croolick 07.03.05, 20:24 Praca wre wieczorami na pierwszym pietrze DH Eli, wedlug eyecity ma to byc sklep ze sprzetem elektronicznym - ciekawe jaki? Ciekawe dokad zawiaza nas schody ruchome, jak myslecie? Sa przecieki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.zary Re: {Eli} Co to bedzie? 08.03.05, 17:57 Jakoweś MEDIAEXPERT. Chyba coś nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: {Eli} Co to bedzie? 08.03.05, 22:04 eee, taki Media - Markt dla malych miast, jedyna roznica od Neonetow, Maarsow, czy innych Awansow to spory wybor sprzetu komputerowego - mam nadzieje, ze zarscy monopolisci: Computernet i Leder sie co nieco spoca. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: {Eli} Co to bedzie? 11.03.05, 22:55 nawet gazetke maja graficznie prawie dokladnie jak Media Markt tylko ofert wiecej no i ceny naprawde fajne - byle bym sie tylko w czwartek dopchnal do kasy, zeby nie bylo bydla jak przy promocjach MM. No ale ze sklepu sie ciesze, Eli to swietne miejsce na taki obiekt. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: {Eli} Co to bedzie? 11.03.05, 23:07 uzylem potocznego zwrotu "zeby nie bylo bydla" i zdalem sobie sprawe, ze moze byc zle odebrany przez Was - nie chodzi o to, ze przyrownuje klientow rzeczonego sklepu do rogacizny (sam bede klientem ;-) ) ale o przepychanie sie i tratowanie, ktore zdarza sie przy taaaakich promocjach. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: {Eli} Co to bedzie? 10.03.05, 20:57 No, no no ale na promocje wydali! Cale miasto pelne bilboardow MediaExperta pozawieszuanych w calkiem nowych miejscach (nawet na Zakopianskiej!) - no wlasnie to tak tylko z powodu otwarcia sklepu, czy jakas firma reklamowa zauwazyla, ze w Zarach malo bylo dotychczas przestrzeni bilboardowej? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: {Eli} Eeeee ...? 13.03.05, 21:00 Ciekawe, czy widzieliście już ogromny neon "mediaExpert" zawieszony na wysokości 2-go piętra Eli. Neon jest przeogromny i pasuje wg mnie do zabytkowego rynku jak sandały do garnituru ...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: {Eli} Eeeee ...? 14.03.05, 00:00 Mi tam sie podoba, w sam raz do takiego bauhausowego gmaszyska. Mam fotke z rynku z lat 30. nad kamienica gdzie dzis jest bank Dominet to dopiero byl wielgachny neon "Mercedes" im nie przeszkadzalo to mi rowniez - gorzej by bylo gdyby taki neon na pobliskiej, pieknej kamienicy Falcomow zalozyli. No i swieci intensywnie jak latarnia morska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: {Eli} Co to bedzie? 17.03.05, 21:59 No bylem dzis i nawet zakupy porobilem, chociaz nielatwo bylo - tlok i halas natretnej promocji (a propos nawet haslo MM przerobili na swoje "Tego nie mozna zabronic"). Fajnie pomyslane - wchodzac na pierwsze pietro, chcac wyjsc i tyk musisz wjechac schodami na drugie pietero - a noz cos jeszcze kupisz ;-) No ale schody ruchome fajne, nie sadzilem, ze kiedys w Zarach cos takiego bedzie. Sklep dosc siermiezny w srodku no ale to ma byc dyskont elektroniczny. A jak wam sie podobalo? Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: {Eli} Co to bedzie? 18.03.05, 02:11 Nic ciekawego dla siebie nie znalazłem. Nie zauważyłem jakichkolwiek niskich cen. Może to dlatego, że się przyzwyczaiłem do kupowania sprzetu komputerowego w hurtowniach? :-) Za to hałasu było sporo, aż ciężko wytrzymać. Grunt, że podziałało na wielu obywateli, którzy owczym pędem ruszyli do kas. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: {Eli} Co to bedzie? 18.03.05, 14:29 janwer napisał: > Nie zauważyłem jakichkolwiek niskich cen. No, na tym to polega, ze tylko towary w promocji sa tak naprawde tanie - promocje sa pomyslane tak, by zachecic do zakupu jak najwieksza grupe klientow (mniejszy zysk zrownowazy wiekszy obrot). Widocznie skupiles sie na szukaniu przedmiotow, ktore nabywa ograniczona grupa klientow (i nigdy nie beda w zwiazku z tym w promocji a co najwyzej w wyprzedazy). Ja szukalem nowego telewizora i znalazlem - cena naprawde okazyjna. > Może to dlatego, że się przyzwyczaiłem do kupowania sprzetu komputerowego > w hurtowniach? :-) A to tez, ale nie kazdy moze kupowac w hurtowniach... > Za to hałasu było sporo, aż ciężko wytrzymać. Fakt, myslalem, ze leb mi peknie. > Grunt, że podziałało na wielu obywateli, którzy owczym pędem ruszyli do > kas. :-P Ja tam nie czuje sie wykorzystany - wczesniej doklanie sprawdzilem ceny telewizora, ktory chcialem kupic - w ME bylo zdecydowanie najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś