Dodaj do ulubionych

KIM JEST ADMIN TEGO FORUM?

11.09.09, 08:11
Kim jest, że bez słowa ostrzeżenia banuje użytkowników?

Za kogo się ma?

A skoro już banuje, to może niech chociaż zacytuje punkt regulaminu,
na podstawie którego to zrobił/a?

Dlaczego nie reaguje na prośby innych użytkowników o zablokowanie
ważnych wątków na górze listy, żeby łatwiej było je wyszukać?

Dlaczego w ogóle nie moderuje "swojego" forum, a jedynym przejawem
jego (jej?) obecności, to napis "nie możesz pisać na tym forum,
zostałeś zablokowany przez administratora."??

Zaiste dziwna to postać...

Choć chyba wiem o co chodzi - to taki forumowy DEUX EX MACHINA.
Kiedy jest już tak źle, że gorzej być nie może i ratunku znikąd nie
widać - wtedy pojawia się ON (ONA?) - i rozdaje bany na prawo i lewo.

To takie moje wolne przemyślenia. Być może admin zechce przyłączyć
się do dyskusji na temat tego o czym jest to FORUM:

- miejscem ogłoszeń parafialnych/tablicą ogłoszeń?
- miejscem narzekań i wylewania żalów?
- miejscem rozmów i wymiany poglądów oraz myśli (czasem
nieuczesanych przyznaję)?
- miejscem integracji (jakkolwiek to paradoksalnie nie brzmi)
sąsiedzkiej?

A może jeszcze czymś innym, czego nie ogarniam?
Obserwuj wątek
    • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 08:24
      I jeszcze cytat z regulaminu:

"6. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na
      łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych."

SZANOWNY PANIE ADMINISTRATORZE/SZANOWNA PANI ADMINISTRATOR!!!

Proszę moderować forum zgodnie z Regulaminem! Bo doniesiemy do
      Michnika i adminem zostanie wustyle ;)
      • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 09:02
        miszkowce_dwa napisał:

>
        > Proszę moderować forum zgodnie z Regulaminem! Bo doniesiemy do
        > Michnika i adminem zostanie wustyle ;)

Wustyle reaktywacjaaaaaaaaaaaaa :D
        • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 09:03
          Cicho, ja tu poważne tematy poruszam! :)
          • joosephoslav Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 09:07
            Po raz kolejny polecam Wam, Szanowni "dowcipnisie", stwórzcie sobie
            pokój na czacie internetowym i tam wymieniajcie się swoimi
            błyskotliwymi uwagami.
            Forum to miejsce, w którym społeczność szuka określonych informacji,
            a nie traci czas na wertowanie setek komentarzy wysyłanych przez 3-4
            użytkowników.

Do tej pory nie udzialełem się zbyt często na forum gazeta.pl,
            korzystałem z niego raczej jako niezłe źródło informacji na temat
            bieżących spraw Józka, niestety od pewnego czasu forum jest tak
            zaśmiecone, że ciężko tu cokolwiek znaleźć.

Bardzo proszę Admina o konsekwetne czyszczenie forum z troli i spamu
            • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 09:15
              O nie, Szanowny Kolego,

Forum nie jest tablicą ogłoszeń parafialnych. Od tego jest być może
              internet.

Właśnie przeczytałem regulamin Forum i niestety (?) wszelkie
              ogłoszenia reklamujace:

- knajpy,
              - usługi fryzjerskie,
              - usługi krawieckie,
              - sprzątanie,
              - lekarzy,
              - szkoły językowe,

i pewnie jeszcze wiele innych, ŁAMIĄ REGULAMIN.

Co innego "bieżące sprawy Józka", a co innego reklamowanie czyjejś
              działalności handlowej. Chcą zarabiać pieniążki, to niech zapłacą, a
              nie SPAMUJĄ na forum. I niech mnie tylko admin zbanuje za to co tu
              piszę - przysięgam, że napiszę wtedy do RPO.

NINIEJSZYM DOMAGAM SIĘ USUNIĘCIA PRZEZ ADMINISTRATORA FORUM
              WSZELKICH POSTÓW I WĄTKÓW ŁĄMIĄCYCH REGULAMIN!

Nie wybiórczo - WSZYSTKICH. Jeśli sobie z tym nie radzi, to mu
              pomogę, zaraz zrobię listę.
              • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 09:17
                miszkowce_dwa napisał:

>
                > Nie wybiórczo - WSZYSTKICH. Jeśli sobie z tym nie radzi, to mu
                > pomogę, zaraz zrobię listę.

A ja Ci nawet moge pomoc :) korzystajac z wolnego przedpoludnia.
                • elfyourself Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 09:31

hej hej,

dobre pytanie. Kim jest moderator? Powinen się przedstawić i
                  oficjalnie podać swój nick. To kwestia zwykłej kultury....

• witkoim Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 09:09
            hehehehe
            miszkowiec po łapkach dostał i teraz ryczy i dzieciak
            hehehehe
            nikt Cię nie słucha
            hehehehe
            a admin jest blisko niż Ci się wydaje
            hehehehe
            a regulamin jest po to, aby łamać.... prawda ??
            hehehehe

załóż już sobie konto miszkowce_3, bo ten niedługo też będzie
            zablokowany
            hehehehe
            • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 09:16
              witko, coś Ci się klawiatura zacięła :)

Masz coś sensownego do powiedzenia to powiedz, jak nie, to nie klep
              bez sensu.
          • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 09:11
            miszkowce_dwa napisał:

> Cicho, ja tu poważne tematy poruszam! :)

Tiaaaaa, Ty i powaga :D
            • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 09:12
              Panowie Powazni, ale chociaz kawki z rana pic nie musicie, jak Wam sie cisnienie
              podniesie przez poczytanie kilku trolowych postow, co? To chyba nie jest tak zle :)
              • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 09:31
                ja naprawde nie moge uwierzyc ze komus przeszkadzaja nasze wesole
                watki...
                to masakra jakas jest :-D
                • witkoim Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 10:41
                  panowie, ale w jednym wątku, a nie we wszystkich wątkach

A wczoraj wustyle załapałeś u mnie plusa, ba nawet się uśmiałem jak
                  przeczytałem, że na pikniku w Piasecznie na scenie się podpalisz i
                  będziesz krzyczeć
                  hehehe
                  może do tego byśmy zrobili rzuty do ruchomego celu

buhahahaha
                  • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:20
                    luzik!
                    moge to zrobic :-D
                    jesli tylko sie usmiechniesz, lepiej mnie poznasz, a potem przybijemy
                    po piatce i pojdziemy na browara to sie podpale :-D

deal?
                • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 10:43
                  Apokalipsaaaaaa ;)
                  • hombritto Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:18
                    ja nie bardzo wiem co chce Pan miszkowce udowodnic ta akcja
                    wklejania ogloszen. rozumiem ze chodzi o to ze nieslusznie Panow
                    zbanowal admin i ze nie mial prawa i stad wielki krzyk. no to niech
                    Pan juz do konca przeczyta ten regulamin. jest tam puynkt o
                    obowiazku przestrzegania netykiety, a za jej nieprzestrzeganie mozna
                    zostac zbanowanym. tutaj link do netykiety
                    forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html
                    proponuje zwrocic uwage na te ustepy:
                    Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach.
                    Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum.
                    Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie
                    i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do
                    dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność
                    administracji.
                    Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza
                    forum.

no to moze podkresle:

"Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją
                    poza forum."

wiec nie rozumiem oburzenia Panow. pare osob uznalo ze Panow
                    wielowatkowe przekomarzania utrudniaja korzystanie z forum, admin
                    zadzialal zgodnie z regulaminem i tyle, mial prawo. ma tez prawo
                    wyciac watki reklamowe, skoro to Panu przeszkadza - i pewnie to
                    zrobi, choc dla czytelnikow forum info o nowym sklepie czy
                    przychodni sa bardziej uzyteczne niz Panow slowne zabawy. i po
                    temacie, nie ma co rozrywac szat.

acha, wiem, wiem, nie mam poczucia humoru, tylko krytykuje i marudze
                    i juz zaczynam milczec. musialem tylko odpowiedziec na ta Panow
                    akcje ze spamem, bo to troche nieuczciwe wyciagnac jakiez zdanie
                    regulaminu i zapominac o innych.
                    powod admin mial, ze swoich uporawnien skorzystał i tyle.
                    no dobra, jeszcze ostatnie zdanie - od dawna czytam forum i kojarze
                    Panow nicki, Panow smieszne zdania, czy komentarze rozladowywaly
                    atmosfere i sa czesto zabawne, naprawde. nagle zaczelo ich byc za
                    duzo, a prosba kilku uczestnikow forum o umiarkowanie spowodowała
                    kolejna ich eskalacje na przekór. szkoda...

acha - nie jestem adminem i nie zglaszalem wnioskow o Panow
                    banowanie, poprostu wyrazam opinie swoja na ten temat, nie chcąc
                    Panow w zaden sposob obrazic.
                    • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:22
                      hombritto - zeby kazdy w tak kulturalny sposob mowil, co mu nie
                      pasuje... zawsze sie mozna dogadac, zawsze!

plusik :-)
                    • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:23
                      hombritto napisał:

> Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie
                      > i krytykowanie.

Hejjj hejjj albo definicja niepoprawna, albo nie wiem ...
                      Bo my chyba ani nie krytykujemy ani nie dokuczamy, no chyba, ze ktos poczul sie
                      dotkniety ...
                      • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:32
                        wlasnie to jest dziwne
                        bo nie krytkujemy i nie dokuczamy
                        hare kriszna hare hare
                        milosc, przyjazn, braterstwo
                        nieeeech zyyyje woooolnosc woooolnosc i swobodaaaaa
                      • joosephoslav Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:34
                        tora83, proszę przeczytaj to co podkreślił hombritto poniżej pkt
                        dotyczącego troli.

Dotyczy prywatnych pogawedek.

Jeszcze raz zachęcam Was gorąco do korzystania z czatów internetowych
                        jako odpowiednie miejsce do tego typu rozmów.

Pozdrawiam

J.
                        • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:37
                          jozek
                          takie samo miejsce jak forum
                          mam poszukac watkow ze swobodna dyskusja "z przed naszego panowania"?
                          i nikt nie mial pretensji
                          daj na luz :-)
                          piatek jest, jutro Monza QF
                          no daj buziaka:*
                    • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:36
                      hombritto,

Masz rację. Nie przestrzegamy nietykiety.

Akcja z "wklejaniem ogłoszeń" miała na celu wykazanie absurdalnego
                      postępowania admina. Nie twierdzę, że nie miała prawa, bo miał.
                      Jednakoważ uważam, że mógł to rozegrać inaczej - może przecież dać
                      ostrzeżenie, pogrozić palcem, itd. Tymczasem on (ona?) ni z tego ni
                      z owego ciach. OK. Tylko dlaczego toleruje działalność reklamową
                      innych użytkowników (w moim mniemaniu jest to z punktu widzenia
                      regulaminu większy błąd admina niż tolerowanie trolli)?

Czy te wstrętne trolle kogoś obraziły?

Co do prywatnej pogawędki - gdy przeniosła się poza forum to nigdy
                      byśmy nie zaprosili do niej kilku innych osób, które stanęły w
                      naszej obronie. Ergo, sąsiedzka integracja byłaby mniej pełna.

Przecież to nie jest forum poświęcone wyłącznie ogłoszeniom o
                      niańkach i przedszkolach, piratach ani chodnikach. Ileż razy można
                      czytać w kółko to samo? Zresztą do niedawna drugim najdłuższym
                      wątkiem był wątek o piratach, i czy coś z tego wynikło? Być może.

Jeszcze raz powtarzam:

Nie mam nic przeciwko temu, że mnie admin zbanował za "trollowanie",
                      które jest niezgodne z netykietą. Mam mu (jej?) za złe to, że
                      NIERÓWNO TRAKTUJE UŻYTKOWNIKÓW forum. Inaczej mówiąc - WYBIÓRCZO
                      STOSUJE SIĘ DO ZAPISÓW REGULAMINU.

Przecież to nie jest zbiór zaleceń, do których admin może się
                      stosować lub nie.

Poza tym, już na sam koniec, chciałbym, żeby nasz admin, skoro
                      jednak istnieje, pilnował porządku na forum. I żeby to pilnowanie
                      nie sprowadzało się do rozdawania banów, tylko żeby naprawdę
                      ADMINISTROWAŁ forum. Jeśli już przyjął na siebie tę odpowiedzialność
                      to niech się wywiązuje ze spoczywajacych na nim obowiązków.

Niech będzie porządek w wątkach, a nie ciągle to samo. Są wątki
                      ważne, które mogłyby być przypięte na górze. I co? Nic, admin śpi.

Bez admina dalej będzie burdel. I kolejne reaktywacje.
                      • joosephoslav Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:38
                        > Bez admina dalej będzie burdel. I kolejne reaktywacje.
                        IMO
                        Burdel będzie jak się nie opanujecie.

• wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:39
                          przeciez nie dopisujemy sie w kazdym watku byle tylko paplac?
                          nie czytaj nas poprostu
                          tak jak nie czytasz setek innych rzeczy, ktorych nie chcesz
                          no dasz buziaka? :-)
                          • joosephoslav Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:50
                            buziaki mam zarezerwowane dla zony.

wu, mi sie wydaje ze Wy teraz to dzialacie troche na przekor.
                            Mam nadzieje ze wkrotce sie Wam to znudzi, i forum powroci do swojej
                            normalnej formy, informowania o nowych pkt uslugowych powstajacych na
                            terenie Józka, o dobrej lub zlej niani, o jakims piracie drogowym, o
                            szkole, o wydarzeniach, spotkaniach, piknikach.

serdecznie pozdrawiam

J.
                            • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:53
                              ale juz sie milej robi nie? :-)
                              ide o kazda kase, ze w realu siedzimy, pijemy smiejemy sie ze
                              wszystkiego jak tutaj, a i powaznie tez pogadac mozna :-)
                          • joosephoslav Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:51
                            wustyle_reaktywacjaaaaa napisał:

> nie czytaj nas poprostu

Waszych postów jest tak dużo, że się nie da :(
                            • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:54
                              demonizujesz teraz...
                              naprawde zwroc uwage, ze nie obrazamy nikogo, w powaznych watkach
                              piszemy powaznie itd
                              no juz
                              luzik?
                              • caniss Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:11
                                Gdybyście (wyklęta „czwórco”), tak teoretycznie, obrażali, wyzywali,
                                wytykali, poniżali i męcząco marudzili - ręczę, że nikt by wam nie
                                podskoczył - takie wątki czy posty tu już były i to jest
                                najciekawsze – miłych się szkaluje a chamów przemilcza –

Ludzie, do czego służy forum – zwykle do demokratycznej wymiany
                                poglądów, informacji a jak są okraszone dobrym humorem (albo
                                przeplatane) to są przynajmniej lekkostrawne – ja nie czytam
                                wszystkich postów i nie wszystkie też komentuje, więc, o co
                                kaman???
                                • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:12
                                  caniss, wyjdziesz za mnie? :-D
                                  • caniss Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:16
                                    ok, tylko co na to mój stary ;-)
                                    • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:17
                                      jak co?
                                      z betnowymi bucikami na dnie wisly to co on pocznie nieboraczek? :-D
                                      • caniss Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:18
                                        cholera, dobrze pływa nawet nurkuje ...
                                        • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:20
                                          ok. to wsadzimy go w balon i zabierzemy linke do upuszczania cieplego
                                          powietrza przez tzw czasze
                                          • caniss Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:21
                                            a jak dziurki wygryzie ?
                                            • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:23
                                              jak? bez zebow?
                                              najpierw tortury przed balonem!
                                              jestesmy powaznym gangiem! :-D
                                              • caniss Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:30
                                                jednak co gang to gang ;-)
                                                • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:33
                                                  Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!! O!
                                                  • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:35
                                                    gang bang!
                                                    :-D
                                                  • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:38

> gang bang!
                                                    > :-D

Z ust mi wyjales :D:D
                                                  • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:39
                                                    spokoj tam kobieto! :-D
                                                  • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:46

> spokoj tam kobieto! :-D

Alee ooo sooooo chodziii? :D
                                • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:13
                                  caniss napisała:
                                  , więc, o co
                                  > kaman???

No wlasnie, o co? Jak nie wiadomo o co chodzi, to pewnie o kase ... :D
                                  • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:24
                                    Ja wiem:

Kaman sawa!!
                                    Komsikomsikomsa!!

Caniss, dzięki, kochamy Cię!! Jak Ci nie wyjdzie z wu (ponoć z niego
                                    damski bosker), to się Tobą zaopiekuję ;)
                                    • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:25
                                      bokser, ale mam rekawice, to mnie boli szczau w buzie ;-)
                                    • caniss Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:39
                                      Se wydrukowałam żeby potem nie było, że nie pamiętam czy coś w tym
                                      stylu...
                                      • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:41
                                        nadajesz sie do naszego gangu
                                        jak nic ;-)
                                        • 4maw Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:43

> nadajesz sie do naszego gangu
                                          > jak nic ;-)

Coś mi się wydaje, że w niedzielę będzie Gang Piknik
                                          • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:47
                                            Ty lepiej maila odbierz kobieto!
                                            • 4maw Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:57

> Ty lepiej maila odbierz kobieto!

Wcale go nie wysłałeś, jestem na bieżąco 24h
                                              • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 13:01
                                                to wyslij do mnie ok?
                                        • caniss Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:45
                                          i będę wyklęta ? No wreszcie, padre będzie dumny...
                                        • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:47

> nadajesz sie do naszego gangu
                                          > jak nic ;-)

To ja sie oficjalnie samomianuje dyrektorem HR :D
                                          Wysylac cv :D
                                          • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 13:16
                                            Nieźle! Tora, ilu już mamy członków i członkiń w gangu? ;)
                                      • caniss Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:43
                                        miało być :

Caniss, dzięki, kochamy Cię!! Jak Ci nie wyjdzie z wu (ponoć z niego
                                        damski bosker), to się Tobą zaopiekuję ;)

Se wydrukowałam żeby potem nie było, że nie pamiętam czy coś w tym
                                        stylu...
                            • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:55
                              joosephoslav napisał:

> wustyle_reaktywacjaaaaa napisał:
                              >
                              > > nie czytaj nas poprostu
                              >
                              >
                              > Waszych postów jest tak dużo, że się nie da :(

Zawsze mozesz dodac nas do "nieprzyjaciol" i wtedy ponoc nas nie widac, o!
                              • joosephoslav Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:57
                                tora83 napisała:

> joosephoslav napisał:
                                >
                                > > wustyle_reaktywacjaaaaa napisał:
                                > >
                                > > > nie czytaj nas poprostu
                                > >
                                > >
                                > > Waszych postów jest tak dużo, że się nie da :(
                                >
                                > Zawsze mozesz dodac nas do "nieprzyjaciol" i wtedy ponoc nas nie
                                widac, o!

po pierwsze primo:

nie lubie miec nieprzyjaciol

po drugie primo:

nawet jakbym sie odwazyl dodac wasze nicki do tej funkcjonalnosci to
                                na niewiele sie zda poniewaz 99% czasu na forum spedzam jako
                                niezalogowany "czytacz"

a teraz mam do Was gorącą prośbę:

dajcie sobie troche na wstrzymanie, nie zasmiecajcie forum, bo tak
                                jak juz wiele podobnych miejsc przestanie byc odwiedzane i
                                zniknie...a skad ja sie wtedy dowiem, że musze podpisac umowe z
                                dostawca wody ???????

