28.03.11, 08:20
czyja suczka biega na ul. Armii Krajowej/ Reymonta coraz więcej psów sie zbiera i robi sie troszke niebezpiecznie....... czy straz miejska ma sie tymi pieskami zająć?????????? szkoda oddawac do schroniska takiego ładnego pieska....
Obserwuj wątek
    • inneska80 Re: Husky 28.03.11, 10:35
      czarno biała jest podobna ciut do husky.
    • zaginalpieshusky Re: Husky 29.03.11, 20:49
      Dzień Dobry czy mogłaby opisać Pani jaki pies latał w okolicach Radzymina ?Pochodzę z Wólki Radzymińskiej W DNIU 22 MARCA WE WTOREK UCIEKŁ NAM PIES O RASIE SIBERIAN HUSKY.
      PIES WABI SIĘ HASAN. MA DOPIERO DWA LATA WIĘC JEST MŁODYM PSEM. JEST DOSYĆ DUŻY I CHUDY. MA BRĄZOWE OCZY. MA NA SOBIE CZERWONA OBROŻĘ, A POD SZYJĄ ZNAJDUJE SIĘ BLIZNA Z WYRWANA SIERŚCIĄ. Bardzo zależy mi na odpowiedzi. Najprawdopodobniej może to być mój Husky który uciekł. Jest on ciężko chory sad . TELEFON KONTAKTOWY 660-473-718 !
      Numer mojej mamy Alicji Wojciechowskiej
      • inneska80 Re: Husky 30.03.11, 08:21
        Witam to nie jest ten pies. To jest suczka i nie ma obroży.
        • zaginalpieshusky Re: Husky 30.03.11, 15:10
          Dzień Dobry gdyby Pani mogła podać mi e-mail i ja bym przesłała zdjęcia bo jedna osoba mi potwierdziła że widziano takiego pieska jak mój tym bardziej że 25 Marca widziano go w Sierakowie więc bardzo możliwe że mógł on po prostu przybiegnąć do Radzymina smile Pozdrawiam Katarzyna Wojciechowska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka