Dodaj do ulubionych

żywe choinki

22.11.12, 20:48
Czy w zeszłym roku w Radzyminie było można kupić żywa choinkę? Jeżeli tak to w którym miejscu. Dziękuję za informację
Obserwuj wątek
    • aniuta65 Re: żywe choinki 22.11.12, 21:59
      Na targu w środy i soboty , w Witonie ul.Norwida, przy hali sportowej .
      • slupniak Re: żywe choinki 23.11.12, 09:57
        u leśniczego również
    • lenka1311 Re: żywe choinki 23.11.12, 13:01
      dziękuje w takim razie za informację
      • kchacinski Re: żywe choinki 23.11.12, 15:02
        Uwierz mi na 2 tygodnie przed świętami zauważysz smile

A jak masz mocne nerwy, to tak na ok 2-3 h przed Wigilią sprzedawcy porzucają swoje choinki i można je brać smile
        • lenka1311 Re: żywe choinki 23.11.12, 19:25
          Nie mam mocnych nerwówsmile Wolę mieć dużo wcześniej piękną choinkęsmile a pamiętacie może jak to mniej więcej wyglądało cenowo??
          • aniuta65 Re: żywe choinki 23.11.12, 19:45
            Zalezy od tego co szukasz - Swierk syberyjski , w doniczce czy treadycyjne drzewko. Ja od kilku lat kupuje w Witonie. Ceny porownywalne do tych z targu a zdarzało sie ze było taniej. Duzy wybor jest na targu i zawsze mozna sie potargować. Ceny na miescie sporo były wyzsze od tych z targu i Witony .
            • lenka1311 Re: żywe choinki 23.11.12, 21:12
              Szczerze mówiąc nie wiem czego szukam bo pierwszy raz chcę kupić żywe drzewko. Chcialabym żeby dlużej postało w domu więc pewnie w doniczce.
              Aniuta 65 a możesz choć troche przyblizyć ceny w Witonie. moge zapytac co ty kupujesz?
              • aniuta65 Re: żywe choinki 25.11.12, 17:48
                Jezeli chodzi o zywotnosc drzewek to swierk syberyjski chyba najdluzej sie trzyma ceny w witonie jezeli dobrze pamietam to od okolo 80 zl w gore.Zalezy od wysokosci drzewka. Tradycyjne drzewko od 30-35 w gore. W TYM ROKU W WITONIE NIEZBYT WYSOKIE W DONICZCE WIDZIAŁAM

Najdluzej z cietych to wytrzymuje w domu swierk syberyjski.Cena od 100 zl w gore w Witonie.Tradycyjny od 20 zl w gore. W doniczce niezbyt duze drzewko niedawno widzialam za 80 zl. Wieksze napewno bedzie kosztowalo ok 120-140.Z Witony jest szansa ze doniczkowe jak wystawisz na balkon czy do ogrodu to bedzie roslo bo zdarza sie ze niektorzy sprzedawcy zakopuja sciete drzewko do donicy i wtedy juz w domu uschnie. Nie wiem czy w tym roku witona bedzie miala drzewka z wlasnej plantacji ,byly czasy ze byly a wtedy sciete drzewka staly bardzo dlugo w mieszkaniu. Osobiscie polecam WITONE lub targ bo na miescie czesto ceny mieli z kosmosu.

• swiatecznechoinki.com Re: żywe choinki 02.01.15, 15:12
      swiatecznechoinki.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka