aniku_k 03.06.09, 18:14 proszę o opinię gdzie warto udać się w żarach do kosmetyczki by zbyt nie ucierpieć fizycznie i finansowo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifka199 Re: mikrodermabrazja w Żarach 13.06.09, 17:21 Robiłam w budynku byłego "rolnika" ul. Długosza, skuszona przystępną ceną (chyba 70zł jak dobrze pamiętam- jakiś 3 m-ce temu). Byłam bardzo zadowolona z efektu robiłam to pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
dami251 Re: mikrodermabrazja w Żarach 03.08.09, 10:56 Witam, gdzie w Żarach jest dobra, starsza i doświadczona kosmetyczka? Wszędzie widzę tylko młodziutkie, zaraz po szkole a nie chcę ryzykować by się na mnie uczyły:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: mikrodermabrazja w Żarach 03.08.09, 11:50 ta na długosza fajnie mi zrobiła mikrodermambrazję. gabinet przyjemny, pani też. jest młoda, ale to nie znaczy że nie ma doświadczenia. ceną przyjazna - 80 zł, a trzecia wizyta 50 % rabatu. to sie nazywa wyjść na przeciw oczekiwaniom klienta ;). doświadczona babeczka jest też na ułańskiej, budynek za domem meblowym (tym komunistycznym), w podwórzu - pani lucyna. Odpowiedz Link Zgłoś
annamaaj123 Re: mikrodermabrazja w Żarach 30.09.22, 07:44 Perfect Look Clinic na Moniuszki. Byłam już dwa razy i mogę pochwalić świetne i zaangażowane Panie, które odpowiadały cierpliwie na każde moje pytanie odnośnie różnych zabiegów. Co do kwestii finansowej to polecam szukać promocji na ich stronie: perfectlook.clinic/gabinety/plc-zary/ Odpowiedz Link Zgłoś