eulalija Diabli wiedzą czy aktualna 05.06.07, 08:25 Po ostatnich dramatycznych doniesieniach z frontu obecności mamy taką sytuację: Alicja - Papuga_ara Joanna - Cytrynka6543 Zosia - JKM Stara.Gropa Paweł - nikt nic nie wie, miał być Mateusz ale diabeł go na formę porwał i nie ma kto Bbbzyty po ogródku ciągać i na mnie z obrzydzeniem patrzeć Edek - Edeka Leszek - G0p0s Elżbieta - Biurralistka Ewa - Kocio_pierzaczek Roj - Migos Anita - Dorka Henryk - StefanMaria Pan Muldgaard - 36Krzysiek Baron Kazio - 1/2 Biurralistki Facet w czerwonej koszuli - wakat na stanowisku Włodzio - G0p0s (Leszka przy Włodziu już nie ma, odpłynął) Marianne - April Agnieszka - Bbbzyta Ciotka duńska bliźniaczka – Bumbecki Kangurzyca - Asia.sthm Greta - wakat na stanowisku Bobuś - G0p0s (Leszek odpłynął, Włodzio w szpitalu, wolny jesteś) Biała Glista - Eulalija Pani Hansen - Lylika Thorsten - Migos Obcy człowiek wieziony na łebka - Wołoduch Lilian - wakat na stanowisku Herbert - 1/2 Jotki13 Anne Lize - Jotka13 Cioteczna siostra Edka - Groha Lodówka - Asia.sthm Puszka oleju silnikowego - Dzidka Duński policjant w krzach - Goonia zdjęcia robi pięt, tylko nie wiem czy wszystkich, czy tylko tych całowanych z wezgłowia przez Migosa. Tańce szamańskie na pogodę - odpowiedzialna Asia.sthm Nadzór nad całością - Pani Prezes Może dołączą jeszcze: Anmanika i Mariurzka (wyraziła wolę ale zdaje się, że papierzyska ją zasypały i na wielkich nadziejach się skończy. Odpowiedz Link
lylika Re: Diabli wiedzą czy aktualna 05.06.07, 08:33 Diabli wiedzą czy aktualna ... Aktualna, to będzie 8 czerwca. Wieczorem. ) Odpowiedz Link
eulalija Re: Diabli wiedzą czy aktualna 05.06.07, 08:49 Biorąc pod uwagę ilość czereśni na Twoim drzewie, może bardzo wydatnie ulec zmniejszeniu. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Diabli wiedzą czy aktualna 05.06.07, 09:53 eulalija napisała: > Biorąc pod uwagę ilość czereśni na Twoim drzewie, może bardzo wydatnie ulec > zmniejszeniu. > A ja pamiętam jeszcze te dojrzewające porzeczki... Poczerwieniały już?? Jako Anita to chyba nawet mam prawo połazić trochę po krzakach ) Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Alicja itepe 05.06.07, 14:35 Coś Papuga co do grania Alicji się stawia... Reżyser, prosimy doaść delikwentki, uaktualnić listę, bo potrzebna jest! Odpowiedz Link
eulalija Re: Alicja itepe 05.06.07, 14:46 Papuga czarno na białym wpisana powyżej na Alicję i nie ma przeproś, do upadu mam kopiować? Teraz kombinujcie kogo w Pawła wrobić bo się gorąco robi. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Alicja itepe 05.06.07, 20:14 Męską połowę Jotki żeśmy z szefową wrobiły ino nie wiemy co une na to... Odpowiedz Link
edeka5 Re: Alicja itepe 05.06.07, 20:32 Une to ja mam wątpliwości czy wogóle czytały WCz Nie wszystkie Lepsze Połowy dają się namówić na takie bezeceństwa Odpowiedz Link
eulalija Re: Alicja itepe 05.06.07, 21:44 Mój Lepsza Połowa, jak o naszych kłopotach w obsadzie ode mnie usłyszał, to tylko cicho zapytał, gdzie jest deser, i zamknął się w dużym pokoju, on się bardzo boi wariatów. Odpowiedz Link
lylika Re: Alicja itepe 05.06.07, 21:57 on się > bardzo boi wariatów. ... Trzeba było powiedzieć, że my tych co z pierwszą wizytą nie mordujemy. Odpowiedz Link
eulalija Re: Alicja itepe 05.06.07, 22:10 Mówiłam, tłumaczyłam, zdjęcia pokazywałam, to chyba był błąd, nie uwierzył, kryje się po kątach. Przeczekuje, ma nadzieję, że w sobote będę normalna. Odpowiedz Link
lylika Re: Alicja itepe 05.06.07, 22:13 eulalija napisała: > Mówiłam, tłumaczyłam, zdjęcia pokazywałam, to chyba był błąd, nie uwierzył, > kryje się po kątach. > > Przeczekuje, ma nadzieję, że w sobote będę normalna. > > Optymista. ) Odpowiedz Link
lylika Re: Alicja itepe 05.06.07, 21:56 edeka5 napisała: > Une to ja mam wątpliwości czy wogóle czytały WCz > Nie wszystkie Lepsze Połowy dają się namówić na takie bezeceństwa ;- ... Jak na ten raz, to niechby Une przeczytały choć pierwszy rozdział. Gapić się w lodówkę i przynosić mleko i sok chyba będzie umiał. ) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Alicja itepe 06.06.07, 17:49 Żem zaniemogła... Czemu przy "Alicja" zobaczyłam napisane "papuga_ara"?? Toć przecie Edyta jest Alicją! A my tu z Kociem_Pierzaczkiem pienkny filmik zrobiemy... Jak rany kota, dzień człowiek na forumie nie bywał i takie historyje... Eulalijo, czemu tak??? A Edyta??? Podpisano: papuga zdeziorentowana (a przecież nie pijana....) Odpowiedz Link
aganioq Re: Diabli wiedzą czy aktualna 07.06.07, 08:04 ...zgłosiłabym się do roli faceta w czerwonej koszuli (mam wprawę w męskich rolach, grałam kiedyś w Zemście Cześnika...a może to był Rejent???, nie ważne, grunt, że facet), ale kiedy to w końcu będzie, bo nie jestem na bieżąco, wstyd się przyznać, ale ostatnio nie mam na nic czasu... Odpowiedz Link
lylika Re: Diabli wiedzą czy aktualna 07.06.07, 09:10 aganioq napisała: ale kiedy to w końcu będzie, bo nie jestem na bieżąco, ... Jutro. Odpowiedz Link
eulalija Obsadę diabli wzięli całkiem 07.06.07, 22:00 I już zupełnie nie wiem co tu wklejone poprawiać. Mamy dramatyczną sytuację: Alicja - Papuga_ara ale się wzdraga i odżegnowuje. Joanna - Cytrynka6543, chyba skapitulowała i się godzi. Zosia - JKM Stara.Gropa, konsekwentnie i nerwowo. Paweł - jednak nie ma, diabeł go na formę porwał i nie ma kto Bbbzyty po ogródku ciągać i na mnie z obrzydzeniem patrzeć Edek - Edeka Leszek - G0p0s Elżbieta - Biurralistka Ewa - Kocio_pierzaczek Roj - Migos Anita - Dorka Henryk - StefanMaria Pan Muldgaard - na Śląsk jedzie, Mudgaarda nie mamy Kazio - 1/2 Biurralistki Facet w czerwonej koszuli - wakat na stanowisku, Papuga_ara się deklarowała tylko na niego. Włodzio - G0p0s (Leszka przy Włodziu już nie ma, odpłynął) Marianne - April Agnieszka - Bbbzyta Ciotka duńska bliźniaczka – Bumbecki Kangurzyca - Asia.sthm Greta - wakat na stanowisku Bobuś - G0p0s (Leszek odpłynął, Włodzio w szpitalu, wolny jesteś) Biała Glista - Eulalija Pani Hansen - Lylika Thorsten - Migos Obcy człowiek wieziony na łebka - Wołoduch Lilian - wakat na stanowisku Herbert - 1/2 Jotki13 Anne Lize - Jotka13 Cioteczna siostra Edka - Groha, wypięła się, jedzie na czereśnie do Idy, kryje się za wątpliwym alibi, że JKM obejrzawszy czerwoną od wiśniówki kopertę ją znielubi bardziej. Lodówka - Asia.sthm Puszka oleju silnikowego - Dzidka Duński policjant w krzach - Goonia zdjęcia robi pięt, tylko nie wiem czy wszystkich, czy tylko tych całowanych z wezgłowia przez Migosa. Tańce szamańskie na pogodę - odpowiedzialna Asia.sthm Nadzór nad całością - Pani Prezes Może dołączą jeszcze: Anmanika i Mariurzka (wyraziła wolę ale zdaje się, że papierzyska ją zasypały i na wielkich nadziejach się skończy. O rany! To już rąk i nóg i kadłuba nawet nie ma. Odpowiedz Link
lylika Re: Obsadę diabli wzięli całkiem 07.06.07, 22:46 I Edyta będzie. Nie wiem czy się z Papugą o rolę Alicji nie pobiją. ) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Obsadę diabli wzięli całkiem 08.06.07, 00:19 Hura, Edyta będzie) No, to Alicja jest, a ja mam, za przeproszeniem, przygotowany sprzęt rozgrzany do Czerwoności, czyli naładowaną kamerę )) Odpowiedz Link
ida14 Re: Obsadę diabli wzięli całkiem 08.06.07, 00:26 strasznie jestem ciekawa jak Wam to wyjdzie Sama chętnie wzięłabym udział, ale z wiadomych powodów nie wezme. Hmmm juz widze siebie w roli białej glisty Odpowiedz Link
groha Re: Obsadę diabli wzięli całkiem 08.06.07, 11:27 eulalija napisała: > Cioteczna siostra Edka - Groha, wypięła się, jedzie na czereśnie do Idy, kryje > się za wątpliwym alibi, że JKM obejrzawszy czerwoną od wiśniówki kopertę ją > znielubi bardziej. Eualijo, wiem, wiem, że ta nadinterpretacja, to z przejęcia rolą i tych, kurczę, nerwów, a nie z zamierzonej złośliwości, ale pragnę zauważyć, że słowo "wypięła się" zupełnie tutaj nie pasuje. Nie wiem, jak cioteczna siostra Edka, bo nie znam kobity, ale Groha nigdy tego nie robi. Jeszcze by jej dysk wypadł, albo co. Dlatego czasem tylko macha na wszystko ręką. I jedzie na czereśnie. Odpowiedz Link
lylika WCz - obsada - Papuga Ara 08.06.07, 11:15 Uwaga Uwaga: Uprasza się obywatelkę Papuzińską o przybycie w czerwonej koszuli. Odpowiedz Link
edyta95 Re: WCz - obsada - Papuga Ara 08.06.07, 11:31 bedem opóźniona stop nie czekac stop papuga alicja stop pozdrawiam stop Odpowiedz Link
lylika Re: WCz - obsada - Papuga Ara 08.06.07, 11:57 edyta95 napisała: > bedem opóźniona stop > nie czekac stop > papuga alicja stop > pozdrawiam stop Nie będziemy po raz kolejny zmieniać obsady. Nie zaczynamy bez Ciebie. Odpowiedz Link
edyta95 Re: WCz - obsada - Papuga Ara 08.06.07, 14:39 Ara Alicja koniecznie brak dostępu do tekstu mnie tłumaczy, ostatnie czytanie za dawno, i nic nie zmieniamy, Ara już dawno ustalona na Alicję Odpowiedz Link