agamek12 14.10.09, 14:23 W tej chwili? A jeśli nie ma, to czy ktoś wie, kiedy będzie włączony? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gduba17 Re: Czy w Radzyminie jest prąd? 14.10.09, 14:38 Nie ma w całym mieście, nie ma w Markach, zielonce, Wołominie - możliwe że nawet do jutra !!!!!! Do zakładu energetycznego nie mozna sie dodzwonić jak zwykle w takiej sytuacji - zero komunikatu. Odpowiedz Link
szifox Komunikat ZEWT 14.10.09, 22:19 Rozległe awarie sieci dystrybucyjnej PGE Dystrybucja Warszawa – Teren Sp. z o.o. informuje, że w dniu 14 października b.r. w wyniku nagłego załamania pogody doszło do rozległych uszkodzeń sieci, obsługiwanej przez Spółkę. c.d. www.zewt-dystrybucja.com.pl/index.php?pid=299&nid=140 Odpowiedz Link
wimperga No,kiedy będzie prąd?! 14.10.09, 21:13 i woda?? Co za beznadzieja, właśnie podali w tvn warszawa, że awaria może potrwać nawet do piątku, a tak naprawdę to nie wiadomo. Poza tym wypowiadała się jakaś babka ze szpitala w Radzyminie, że choć ciemno, zimno i wody brak to pacjentom nic nie grozi. Tak czy inaczej ciężka noc przed energetykami. Odpowiedz Link
picooz Re: No,kiedy będzie prąd?! 14.10.09, 21:36 U mnie (południowy Radzymin) przed 21 światło włączono a woda raz była a raz nie. Odpowiedz Link
wimperga Re: No,kiedy będzie prąd?! 14.10.09, 21:52 picooz napisał: > U mnie (południowy Radzymin) przed 21 światło włączono a woda raz > była a raz nie. u nas tak pewnie tak samo ale zorientowaliśmy się chwilę później bo wszystko "chodziło" na agregacie. Odpowiedz Link
embeo Re: No,kiedy będzie prąd?! 15.10.09, 11:50 W Nadmie też brak prądu od 14.X. po chwilę obecną (15.X., 11:50). A co za tym idzie - nie ma ogrzewania, światła, wody itp... Odpowiedz Link
padm24 Re: No,kiedy będzie prąd?! 15.10.09, 12:17 Najbardziej zapomniana, choć wcale nie taka mała ulica Witosa w Radzyminie też na chwilę obecną nie ma prądu od 14.10. - od godz.13. Interwencja w pogotowiu energetycznym dzisiaj ok. godz.10.30 (czas zgłoszenia się dyspozytora to ok. 20min. po moim "upierdliwym" trzymaniu słuchawki)- Pan lekko zdziwiony, że "tam też nie ma prądu?" nie udzielił żadnej konkretnej informacji o zaawansowaniu prac związanych z usunięciem awarii. Nadmienię,że to już 2x w tym tygodniu nie ma prądu przy Witosa( nie było w niedzielę)a średnio raz w miesiącu to już norma Odpowiedz Link
verdon Re: No,kiedy będzie prąd?! 16.10.09, 09:12 Zgadzam się z przedmówcą. Dziś - 16.10.09 - nadal nie ma prądu przy ul. Witosa i małych uliczkach przyległych. Rzeczywiście w dniu wczorajszym pracownik Zakładu Energetycznego był bardzo zdziwiony.... i informował, że oni nie usuwają tam awarii, bo nikt im jej nie zgłaszał (nóż się w kieszeni otwiera)!!! No, ale nie załamujmy się - to przecież dopiero trzeci dzień bez prądu, wody, ogrzewania... Odpowiedz Link
padm24 Re: No,kiedy będzie prąd?! 16.10.09, 09:31 Od godziny próbuję się dodzwonić do pogotowia energetycznego- nie odpuszczam! wczoraj osobiście monitowałam sytuację na Witosa kilka razy- powiedziano mi, że nie ma szans i ma być naprawiane dzisiaj - tylko dlaczego awarie na Witosa są usuwane zawsze na końcu? co NAS MIESZKAŃCÓW obchodzi,że tu są stare linie energetyczne- najwyższa pora je wymienić na nowe! ile będziemy się tak męczyć! mieszkam tu kilka lat i nigdy nie miałam nawet 1 dnia poślizgu w uregulowaniu rachunku w termine, a problemy ze strony elektrowni są notoryczne- kto pokryje koszty związane z tymi awariamii( moje 2 pełne zamrażarki to minimum 700zł- wszystko popłynęło, nie wspomnę o przeziębieniu dzieci, które zaczynają kichać). Odpowiedz Link
wimperga Re: No,kiedy będzie prąd?! 16.10.09, 10:35 Nam kiedyś włączono prąd po karczemnej awanturze, którą zrobił sąsiad w energetyce (prądu nie było kilka dni) i nie przez telefon a osobiście.Okazało się, że w tym samym czasie ja dzwoniłam a on działał osobiście. Odpowiedz Link
verdon Re: No,kiedy będzie prąd?! 16.10.09, 11:54 kochani! Sukces, jest prąd! Niestety prawdą jest, że zawartość lodówki i zamrażarki po 3 dniach bez prądu do wyrzucenia. Odpowiedz Link