nedrax 11.03.10, 17:42 Witam, czy ktoś już otrzymał umowę ze Stoen i rachunki za energię elektryczną? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sas101 Re: RACHUNKI STOEN REYMONTA 12A 11.03.10, 18:52 Jeśli ktos podpisze umowę sprzedaży z RWE Stoen to otrzyma. Teraz jestb swobodny wybór sprezedawcy. Generalnie na tym terenie działa PGE ZEW-T, ale jak chcesz podpisać umowę z PGE, Enionem, Vatenfallem, RWE Stoen czy innym przedsiębiorstwem sprzedającym energię to masz do tego prawo. Róźnica jest w cenie kWh. Dla części PGE ZEW-T która jest dystrybutorem na tym terenie a nie sprzedawcą wniesiesz tylko opłatę za przesył bo ich jest tutaj sieć. Odpowiedz Link
nedrax Re: RACHUNKI STOEN REYMONTA 12A 11.03.10, 19:01 ....ale ja już podpisałem...poprzez biuro developera...tylko umowy nie dostałem i rachunków nie ma od listopada.. Odpowiedz Link
sas101 Re: RACHUNKI STOEN REYMONTA 12A 11.03.10, 19:43 Jeśli Twoim sprzedawca enegii jest firma z Warszawy to dowiedz się "u źródła" czyli w RWE Polska. Firmy RWE Stoen sprzedajacej energię elektryczną nie ma juz od kilku miesięcy, nowa nazwa to RWE Polska. Odpowiedz Link
packersowa Re: RACHUNKI STOEN REYMONTA 12A 12.03.10, 11:47 otrzymał, otrzymał i nawet zapłacił Odpowiedz Link
nedrax Re: RACHUNKI STOEN REYMONTA 12A 11.05.10, 16:26 ...umowa dotarła...rachunki też Odpowiedz Link