Dodaj do ulubionych

{Eli} Co to bedzie?

07.03.05, 20:24
Praca wre wieczorami na pierwszym pietrze DH Eli, wedlug eyecity ma to byc
sklep ze sprzetem elektronicznym - ciekawe jaki? Ciekawe dokad zawiaza nas
schody ruchome, jak myslecie? Sa przecieki?
Obserwuj wątek
    • pawel.zary Re: {Eli} Co to bedzie? 08.03.05, 17:57
      Jakoweś MEDIAEXPERT. Chyba coś nowego?
      • croolick Re: {Eli} Co to bedzie? 08.03.05, 22:04
        eee, taki Media - Markt dla malych miast, jedyna roznica od Neonetow, Maarsow,
        czy innych Awansow to spory wybor sprzetu komputerowego - mam nadzieje, ze
        zarscy monopolisci: Computernet i Leder sie co nieco spoca.
        • croolick Re: {Eli} Co to bedzie? 11.03.05, 22:55
          nawet gazetke maja graficznie prawie dokladnie jak Media Markt tylko ofert
          wiecej no i ceny naprawde fajne - byle bym sie tylko w czwartek dopchnal do
          kasy, zeby nie bylo bydla jak przy promocjach MM. No ale ze sklepu sie ciesze,
          Eli to swietne miejsce na taki obiekt.
          • croolick Re: {Eli} Co to bedzie? 11.03.05, 23:07
            uzylem potocznego zwrotu "zeby nie bylo bydla" i zdalem sobie sprawe, ze moze
            byc zle odebrany przez Was - nie chodzi o to, ze przyrownuje klientow rzeczonego
            sklepu do rogacizny (sam bede klientem ;-) ) ale o przepychanie sie i
            tratowanie, ktore zdarza sie przy taaaakich promocjach.
    • croolick Re: {Eli} Co to bedzie? 10.03.05, 20:57
      No, no no ale na promocje wydali! Cale miasto pelne bilboardow MediaExperta
      pozawieszuanych w calkiem nowych miejscach (nawet na Zakopianskiej!) - no
      wlasnie to tak tylko z powodu otwarcia sklepu, czy jakas firma reklamowa
      zauwazyla, ze w Zarach malo bylo dotychczas przestrzeni bilboardowej?
      • pawel.zary Re: {Eli} Eeeee ...? 13.03.05, 21:00
        Ciekawe, czy widzieliście już ogromny neon "mediaExpert" zawieszony na
        wysokości 2-go piętra Eli. Neon jest przeogromny i pasuje wg mnie do
        zabytkowego rynku jak sandały do garnituru ...:-(
        • croolick Re: {Eli} Eeeee ...? 14.03.05, 00:00
          Mi tam sie podoba, w sam raz do takiego bauhausowego gmaszyska. Mam fotke z
          rynku z lat 30. nad kamienica gdzie dzis jest bank Dominet to dopiero byl
          wielgachny neon "Mercedes" im nie przeszkadzalo to mi rowniez - gorzej by bylo
          gdyby taki neon na pobliskiej, pieknej kamienicy Falcomow zalozyli. No i swieci
          intensywnie jak latarnia morska ;-)
    • croolick Re: {Eli} Co to bedzie? 17.03.05, 21:59
      No bylem dzis i nawet zakupy porobilem, chociaz nielatwo bylo - tlok i halas
      natretnej promocji (a propos nawet haslo MM przerobili na swoje "Tego nie mozna
      zabronic"). Fajnie pomyslane - wchodzac na pierwsze pietro, chcac wyjsc i tyk
      musisz wjechac schodami na drugie pietero - a noz cos jeszcze kupisz ;-) No ale
      schody ruchome fajne, nie sadzilem, ze kiedys w Zarach cos takiego bedzie. Sklep
      dosc siermiezny w srodku no ale to ma byc dyskont elektroniczny. A jak wam sie
      podobalo?
      • janwer Re: {Eli} Co to bedzie? 18.03.05, 02:11
        Nic ciekawego dla siebie nie znalazłem. Nie zauważyłem jakichkolwiek niskich
        cen. Może to dlatego, że się przyzwyczaiłem do kupowania sprzetu komputerowego
        w hurtowniach? :-)
        Za to hałasu było sporo, aż ciężko wytrzymać. Grunt, że podziałało na wielu
        obywateli, którzy owczym pędem ruszyli do kas. :-P
        • croolick Re: {Eli} Co to bedzie? 18.03.05, 14:29
          janwer napisał:

> Nie zauważyłem jakichkolwiek niskich cen.

No, na tym to polega, ze tylko towary w promocji sa tak naprawde tanie -
          promocje sa pomyslane tak, by zachecic do zakupu jak najwieksza grupe klientow
          (mniejszy zysk zrownowazy wiekszy obrot). Widocznie skupiles sie na szukaniu
          przedmiotow, ktore nabywa ograniczona grupa klientow (i nigdy nie beda w
          zwiazku z tym w promocji a co najwyzej w wyprzedazy). Ja szukalem nowego
          telewizora i znalazlem - cena naprawde okazyjna.

> Może to dlatego, że się przyzwyczaiłem do kupowania sprzetu komputerowego
          > w hurtowniach? :-)

A to tez, ale nie kazdy moze kupowac w hurtowniach...

> Za to hałasu było sporo, aż ciężko wytrzymać.

Fakt, myslalem, ze leb mi peknie.

> Grunt, że podziałało na wielu obywateli, którzy owczym pędem ruszyli do
          > kas. :-P

Ja tam nie czuje sie wykorzystany - wczesniej doklanie sprawdzilem ceny
          telewizora, ktory chcialem kupic - w ME bylo zdecydowanie najtaniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka