Dodaj do ulubionych

Nowe archiwum

02.01.13, 17:53
Czekolada i Asia ładnie podbiły wszystko, czego byłoby żal, gdyby przepadło. Kto to tam taki fajny pomysł z nowym archiwum rzucił? Kto się podejmie pozbierać do kupy te perełki? Nie zapominając o wątku Alicjowym, rzecz jasna.
Obserwuj wątek
    • asia.sthm Tfurczość forumowa - w jednym kawałku 02.01.13, 19:54
      forum.gazeta.pl/forum/w,14722,116362590,116362590.html?v=2&f=14722&w=116362590&a=116362590&wv.x=1
      • minerwamcg Re: Tfurczość forumowa - w jednym kawałku 03.01.13, 01:08
        Yy? To znaczy, tego, mam już nie pisać? Ok, to się da zrobić smile
        • asia.sthm Re: Tfurczość forumowa - w jednym kawałku 03.01.13, 01:19
          Udusze!
          Musisz przepisac do nowego kajecika, bo ten stary sie wzial i zarchaizowal...archaiczny sie zrobil.
          I pisac nie raz na rok jak prorok tylko co najmniej z okazji kazdego miesiaca, to by nam sie watek nie zwątlił.

A balagan juz sie tu sam zrobil wink
          • minerwamcg Re: Tfurczość forumowa - w jednym kawałku 03.01.13, 01:47
            A może po prostu wrzucę wszystko na swoją stronę i dam tutaj linka? Wtedy nie będzie problemu, że się zarchiwizuje/ zamknie/ przedawni/ odepnie/ utopi w wychodku - niepotrzebne skreślić. Może to jakiś pomysł? I nie będzie blokować szpilki.
            Udusisz? Hm, może lepiej być żywym grafomanem niż ofiarą konsekwencji? Więc choć byłby to piękny koniec godzien zawiści, tchórzliwie rezygnuję z zaszczytu a na dowód załączam limeryk.

Pewna Asia na forum Chmielewskiej
            Oświadczyła, w pasji wręcz szewskiej:
            "Kto mych słów nie posłucha,
            Tego zmienię wnet w ducha,
            Bohatera dzieła Wszystko niebieskie!"
            • asia.sthm Re: Tfurczość forumowa - w jednym kawałku 03.01.13, 02:07
              Sluchaj dzieweczko ,
              a ona nie slucha.
              zar z rozgrzanego jej brzucha bucha....

No to juz nie wiem co zrobic - porzadku , to tu w zyciu jak nie bylo, tak nie bedzie.

Wrzuc Minerwo na swoja strone, ja wrzucam w MOJE ulubione watki i na te noc musi starczyc. Potem pomyslimy co dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka