lylika 12.09.06, 14:48 Wieszam mojego Wołoducha i zapraszam do publikowania swoich wizji postaci z książek Gurui. Konkurs na paczkę dla Kacyka pokazał, że drzemią tu wielkie talenty, które szkoda marnować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lylika Re: Wołoduch i inni - wątek malarski 12.09.06, 14:49 Szybciej kliknęłam niż wkleiłam, ofiara.)) img179.imageshack.us/img179/5563/060911wooduchvl4.jpg Odpowiedz Link
meduza7 Re: Wołoduch i inni - wątek malarski 12.09.06, 23:34 eeee tam. Wołoduch dużo żre, nie może być taką chudzinką! (zauważ: Ksiądz NIE wołoduch, som całego jajka nie zji!) Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Wołoduch i inni - wątek malarski 13.09.06, 00:59 Nie powiem, obsmialem sie jak norka... No i oczywiscie czuje sie uhorendowany! Owszem, nosze okulary. Szyja jednakze jest ciut krotsza. Groha miala racje - jestem zarosniety, tzn. mam wasy i brode. Zreszta moj smiley (ktorego w miare czesto uzywam) mowi o tym: 8-{)> . No i nie jestem taki chudy. Poza tym sie zgadza. Aha, o ile mnie pamiec nie myli, to temat istnienia/nieistnienia Woloducha byl poruszany na wrzesniowym spotkaniu w sierpniu i Goonia mogla (byc moze ) mnie opisac. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
g0p0s Re: Wołoduch i inni - wątek malarski 13.09.06, 10:39 Goonia nie opisywała Ciebie. Złożyła tylko zeznania w sprawie istnienia) Mamy nowy konkurs - jak sobie wyobrażamy forumowiczów, których nasze oko nie widziało? Może on sprawić, że na zebraniach będą komplety) Odpowiedz Link
maalza Re: Wołoduch i inni - wątek malarski 13.09.06, 12:42 g0p0s napisał: > Goonia nie opisywała Ciebie. Złożyła tylko zeznania w sprawie istnienia) > Mamy nowy konkurs - jak sobie wyobrażamy forumowiczów, których nasze oko nie > widziało? Może on sprawić, że na zebraniach będą komplety) W takim razie - G0p0s zaczynasz Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Wołoduch i inni (do Goposa) 13.09.06, 12:59 No właśnie... Gopos, miałeś ze mnie zrobić góralkę i co??? ) ...Tak, wiem że pisaleś o tych, co to się NIE widziało, ale mnie się przy okazji przypomniało, więc się dopominam ) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Wołoduch i inni (do Goposa) 13.09.06, 13:08 Ech, myślałem, że mi się upiecze Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Wołoduch i inni (do Goposa) 13.09.06, 13:23 g0p0s napisał: > Ech, myślałem, że mi się upiecze Taaa, chciałbyś sie wymigać... Ale ja będę się dopraszać, a co! (wybacz Grocha, ale ja też bym chciała mieć taki ładny portret...) ) Odpowiedz Link
stara.gropa Abere8 13.09.06, 14:26 Myślę, że nasza koleżanka tym się charakteryzuje, że chodzi do góry nogami)) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Abere8 13.09.06, 14:52 To portretu oczekujemy na siedząco, czy na spacerująco? Odpowiedz Link
lylika Re: Wołoduch i inni - wątek malarski 13.09.06, 22:24 Napisałam w wątku Kacykowym, że to jest wspólny portret dwóch Wołoduchów, księdza z powieści i Twój. Najmniej a właściwie wcale nie dotyczy wołoducha właściwego, czyli przysłowiowego żarłoka. Jednym słowem, nic nie mogę zmienić w portrecie bo ja sobie tak Was wyobrażam. A może machniesz autoportret? Odpowiedz Link
groha Re: Wołoduch i inni - wątek malarski 13.09.06, 15:30 Z zarostem Wołoducha - bingo! Znaczy, ma się jeszcze tę intuicję i odrobinę spostrzegawczości. Znaczy - jest dobrze. Ale wolę się już nie wypowiadać, bo może się zrobić trochę gorzej. Albowiem wyobraźnię mam, że tak określę - nieokiełzaną dosyć i czasem lubi mi płatać figielki. Poza tym, Wołoduch powiedział, że trzeba merytorycznie i tylko wtedy, gdy się ma coś do powiedzenia, a nie jakieś tam ple, ple, więc się teraz trochę boję... ) Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Wołoduch i inni - wątek malarski 13.09.06, 17:40 No masz... Nastepna, ktora sie boi... Wydawalo mi sie, ze opisalem syndrom AOLu dokladnie, ale widac tylko mi sie tak zdawalo. W takim razie powtorze: na TYM forum NIKT nie ma tego syndromu. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
groha Re: Wołoduch i inni - wątek malarski 14.09.06, 02:09 Dziękuję Wołoduchu, już się nie boję. A było czego. Przy mojej dyskopatii, zwichniętej kostce i okularach, syndrom AOLu byłby już wręcz nie do zniesienia Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Wołoduch i inni - wątek malarski 14.09.06, 02:14 Nie ma sprawy. Polecam sie. Zawsze do uslug. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link