szafirek68
10.01.15, 23:41
Jestem zbulwersowana wściekłymi atakami na Owsiaka i Wielką Orkiestrę.Nie rozumiem dlaczego tak bardzo niektorym ona przeszkadza.Nikt nikogo nie zmusza do udziału w tej zbiórce.Ja uważam że ten człowiek zasługuje na uznanie za to że potrafił tak porwac ludzi do tak szlachetnej sprawy i to przez tyle lat....ludzi o dobrych sercach bo jest ich wiele. Nawet jesli Owsiak troche skorzysta z tych pieniędzy to nie żal mi bo on ciężko na to pracuje.Zazdroszczą mu? to niech ten co zazdrości sam sprobuje coś dobrego zrobic a nie krytykowac i jątrzyc.Ja nie mam nic przeciwko zbiorkom Caritasu ale czy Caritas ma miec monopol na takie akcje? Tak strasznie ich boli żeJurek z tego się utrzymuje a to ze o.Rydzyk żyje jak król z pieniędzy emerytow to w porządku??Owsiak to pikuś w stosunku do o.Rydzyka,ktory nigdy nie rozliczył się z żadnych pieniędzy.Nie chcesz nie bierz udziału ale nie krytykuj tych co ją wspierają a jak sam będziesz kiedys w szpitalu to koniecznie zaznacz że nie chcesz byc diagnozowany czy leczony sprzętem od Jurka Owsiaka...ty , twoje dzieci,wnuki itp. Mam nadzieję że większość ludzi jak co roku tak i jutro okaże swoje dobre serca także na przekór tym wściekłym zmasowanym atakom ludzi nazywających się katolikami.Pozdrawiam