Dodaj do ulubionych

Husky karma

26.01.19, 20:34
Witam.Bardzo proszę o polecenie jak najlepszej dobrze zbilansowanej karmy odpowiedniej dla pieska 10 miesięcy rasy siberian husky.Do tej pory jadł Britt cary z jagnięcina,niestety zachorował na krwotoczne zapalenie jelit 😢i przeszliśmy na Royala gastro,ale nasz weterynarz zalecił już
przejście na inną karmę.Kupiliśmy Wolf ,ale kupy są mega duże jest ich za duzo ok 4 ,po Royalu byly 2.Jaką karmę kupić małemu z wrażliwym przewodem pokarmowym???Mam jeszcze 3 miesięczną dziewczynkę tej samej rasy , adoptowaną kilka dni temu,jej Wolf niestety też nie służy. Bardzo kocham moje psy i chcę dla nich jak najlepiej , dlatego proszę o pomoc .
Obserwuj wątek
    • mamtrzykoty Re: Husky karma 27.01.19, 14:14
      Małego psa z wrażliwym żołądkiem nie karmi się suchą karmą.
      To kup: Animonda GranCarno na początek sensitive, a potem junior.

• wika3005 Re: Husky karma 27.01.19, 18:26
        To właśnie Weterynarz zalecił podawanie suchej karmy,a nie ja wymyśliłam taki sposób karmienia.
        • mamtrzykoty Re: Husky karma 27.01.19, 20:13
          Może pies by jednak lepiej na tym wyszedł, jakbyś najpierw poczytała sporo o żywieniu psów, a potem wymyśliła swój własny sposób karmienia?
          • wika3005 Re: Husky karma 28.01.19, 12:37
            Widzę, że sami uczeni się znaleźli.To nie ja wymyślam swój sposób karmienia.Pies jest pod stałą opieką weterynarza ,konsultujemy się jeszcze z innym weterynarzem i to lekarze zalecają taką dietę .Jeśli chodzi o żywienie psów to bardzo dużo wiem . Mój pies na wszystko reaguje biegunką.Nie ważne czy to karma ,czy też gotowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka