Dodaj do ulubionych

Alkohol na wesele

06.11.14, 17:46
Witam,
jak w temacie chciałbym kupić około 250 butelek czystej wódki na wesele.
Czy Możecie polecić jakieś sprawdzone miejsca gdzie jest nie podrabiana wódka w dobrej cenie?
Chodzi mi o popularne marki typu: wyborowa, stock, pan tadeusz....
Obserwuj wątek
    • moreno150 Re: Alkohol na wesele 06.11.14, 20:38
      Ty jesteś ułomny czy tylko udajesz?
      • radzyminiak77 Re: Alkohol na wesele 07.11.14, 10:32

moreno150 chyba sam Jestes ułomny...Zadałem normalne pytanie
        • moreno150 Re: Alkohol na wesele 07.11.14, 14:03
          Dzisiaj podrabianą wódę można chyba tylko kupić na jakiś melinach wiejskich, o ile takie jeszcze są. W każdy SUPERMARKECIE masz od pyty najróżniejszych wódek od BIEDRONY po MAKRO itp.
          Wez się ogarnij jest XXI wiek. Nadal uważam że jesteś ułomny.
          • mw.27 Re: Alkohol na wesele 10.11.14, 15:03
            Niestety zdarza się podrabiany alkohol w normalnych sklepach, ale nie wszystkim jest dane posiadać taką wiedzę. XXI wiek do niczego nie zobowiązuje!!!
            Polecam selgros, duży wybór i duża rozpiętość cen na każdą kieszeń.
            Ps. Moreno150 nie musisz obrażać ludzi na forum, nie pisz jeśli nie potrafisz kulturalnie się zachować.
          • radzyminiak77 Re: Alkohol na wesele 10.11.14, 19:01
            Kolego - moreno150 niewiem po co sie wogóle wypowiadasz jak jestes nie ogarniety w temacie? "Ułomny" co to wogóle za słowo nie OGARZe jeden...
            Jak bys kupil wódkę na wesele w supermakecie lub biedronce to chyba wyszła by większość gości po angielsku ...
            Pijesz pewnie ten chłam z supermaketów i dyskontów a później wypisujesz jakieś głupoty i zaśmiecasz forum...
            • moreno150 Re: Alkohol na wesele 10.11.14, 19:29
              Jak jesteś taki HRABIA i nie pijasz alkoholi z supermarketów to zamów sobie limitowaną wersję w zakładach spirytusowych , specjalnie na twoje wesele pewnie nie będą chcieli nawet pieniędzy od ciebie
              • kaszalotekw Re: Alkohol na wesele 21.11.14, 10:14
                zaklady spirytusowe nie są zle i nie sa dla burżujów tongue_out przynajmniej ten, od którego ja kupowalem wódke weselną, i to jeszcze z etykietą spersonalizowaną w cenie i z rabatem tongue_out zależy, na jaki zaklad trafisz, ja jakos nie przeplaciłem za wódki raciborskie, wolałem to od smirnoffa, nad którym się początkowo zastanawiałem. w makro oczywiscie tez mozesz kupowac ale o wiele taniej nie jest tongue_out
                • ruskolak Re: Alkohol na wesele 30.12.14, 20:20
                  hm no mi sie wydaje ze takie lokalne są dobre i można ugrac znizke wink a jesli chodzi o raciborskie to piłem ostatnio ich piwo, wódeczki jeszcze nie ale skoro Zachęcasz to moze warto spróbować smile
    • toksol Re: Alkohol na wesele 26.11.14, 13:23
      Wy tak na poważnie? Tyle wychlać wódki? Chyba w życiu w całęj mojej rodzinie i u sąsiadów włącznie tyle nie wypiliśmy. Faktycznie jesteście ułomni!!!
      • radzyminiak77 Re: Alkohol na wesele 27.11.14, 21:59
        Goście lubią wypić dobrą wódkę i niechce aby zabrakło ...najwyżej na chrzciny zostanie smile
        • misiek_19836 Re: Alkohol na wesele 01.01.15, 20:05
          Kilka lat temu jak kupowałem wódkę na wesele to w alkoholach świata w Markach właściciel powiedział że zjedzie z ceny 50 groszy na butelce jeśli gdzieś znajdę taniej niż u niego. Oczywiście z tej ceny którą znajdę wink Może przy takim zakupie nadal tak proponuje.
          Wódka jeść nie chce leżeć może.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka