stara.gropa 28.06.04, 09:55 www.wyscigi.pl/v2/courses.php?season=2004&did=287 Idziemy? Na którego konia stawiamy w Derby? Wytypujmy razem, może teraz wygramy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: Derby. 28.06.04, 12:19 stara.gropa napisała: > Na którego konia stawiamy w Derby? Wytypujmy razem, może teraz > wygramy. Elmer, Sun Set i Brzask... Odpowiedz Link
mariurzka Re: Derby. 28.06.04, 21:23 Typuję po raz pierwszy donosząc jednocześnie, żem nie kwietniowa i do tej pory na wyścigach nie bywała 1. Sun Set 2. Elmer 3. Nostromo 4. A! Jeszcze mi się jeden dżokej podoba: T. Dul Odpowiedz Link
z-a-g-a-t-k-a Re: Derby. 29.06.04, 08:47 Ja to chadzam na wyscigi jak tylko mam wolna chwile. Moimi faworytami sa: Janosz, Montbard i moze jedna klaczka Krolowa Sniegu. Niestety nie wiem czy uda mi sie przyjesc w niedziele - chyba bede pracowac... Oj szkoda. Uwielbiam te emocje. Pozdrawiam Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Derby. 29.06.04, 10:19 Tu znalazłam opisy koni startujących w Derby: www.zmdom.com.pl/index.html Odpowiedz Link
edeka5 Re: Derby. 30.06.04, 07:54 Moje typy: Kosynier i Docent na końcu stawki. A może to będą fuksy? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Derby. 30.06.04, 10:13 Przypominam, że zgodnie z paragrafem 11 przybycie na Derby jest obowiązkiem statutowym członków. A więc? Kto będzie? Odpowiedz Link
koaa Re: Derby. 30.06.04, 11:10 ja miałem w ostatnia niedziele wpasc na wyscigi na 17 ale sie nie wyrobiłemj Jak kiedys chodziłem to korzystałem z typów gazetkowych a Wy jak gracie ? typujecie zwyciesce, porzadek a moze trójke? Odpowiedz Link
anmanika Re: Derby. 30.06.04, 11:33 Ja postaram sie przyjsc o ile moj przybyly ze Szwecji znajomy nie ma innych planow. Odpowiedz Link
anmanika Re: Derby. 01.07.04, 08:40 anmanika napisała: > Ja postaram sie przyjsc o ile moj przybyly ze Szwecji znajomy nie ma innych > planow. Bhuuuu, okazalo sie, ze ma, a mnie sie snilo, ze jestem na wyscigach! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Derby. 30.06.04, 12:00 My gramy na szósty zmysł. Gramy pojedyncze, porządek, co się da. Z różnym skutkiem niestety. Odpowiedz Link
z-a-g-a-t-k-a Re: Derby. 30.06.04, 20:34 A mnie sie udalo i zalatwilam sobie wolne na niedziele ). Bede na pewno. Ale nie sama, tylko z moim chlopakiem i naszym znajomym. Ale bardzo chetnie Was poznam w realu, jezeli to bedzie mozliwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Derby. 02.07.04, 13:28 Przed gonitwą Derby będę stała przy padocku i jak usłyszę: szkorbut, szkorbut, to odpowiem: lumbago. Odpowiedz Link
z-a-g-a-t-k-a Re: Derby. 02.07.04, 20:18 No ja nie wiem czy to jest dobry pomysl. Ktos pomysli, ze to imie konia )). A tak powaznie, to tam bedzie strrrrasznie mnogo ludzi. No, ale moze sie znajdziemy Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Derby. 10.08.04, 15:46 pozdrawiam z Derby-shire )) tutaj też kochają Chmielewską Odpowiedz Link