Pozdrawiam

J.
                                • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 11:59
                                  joosephoslav napisał:

> po pierwsze primo:
                                  >
                                  > nie lubie miec nieprzyjaciol

Zawsze mozesz zostac przyjecielem :) Zapraszam w sobote na kolacje integracyjna.

.a skad ja sie wtedy dowiem, że musze podpisac umowe z
                                  > dostawca wody ???????
                                  >
                                  A od Admina na przyklad :)
                                  • joosephoslav Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:01
                                    tora83 napisała:

> joosephoslav napisał:
                                    >
                                    >
                                    > > po pierwsze primo:
                                    > >
                                    > > nie lubie miec nieprzyjaciol
                                    >
                                    > Zawsze mozesz zostac przyjecielem :) Zapraszam w sobote na kolacje
                                    integracyjna

Bardzo dziękuję, ale nie skorzystam. Prawdopodobnie spędze wieczór na
                                    poszukiwaniu dowodu osobistego celem umożliwienia sobie podpisu umowy
                                    z nowym dostawcą ;)
                                    • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:02
                                      ja Ci zrobie ladny dowod!
                                      ja potrafie:)
                                    • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:09
                                      joosephoslav napisał:

> tora83 napisała:
                                      >
                                      > > joosephoslav napisał:
                                      > >
                                      > >
                                      > > > po pierwsze primo:
                                      > > >
                                      > > > nie lubie miec nieprzyjaciol
                                      > >
                                      > > Zawsze mozesz zostac przyjecielem :) Zapraszam w sobote na kolacje
                                      > integracyjna
                                      >
                                      >
                                      > Bardzo dziękuję, ale nie skorzystam. Prawdopodobnie spędze wieczór na
                                      > poszukiwaniu dowodu osobistego celem umożliwienia sobie podpisu umowy
                                      > z nowym dostawcą ;)

To niezle sie musial chlopak schowac, zeby go caly wieczor szukac :)
                                • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:00
                                  nie martw sie
                                  tak wazne sprawy jak woda itd nie sa obiektem naszych atakow:)
                                • 4maw Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:03

>
                                  > dajcie sobie troche na wstrzymanie, nie zasmiecajcie forum, bo tak
                                  > jak juz wiele podobnych miejsc przestanie byc odwiedzane i
                                  > zniknie...a skad ja sie wtedy dowiem, że musze podpisac umowe z
                                  > dostawca wody ???????
                                  >

No jak od kogo "OD NAS"
                            • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:00
                              Wystarczy pomijać pewne wątki. Nie musisz do nich nawet zaglądać.

Już dawno nawet nie skomentowaliśmy żadnego "poważnego" posta.
                              Powstał nawet wątek, w którym pisaliśmy o pierdołach i co? Został
                              wycięty.

Śmiem twierdzić, że takie wątki są tutaj potrzebne. W przeciwnym
                              wypadku nigdy nie poznałbym tych ludzi, którzy, bądź co bądź, są
                              moim sąsiadami.

Nie wiem jak Ty, ale ja od kolejnego postu o Kapitanie Hooku wolę
                              pisać o pierdołach. Przynajmniej nie męczą mnie koszmary o piratach
                              drogowych.

Więc daj wu buziaka i nie marudź ;)
                              Wu, a może damy dziką kartę koledze joosephoslav?
                              Nie możemy być aż tak elitarnym klubem...
                              • joosephoslav Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:04
                                miszkowce_dwa napisał:

> Wystarczy pomijać pewne wątki. Nie musisz do nich nawet zaglądać.
                                >
                                > Już dawno nawet nie skomentowaliśmy żadnego "poważnego" posta.
                                > Powstał nawet wątek, w którym pisaliśmy o pierdołach i co? Został
                                > wycięty.
                                >
                                > Śmiem twierdzić, że takie wątki są tutaj potrzebne. W przeciwnym
                                > wypadku nigdy nie poznałbym tych ludzi, którzy, bądź co bądź, są
                                > moim sąsiadami.
                                >
                                > Nie wiem jak Ty, ale ja od kolejnego postu o Kapitanie Hooku wolę
                                > pisać o pierdołach. Przynajmniej nie męczą mnie koszmary o piratach
                                > drogowych.
                                >
                                > Więc daj wu buziaka i nie marudź ;)
                                > Wu, a może damy dziką kartę koledze joosephoslav?
                                > Nie możemy być aż tak elitarnym klubem...

