))))))))))))) Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Please - na temat spotkanka - bardzo proszę : 19.03.04, 12:29 stara.gropa napisała: > Acha, no i obgadaliśmy wszystkich, którzy byli w piątek)))))))))))))) To ja nie wiem, czy jeszcze odwaze sie zjawic.... Odpowiedz Link
xkropka Re: Please - na temat spotkanka - bardzo proszę : 19.03.04, 12:46 Eeee, Czekolado nie martw się! Jak je znam, to skupiły się na makijażu Antyhiggsa ))) Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Please - na temat spotkanka - bardzo proszę : 19.03.04, 13:19 dokładnie tak było -)))) Odpowiedz Link