wedrowiec2 Re: Edeka 05.06.22, 22:24 Bardzo smutna wiadomość Dawno temu korespondowałyśmy, a nawet spotkałyśmy się. Wróciłam do Jej listów. Inaczej teraz je czytam i odbieram Odpowiedz Link
groha Re: Edeka 06.06.22, 13:09 Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko, na paluszkach... Nasza Edeka. Jedna z Matek Założycielek TWCh. Spokojna, mądra, dzielna i zdolna niesłychanie. Potrafiła jednym słowem wyrazić największe emocje i własnymi rękami robić takie biżuteryjne cacka, że oko z zachwytu bielało. Teraz nawet koraliki płaczą, a nam ze smutku brak słów Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Edeka 07.06.22, 17:48 No i co tu powiedzieć... Dowaliło mi, a już i tak płaczliwa ostatnio jestem... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Edeka 13.06.22, 10:54 balamuk napisała: > Edeko kochana... No wlasnie, żal i wiele wspomnien. Pierwsza dama TWCh. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Edeka 13.06.22, 11:02 > Teraz nawet koraliki płaczą, a nam ze smutku brak słów Głaskam koraliki i noszę je teraz na codzień. I dobrze tak. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Edeka 13.06.22, 11:41 Poszlam i rycze. Cytaty. Re: Menu - smalecek. Smalczyk z kawą - jeszcze nie jadłam A kawa jak jest dodawana? Rozpuszczona czy do pogryzienia? Odpowiedz Link