inneska80 13.07.10, 14:41 Czy nie dziwi was fakt, że środkowy śmietnik jest ciągle załadowany śmieciami? W sobotę była śmieciara a w poniedziałek jest znowu masakra!!!!! Może trzeba więcej pojemników!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
best-agulina Re: ŚMIETNIK 13.07.10, 14:47 Osobiście, dziwi mnie wszytko! Mam nadzieję, że na kolejnym zebraniu , jesli takie będzie , będziemy mogli porozmawaić o takich własnie sprawach i wielu innych... Pozdrawiam sąsiadów. Odpowiedz Link
tschayos Re: ŚMIETNIK 13.07.10, 16:03 więcej pojemników chyba nie wejdzie, choć i tak teraz jest o jeden więcej (wcześniej były 3). Ze śmietnikiem między 12 a 12B jest podobnie - bywa że w sobotę wieczorem jest już tam dość "ciasno". Nie wiem jak często śmieci są wywożone (widuję ich tylko w sobotę), ale myślę że zwiększenie częstotliwości - m.in. 3 x w tygodniu i po 4 pojemniki dały by radę. Zauważcie proszę, że nie mamy już dużych kontenerów... A co do śmieci, to ciekawe ile jeszcze będą nas straszyć śmietniki przyklatkowe... Do kompletu dodałbym niedziałającą (co najmniej od piątku) bramę wjazdową od strony 12/12B i wszechogarniający kurz unoszący się po przejazdach ciężarówek na drodze dojazdowej do budowanych dalej bloków (aż współczuję Sąsiadom mającym miejsca parkingowe przy ogrodzeniu). Odpowiedz Link
wykrzo Re: ŚMIETNIK 13.07.10, 16:12 nie zgodzę się. w sobote wieczorem wyrzucałem śmieci i po stronie 12/12a puste było 2 i pół pojemnika bramę da się samodzielnie naprawić i "zepsuć" tak zwane wysprzęglenie mechanizmu by bez pilota otworzyć wrota. Odpowiedz Link
rafmag_2009 Re: ŚMIETNIK 19.07.10, 09:38 swieta racja z tym kurzem!!!to jakies nieporozumienie mam ciagle usyfiony balkon i okna!!non stop jest tona kurzu!!mam dosyc ich ciaglej niekonczącej sie budowy!i zapełniającego sie srodkowego smietnika z ktorego kazdy blok chyba korzysta(oprocz klatki a)! ale sadzę ze temu od ferrari to nie przeszkadza:] Odpowiedz Link
inneska80 Re: ŚMIETNIK 19.07.10, 15:29 a co ma mu przeszkadzać!!!! na razie jest budowa i nic na to nie poradzimy! ja się tylko dziwie niektórym osobom co trzepią serwetki, pety lub koce na czyjeś głowy!!!! Odpowiedz Link
blondi_1982 Re: ŚMIETNIK 20.07.10, 13:44 Witajcie, powiem szczerze że przeraża mnie niechlujstwo i lenistwo niektórych mieszkańców naszego osiedla, jak zwykle środkowy śmietnik zapełniony aż po furtke, ale jak! W sumie są tam 4 kosze, 2 z brzegu owszem pełne, ale te bardziej z tyłu puste, ale osiedlowe niechluje nie moga dupska ruszyć metr dalej i wrzucić do kosza pustego tylko ustawiaja pod furtke. A co myślicie o wylewaniu wody z basenu przez balkon z 3 piętra??? Pozostawie to bez komentarza.... Odpowiedz Link
dawidziu7 Re: ŚMIETNIK 20.07.10, 14:30 basen na 3 piętrze? chyba basenik.... a w ktorej kl maja basen na 3 pietrze? Odpowiedz Link
olaf3031 Re: ŚMIETNIK 20.07.10, 14:47 LUDZIE NA NASZYM OSIEDLU JAK WIDAĆ MAJĄ DUŻĄ FANTAZJĘ-ODNOŚNIE TEGO BASENU.CO DO ŚMIETNIKA BRAK MI SŁÓW NIEKTÓRZY SĄ NA TYLE BEZCZELNI ŻE WORY ZE ŚMIECIAMI ŁADUJĄ W MAŁY KOSZ PRZY WYJŚCIU.ŻENADA ,CHAMSTWO I BRAK KULTURY AŻ STRARCH POMYŚLEĆ CO TACY MAJĄ W DOMU Odpowiedz Link
blondi_1982 Re: ŚMIETNIK 20.07.10, 15:40 olaf 3031- może dla ciebie to normalka wylewać wode z basenu przez balkon i do fantazji to tu daleko. Dzis woda z basenu, jutro moze cos innego... To oczywiste ze nie był to basen olimpijski, kurcze ludzie ale liczy sie sam fakt... Odpowiedz Link
simone-on-line Re: ŚMIETNIK 21.07.10, 20:32 Jeśli chodzi o basenik na balkonie właśnie widziałem na żywo jak bardzo mądrzy ludzie wylali całą wodę pod drzwi wejścia sklepu (od strony parkingu) Komentować tego nie będę bo szkoda słów ale brawo za fantację!!! Odpowiedz Link