a może załóżcie nowe forum prywatne - dajmy na to: JÓZEFOSŁAW na
                                wesoło czy coś w ten deseń...
                                nam (zgredom piszącym o braku chodników i o piratach drogowych)
                                ulżycie, a sobie będzie moderować po swojemu ?

taka tylko moja mała propozycja
                                • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:05
                                  myslimy o tym
                                  ale obawiamy sie ze i tak przyjdziecie nas czytac :-D
                                  • joosephoslav Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:14

> myslimy o tym
                                    > ale obawiamy sie ze i tak przyjdziecie nas czytac :-D
                                    ja bede pierwszy, ale nie bede musial sie doszukiwac tam waznych tresci
                                    wiec i odbior bedzie inny.

dobra ciach, nie nabijam wam wiecej postow w watku (foch)
                                    • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:15
                                      oj jozek
                                      wracaj!
                                      my Cie lubimy, bo na nas nie krzyczysz
                                      no wracaj:)
                                      • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:22
                                        Józek spoko ziom :)
                                        Swój chłop ;)

Yyyy, nie wiem czy to, co napisałem to nie był pocałunek śmierci...
                                        Panie Adminie, Józek niech zostanie, on nas lubi ale nie
                                        trolluje ;)))

Wracając do wody (zaraz też napiszę w wątku poważnym):

U nas pojawiły się ogłoszenia na tablicach. Pojawiły się też
                                        formularze umów w skrzynkach. Admin zbierze je i sam zaniesie do
                                        PWiK.

A teraz uwaga - moi sąsiedzi ponoć znaleźli jakieś niedozwolone
                                        zapisy w tej umowie i na razie nie podpisują. Wysłali umowę do UOKiK
                                        celem zaopiniowania przez ich prawników.
                                        • wustyle_reaktywacjaaaaa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:24
                                          misiek
                                          stworz osobny watek o tym:

U nas pojawiły się ogłoszenia na tablicach. Pojawiły się też
                                          formularze umów w skrzynkach. Admin zbierze je i sam zaniesie do
                                          PWiK.

A teraz uwaga - moi sąsiedzi ponoć znaleźli jakieś niedozwolone
                                          zapisy w tej umowie i na razie nie podpisują. Wysłali umowę do UOKiK
                                          celem zaopiniowania przez ich prawników.
                                          • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:25

> misiek
                                            > stworz osobny watek o tym:
                                            >
                                            > U nas pojawiły się ogłoszenia na tablicach. Pojawiły się też
                                            > formularze umów w skrzynkach. Admin zbierze je i sam zaniesie do
                                            > PWiK.
                                            >
                                            > A teraz uwaga - moi sąsiedzi ponoć znaleźli jakieś niedozwolone
                                            > zapisy w tej umowie i na razie nie podpisują. Wysłali umowę do UOKiK
                                            > celem zaopiniowania przez ich prawników.

Ale po co, skoro i tak nikt (prawie) nas nie czyta :D
                                            • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:27
                                              I tak napisałem w dedykowanym wątku. Mam nadzieję, że dzięku temu
                                              admin spojrzy na mnie przychylnym okiem ;)
                                              • tora83 Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:30
                                                miszkowce_dwa napisał:

> I tak napisałem w dedykowanym wątku. Mam nadzieję, że dzięku temu
                                                > admin spojrzy na mnie przychylnym okiem ;)

Liiiizuuus, liiiiizuuus :d
                                                • miszkowce_dwa Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 11.09.09, 12:34
                                                  Ciiicho, zrobię potem małą dezercję... yyyy dywersję :D
                                                  • kamilltee Re: KIM JEST ADMIN TEGO FORUM? 12.09.09, 10:21
                                                    nowe forum = koniec wojny
                                                    zobacz tu
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,20162,100166336,100166336,nowe_forum_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka