Dodaj do ulubionych

PRALNIA CHEMICZNA RADZYMIN

25.07.14, 14:14
Czy wiecie że w Radzyminie na ul. Stary Rynek 23 wejście od ul. Zduńskiej jest nowo otwarta pralnia chemiczna ?
Podobno to najtańsza i najlepsza pralnia w Radzyminie ?
Czy piorą chemicznie i czy jest magiel ?
Słyszałem że można uprać dywan ?
Pralnia znajduje się w sklepie Szatoland gdzie można kupić katalogową nową odzież za bardzo przystepną cenę.Czy to prawda ?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Obserwuj wątek
    • bolo-myjnia Re: PRALNIA CHEMICZNA RADZYMIN 29.07.14, 23:24
      Zapraszam do mnie na myjnię z każdym brudnym dywanem...........
      BOLO Ręczna Myjnia Samochodowa
      ul.Komunalna 8
      tel.604-438-100
      Pozdrawiam
    • k.sobieraj.78 Re: PRALNIA CHEMICZNA RADZYMIN 13.10.17, 17:01
      Witajcie.
      Chciałam przestrzec mieszkanców osiedla Centrum Park w Radzyminie czyli Armii Krajowej 4,6,8,10 a przedewszystkim panie mężatki jak ja. Do budynku Armii Krajowej 8 na parterze wprowadziła sie prostytutka tak zwana TIRÓWKA i dziwka na telefon. Ma okolo 175 cm wzrostu czarne krucze włosy w wieku okolo 30-35 lat wysolaryzowana .Z tego co sie dowiedziałam to wynajmuje ona mieszkanie od strony altan smieciowych. Będąc na placu zabaw widuje ją czasem jak sie pręży na tarasie i ogródku. Ta latawica podrywała mojego męża, zapewne tez i innych meższczyzn w sklepie i na ulicy. Nie rozumie jak mozna wynajmowac mieszkanie takiej osobie, trzeba by pogonic te latawice z naszego osiedla.
      Nastepnym razem napisze numer mieszkania krore wynajmuje.

PANIE UWARZAJCIE NA SWOICH MEZSZCZYZN !!!
      • k.sobieraj.78 Re: PRALNIA CHEMICZNA RADZYMIN 05.12.17, 14:57
        Tak jak obiecałam, podajen numer lokalu ktory ta LADACZNICA wynajmuje. jest to lokal nr.15.
        Dokladny adres to:

ALEJA ARMII KRAJOWEJ 8 lok. 15.

Zróbmy coś i pozbądzmy sie tego kurestwa z naszego osiedła.
        Jeszcze tylko pragnw zwrócić uwagę, iż w lokalu może dochodzić do przestępstw okołoprostytucyjnych takich jak stręczycielstwo, sutenerstwo czy kuplerstwo,a może i narkotyki.
        –Jakby tego było mało, to nawet nasze dzieci są zaczepiane przez panów dopytujących, gdzie tu mieszka pani prostytutka, bo już u niej był, ale nie pamięta gdzie.

Nastepnym razem wrzuce tu zdjecia tej ladacznicy i jej kolezanek TIRÓWEK które tez tam przychodzą..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka