trusiaa 27.04.10, 08:39 Żeby nie rzec od... Odreagować pora! :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Mątek od czapy > wrzutka dla Panów, specjalnie! 27.04.10, 09:05 Czas relaksu > www.youtube.com/watch?v=wCbWKZpfXek :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy > wrzutka dla Panów, specj 27.04.10, 09:19 Idąc za ciosem: to zwycięstwo - balsam dla męskiej duszy... Odpowiedz Link
trzecikot Re: Mątek od czapy > wrzutka dla Panów, specj 27.04.10, 09:21 Nie wiem, jak inni panowie, ale mła woli tę: Salma Hayek jest ciut za bardzo kompaktowa. Odpowiedz Link
humbak Re: Mątek od czapy > wrzutka dla Panów, specj 27.04.10, 09:21 Cóż za seksistowski post!:) Odpowiedz Link
trzecikot Re: Mątek od czapy > wrzutka dla Panów, specj 27.04.10, 09:27 Ewentualnie cóś dla miłośników porcelany - panna Zhang Zi-Yi: Odpowiedz Link
humbak Re: Mówiłeś coś? ;) 27.04.10, 19:10 Kto, ja? Nie nie, to tylko wiatr muskał liście tej smukłej brzózki. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mówiłeś coś? ;) 27.04.10, 20:21 Ach, wiatr? ...A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru... :p Odpowiedz Link
humbak A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 09:28 www.youtube.com/watch?v=gYcywA3uv60 Odpowiedz Link
taziuta Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 09:50 humbak napisał: > /.../ hugh-jackman Uchwyty taneczne też już takie mam, nad resztą jeszcze pracuję. ;) Odpowiedz Link
humbak Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 10:01 No wiesz. Popływasz, pobujasz i automatycznie część muskulatury się dostosuje;P Odpowiedz Link
taziuta Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 10:04 humbak napisał: > No wiesz. Popływasz, pobujasz i automatycznie część muskulatury > się dostosuje;P Myślałem o implantach włosów... :) Odpowiedz Link
humbak Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 10:12 Ale to na możu chyba marny pomysł. Woda pod ciśnieniem wypłuka i co? Odpowiedz Link
humbak Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 10:13 Niech mnie ktoś zabije. Nie wiem co się dzieje:[ Odpowiedz Link
humbak Re: Masz jakieś życzenie, co do sposobu? 27.04.10, 16:27 Pozostawiam to kreatywności mordoczyńcy. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Masz jakieś życzenie, co do sposobu? 27.04.10, 16:29 Bardziej zredukować, a potem ubić? :p Odpowiedz Link
humbak Re: Masz jakieś życzenie, co do sposobu? 27.04.10, 16:31 Zgnieść jak robaka onego humbaka. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Masz jakieś życzenie, co do sposobu? 27.04.10, 16:33 Humbak Humbakowaty > Leniwiec Leniuchowaty. Miło mi :) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 16:21 A co to jest?! Co powiesz na to? :p Odpowiedz Link
humbak Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 16:24 Kućwa, aleśta marudne są. Za duże za duże... mało czytelne będzie no... no dobra, ale żeby było powszechnie wiadomym że idę na zgniły kompromis w imię wyższej sprawy. Odpowiedz Link
ave.duce Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 16:30 Wlazłeś na górną półkę? :p Odpowiedz Link
humbak Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 17:12 owszem. Spod biurka nie udało by mi się spaść. Mógłbym co najwyżej pod nim spać. Odpowiedz Link
ave.duce Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 17:26 Zanim zaśniesz > czekam na jakiś godny rewanż, a nie na TEGO tam. :p Odpowiedz Link
humbak Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 19:04 Jaka wrzuta, taki rewanż;P Odpowiedz Link
ave.duce Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 19:40 Salma Hayek Ci nie pasuje? :p Odpowiedz Link
humbak Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 19:45 Nie no, laska jest niezaprzeczalnie. Tyle że każdy ma swój gust;) Odpowiedz Link
humbak Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 20:27 Czy Li? Nie, raczej Japonki niż Chinki:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 20:40 Gejsze Ci w głowie ;) :p Odpowiedz Link
humbak Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 20:43 Gay Sze? To też Chińskie nazwisko jak się zdaje. I czemu miała by być radosna? Ja mam już wystarczające zaburzenie w tym kierunku:P Odpowiedz Link
ave.duce Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 20:53 Nie, to japońskie. Radosna, że ma wielbiciela leniwca i może sie pry nim wykazać. ps. nie pisz takich rzeczy, bo ktoś może wysnuć z tego wniosek, że jesteś gejem i będzie to głosił po forach wszelkich ;) :p Odpowiedz Link
humbak Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 21:00 Google twierzi innaczej. Albo Chinka, albo amerykańska artystka chińskiego pochodzenia;p A co do gay, to co ja poradzę że nowomowa zmieniła znaczenie słowa? Odpowiedz Link
ave.duce Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 21:06 Gugle-mugle. Nie poradzisz nic. A bo to w tej jednej sprawie? Straszniemęczącejesttonaszeżyciebezchwilispokoju. :p Odpowiedz Link
humbak Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 16:25 Acha, a to to, to jest leniwiec czy ten szpenio na wilgotno? Odpowiedz Link
ave.duce Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 16:31 Leniwiec. forum.gazeta.pl/forum/w,89075,110570576,110585398,Re_A_to_nie_Humbak_w_wiosennej_szacie_.html :p Odpowiedz Link
humbak Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 16:34 Nie widział ja. Nie grzebie leniwiec aż tak dokładnie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: A może w ramach rewanżu coś dla Pań? 27.04.10, 16:42 Zanim zostaniesz zabity, musisz swoje odsiedzieć w pudle ;) :p Odpowiedz Link
trzecikot Re: Mątek od czapy 27.04.10, 09:34 Przecież nie można spędzać całego żywota na dywagacjach, w jaki sposób Jarosław Katyński będzie wykonywał testament Izabeli Jarugi-Nowackiej albo czy red. Pospieszalski jest ch... i dlaczego jest ch... złamanym. Odpowiedz Link
taziuta Re: Mątek od czapy 27.04.10, 09:37 trzecikot napisał: > Przecież nie można spędzać całego żywota na dywagacjach, ... Dlaczego nie? :> Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy 27.04.10, 09:39 Ekhm... na marginesie tylko tak... nieśmiało: meksykańskie klimaty sugerowałam... stąd sombrero, Hayek Salma i zwycięstwo Adamka... ale nasz klient nasz pan :) Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 27.04.10, 18:41 ave.duce napisała: > > > ps. ma ładne dłonie. I mięsień piwny przyjemnie zarysowany. Stadium rozwojowe. > :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mątek od czapy 27.04.10, 19:41 Mięsień się da zlikwidować, dłoni nie zmienisz. :p Odpowiedz Link
humbak Re: Mątek od czapy 27.04.10, 19:51 Na aestetyczne dłonie trzeba sobie zapracować;P Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:04 humbak napisał: > Na aestetyczne dłonie trzeba sobie zapracować;P Nic nie robiąc, ofkoz. Odpowiedz Link
humbak Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:07 Niebardzo rozumiem twój tok myślenia, ale... Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:27 humbak napisał: > Niebardzo rozumiem twój tok myślenia, ale... Aby mieć wypielęgnowane dłonie raczej nie należy przesadzać z wysiłkiem fizycznym. Oprócz gry na pianinie. Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:36 humbak napisał: > Przegapiłeś pierwszą literkę;) Fakt. Naciągam głęboko na uszy czapkę wstydu. :-( Odpowiedz Link
humbak Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:38 Uważaj, bo będziesz wyglądał jak jaki raper... albo rapier? Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:43 humbak napisał: > Uważaj, bo będziesz wyglądał jak jaki raper... albo rapier? W życiu. Będę wyglądał jak gość w czapce naciągniętej głęboko na uszy. Odpowiedz Link
humbak Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:48 Na przykład?:) www.youtube.com/watch?v=CrctcJqfpXU Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 27.04.10, 21:07 humbak napisał: > Na przykład?:) > www.youtube.com/watch?v=CrctcJqfpXU Nie. Ani trochę. Odpowiedz Link
humbak Re: Mątek od czapy 27.04.10, 21:12 To był twój pomysł. Naważyłeś piwa, musisz wypić;P Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 27.04.10, 23:18 To był twój pomysł. Naważyłeś piwa, musisz wypić;P Jesteś pewien? :-)) Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 28.04.10, 00:11 humbak napisał: > To Ty chciałeś oślepiać się czapką:) Czapkę na uszy, nie na oczy! Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 28.04.10, 00:26 humbak napisał: > A co masz wyżej? Nie potrafisz naciągnąć czapki na uszy nie zasłaniając oczu? Bardzo ciekawe ale i dziwne. :-)) Odpowiedz Link
airam.as Re: Mątek od czapy 28.04.10, 00:36 remez2 napisał: > Nie potrafisz naciągnąć czapki na uszy nie zasłaniając oczu? Bardzo ciekawe ale i dziwne. :-)) > No, no... kawał taki był... o żołnierzu :) Odpowiedz Link
humbak Re: Mątek od czapy 28.04.10, 06:47 Na uszy owszem, ale nie głęboko. Chyba że ma się jaką workowatą czapkę. Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 28.04.10, 09:00 humbak napisał: > Na uszy owszem, ale nie głęboko. Chyba że ma się jaką workowatą czapkę. Narciarską. Zawsze chodzę w narciarskiej. Jedynie na plażę zakładam szapoklak. Odpowiedz Link
remez2 Re: Wiiii 28.04.10, 13:42 humbak napisał: > jem się jak piskorz. Serdeczne wyrazy współczucia. :-( Odpowiedz Link
humbak Uwaga, cytuję 29.04.10, 13:58 ?! Autor: ave.duce☺ 28.04.10, 15:12 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Ja Cię kocham, a Ty (z) pi$(korz) ? :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uwaga, cytuję 29.04.10, 17:13 Przecież ludzie patrzą! ;) ps. też zacytuję prawie dokładnie, na wszelki wypadek > akcja prof. ...pomawianie w Polsce jest karalne jesli myslisz, ze jesteś w sieci anonimowY to sie mylisz ... szykuj sie na pozew...! :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:23 Chorera, przez ten Katyń wszystko mi się kojarzy. :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:03 ave.duce napisała: > Mięsień się da zlikwidować, dłoni nie zmienisz. Chirurgia plastyczna nie takie cuda czyni. Stąd piosenka - "daj dłoń .. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:25 I tu się mylisz. ps. podaj łapę! brzmi sympatyczniej. :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:40 ave.duce napisała: > I tu się mylisz. > > ps. podaj łapę! brzmi sympatyczniej. Politycy (niektórzy)twierdzą, że podajw łapę brzmi lepiej? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:57 Jeżeli już, to "daj w łapę". Chyba w ogóle nie żyję, bo nigdy nie dałam "w łapę". :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 27.04.10, 21:08 ave.duce napisała: > Jeżeli już, to "daj w łapę". > Chyba w ogóle nie żyję, bo nigdy nie dałam "w łapę". Nie zadawałaś się z (niektórymi) politykami. Np. mister fajf per sent. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mątek od czapy 27.04.10, 21:13 Unikałam polityków jak ognia. ps. który to? :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 27.04.10, 23:19 ave.duce napisała: > Unikałam polityków jak ognia. > > ps. który to? Andrzej O. - kandydat. Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 28.04.10, 09:38 ave.duce napisała: > Skąd wiesz? Pytam serio.serio. Ze środowiska. Taką ma ksywę. Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 28.04.10, 12:34 ave.duce napisała: > Trochę mało. > Za co ją "dostał"? Nawet nie odważyłem się domyślać? Nie moja "sfera". Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 28.04.10, 17:44 ave.duce napisała: > Czyli wiem, że NIC nie wiem A to już ktoś powiedział - "scio me nihil scire". Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mątek od czapy 29.04.10, 12:40 Jesteś pewien? Kto? Οἶδα οὐδὲν εἰδώς > tak powiedział ten PIERWSZY. :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Mątek od czapy 29.04.10, 13:29 ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα hen oída hoti oudén oída; Rozprawa z Kartezjuszem "Cogito, ergo sum", czyli "Myślę, więc jestem!" - Tak powiedział Kartezjusz... A ja tu z protestem! Bo biorąc pod uwagę wymienione schema, Znaczyłoby: "Nie myślę - czyli że mnie nie ma!" Co istotnym jest błędem, gdyż w takowy sposób Nie byłoby na świecie bardzo wielu osób: Producenta żarówki takiej co nie świeci, Pewnej pani, co pisze książeczki dla dzieci, I szewca, co mi uszył dwa lewe buciki, Autora pewnej dla mnie niechętnej krytyki, Kierownika wytwórni nielepkiego lepu, I kierownika sklepu, co wziął to do sklepu, I pewnego poety z sąsiedniej parafii (Który rzekł, że satyrę - to on też potrafi!), I tego moralisty, co go miłość drażni, Tych, co myślą, że mądrzy - no bo są poważni, Tego, co skradł mi portfel - wesół, że się odkuł, Satyryka, co pisze: "Hej, zniszczmy w zarodku!", Kolegi, co dla sławy powiesić się gotów I kilku tym podobnych znajomych idiotów... Ci wszyscy wymienieni - wbrew Kartezjuszowi - Nie myślą, a istnieją, żyją i są zdrowi! © Marian Załucki Odpowiedz Link
ave.duce Luzik ;) 29.04.10, 21:35 Wszyscy dla wszystkich Murarz domy buduje, Krawiec szyje ubrania, Ale gdzieżby co uszył, Gdyby nie miał mieszkania? A i murarz by przecie Na robotę nie ruszył, Gdyby krawiec mu spodni I fartucha nie uszył. Piekarz musi mieć buty, Więc do szewca iść trzeba, No, a gdyby nie piekarz, Toby szewc nie miał chleba. Tak dla wspólnej korzyści I dla dobra wspólnego Wszyscy muszą pracować, Mój maleńki kolego. Julian Tuwim Odpowiedz Link
remez2 Re: Luzik ;) 29.04.10, 23:03 Tak dla wspólnej korzyści I dla dobra wspólnego Wszyscy muszą pracować, Mój maleńki kolego. M.in. za to kocham Pana Juliana Tuwima. Odpowiedz Link
gat45 Re: Mątek od czapy 27.04.10, 20:37 remez2 napisał: > ave.duce napisała: > Stąd piosenka - "daj dłoń .. > > Oraz: www.youtube.com/watch?v=zEDnmGnYb6I&feature=related i jeszcze "ta rączka taka zimna, pozwól pani ogrzać ją", ale już nie mam czasu po Puccinim gmerać. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy 27.04.10, 23:13 O dłoniach? - od razu mi się kojarzy: Hej łapę daj i lub mnie lub, (choć czasami się sprzeczamy) i choć masz okropny dziób... hej lub mnie lub I jeszcze to, hmmm: Pan Stonoga zakochał się w Pannie Stonóżce i odtąd szli razem: nóżka w nóżkę, nóżka w nóżkę, nóżka w nóżkę... Odpowiedz Link
magdolot Re: Mątek od czapy 27.04.10, 18:45 3miau: Przecież nie można spędzać całego żywota na dywagacjach, w jaki sposób Jarosław Katyński będzie wykonywał testament Izabeli Jarugi-Nowackiej albo czy red. Pospieszalski jest ch... i dlaczego jest ch... złamanym. --------------------------- :))))))) Można go spędzać na znacznie gorszych i właśnie to robię. I zaraz mnie przejedzie jakaś ciężarufka. A teraz lżej - o braterstwie, co uderzyło mnie we filmie z wraku we mgle. Dwukrotne "ni chuja", jakże nam bliskie! Czy usłyszał ktoś resztę, bo mi rozdzielczość zanika? A ten kolo Ave jest znacznie bardziej w mojem guście. A z tego wynika, że choć zgadujemy co komu podoba się, to jednak nie do końca. Widać peć robi swoje:))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mątek od czapy 27.04.10, 19:43 Mnie rosyjska, zakamuflowana na amerykańską, ale podwójnie. Gat twierdzi, że to 4. Co ona tam wie. To jest WSIowa matematyka. :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy 28.04.10, 09:30 To zależy... (rzuciła ostrożnie, poprawiając RayBany na nosie) :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy 28.04.10, 13:22 Czy powiedziałam, że na własnym nosie te okulary poprawiam? :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy 29.04.10, 12:53 A żebym to ja widziała na czyim... nie widziałam, to nie wiem przecież :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy 06.05.10, 09:57 Taki tam, meksykański - akcent wampiryczny dla rozładowania atmosfery ;) Wiersz Efrena Rebolledo, poety meksykańskiego z przełomu dziewiętnastego i dwudziestego wieku: Wampir Toczą się loki twe mroczne leniwie po twoich kształtach łagodnych wciąż jeszcze, a ja ciemnej rzeki ujście twej pieszczę, róże całusów sadząc żarliwie. Wsuwając w gęstwę pierścieni prawdziwie czuję twej ręki subtelne kleszcze i chłód – i zaraz przechodzą mnie dreszcze do szpiku kości, wręcz boleściwie. Rozbłyska chaos i mrok twych źrenic, gdy jęk wydaję, na wskroś umęczony i uratować już nie może nic. Bo podczas, gdy ja na łożu konam, ty się wampirem stajesz złaknionym i krew gorącą spijasz mi z łona. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy 06.05.10, 19:16 Gdy się posłucha tego czy owego... nastrój człowieka ogarnia następujący... (By Frida Kahlo meksykańska artystka) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mątek od czapy 06.05.10, 19:44 Mam w domu coś fajnego wg pomysłu Fridy. Nie chce Cię straszyć, ale to bardzo dziwny króliczek jest ;) :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy 07.05.10, 07:38 Jasne... Ave wie... Nietoperek - wie... Tylko ja siedzę, jak ta durna i nic! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mątek od czapy 07.05.10, 10:37 CO to jest > malutki, łebkiem kiwa, królik się nazywa? PALecenie wykonując, zamieszczam > :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy 07.05.10, 10:47 Ach, jooooooo :) A ja za to wiem jaka była pogoda w dniu, w którym Królik do Ciebie przybył! :) Ha! I co robiłaś zaraz po jego przy/nabyciu :)! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mątek od czapy 07.05.10, 11:05 A podobno to kobiety lubią plotkować! Niech ja TO dorwę! :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy 07.05.10, 11:15 Nie bij! Niewinne ONO całkiem :) Palenie papierosów na moście, w słoneczny dzień to chiba jeszcze nie temat do plotek? :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mątek od czapy 07.05.10, 11:21 Nie?! A to ciekawe... ps. nie broń! Jestem Strzelcem, ha! Lewy i inne takie (jakie takie? Tylko nie mów, że waga). :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy 07.05.10, 11:26 Waga? Piórkowa :)))) A, że: kto? No rak, wiadomo - chociaż jak waga - nic tylko się waham... Albo jak ślimak jeden - krok ze skorupki? nikrok ze skorupki? itd. :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mątek od czapy 08.05.10, 11:51 Czyli Morgenstern sterem, żeglarzem, okrętem ;) :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mątek od czapy 09.05.10, 02:13 Och, jak z dziubków sobie jedzą... To Wy się bawcie u Fridy, a ja zadowolę się Banderasem ;) www.youtube.com/watch?v=Tu4Hnbor9rI Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Mątek od czapy 09.05.10, 07:07 O, Salma ,,, ,,,Me veras en suenos, sentiras mi besos Me oiras reir,,, Odpowiedz Link
trusiaa Salma kontra wąż 10.06.10, 12:02 w146.wrzuta.pl/film/55X6VoB7v9s/salma_hayek_mdleje_na_widok_weza Wąż, też mi coś - tak się węża bać?! :))))) (Ale... gdyby to pająk był... OoooooOOOoooooOOOO!!!!) Odpowiedz Link