eyecity 26.12.04, 02:55 Poszukujemy subadministratorow chetnych do tworzenia portalu EyeCity. Jesli jestes z Żar, wiesz cos czego nie wiedza inni... kliknij po szczegolowe informacje. www.eyecity.j.com.pl/map/infopage.php?id=13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Szukamy subadministratorow 27.12.04, 12:13 eyecity! ale Ci sie forum rozbrykalo, naprawde fajne rozmowy - usmialem sie setnie cztajac watek o zarskich oryginalach :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hairgel Re: Szukamy subadministratorow 30.12.04, 13:25 eyecity ty jesteś Szymon czy Arek? Odpowiedz Link Zgłoś
eyecity Re: Szukamy subadministratorow 01.01.05, 12:08 hairgel: Ja jestem Szymon a czemu pytasz? croolick: noo troche sie rozkrecily rozmowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hairgel Re: Szukamy subadministratorow 02.01.05, 00:21 A nic, tak pytam ;) Bo znam was obydwóch :) Odpowiedz Link Zgłoś
greta06 Re: Szukamy subadministratorow 08.02.05, 18:59 Chętnie zaglądałabym na waszą stronę, ale dlaczego ona jest taka czarna....? Okropieństwo. Treść nie dokońca przejrzałam bo nie daję sobie rady z tą czernią.... zróbcie coś z tym, przecież nie można nawet swobodnie czytać....a może to tylko ja mam taki problem? jeśli tak to podpowiedzcie jak mam sobie ułatwić czytanie waszej strony... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Szukamy subadministratorow 09.02.05, 00:13 No wlasnie, ten czarny...hmm czlowiek sie czuje jakby odwiedzal strone fanklubu Vadera ;-) Poprzedni design serwisu bardziej mi sie podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
dzondou Re: Szukamy subadministratorow 10.02.05, 09:00 czarny kolor to dobry kolor, nie psuje oczu jak większość stron białych, a z internetu nie korzystamy rzadko więc wzrok nam siada a póxniej wchodzimy na czarna i wszystko jest rozmazane, tamta strona jest fajnie zrobiona, nie ma zbędnych kolorów na niej, wszystko jest dograne, ale pewnie nie stanowiło by problemu zrobic druga wersję strony z odwrotnymi kolorami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś