Dodaj do ulubionych

Poczta Polska

19.03.16, 22:35
Co sądzicie o naszej kochanej Poczcie Polskiej w Radzyminie?
Przydało by się zrobić jakiś porządek, aby normalnie funkcjonowała. Może pani Naczelnik nie może sobie poradzić i należał by się jej jakiś dłuższy "urlop".
Obserwuj wątek
    • stud5 Re: Poczta Polska 14.06.17, 11:08
      Poczta Polska to jeden wielki syf i wyłudzanie pieniędzy. O to , krótka historia, która miała miejsce 13.06.2017. Wysyłałam paczkę ważyła 0,8 kg. ( zapakowałam ją w karton - koszt 5,60 zł + opłata za polecony priorytet 14 zł , Pani w okienku powiedziała, że muszę paczkę skleić taśmą bo się rozleci. Kupno taśmy na poczcie - 3 zł . Łączny koszt wysłania paczki - 22,60 zł ) . To jest rozbój w biały dzień . Kurierem wyszłoby 14 zł ( np. DPD ) Poczto Polska apeluje obniżcie ceny bo nikt nie będzie korzystał i wysyłał paczek pocztą. Powinniście być konkurencyjni dla firm kurierskich a tym czasem to firmy kurierskie mają dużo niższe ceny i co najważniejsze szybciej dostarczają przesyłki niż Wy. Wysyłałam pierwszy i ostatni raz paczkę pocztą. Byłam zmuszona wysłać ją właśnie za pośrednictwem Poczty Polskiej, bo chciałam zrobić koleżance niespodziankę na urodziny i wysłać jej prezent, dlatego też skorzystałam z poczty a nie kuriera.
      • zbyszekpp Re: Poczta Polska 24.06.17, 15:46
        Dhl to jest dopiero firma ,kurier od trzech dni wozi paczkę i oddaje ja na sortownię.W callcenter po sprawdzeniu statusu poinformowano mnie ,że kurierowi zabrakło czasu , status zgłoszony do systemu o18.55. Kolejnego dnia powtórka sytuacji ,ten sam status zgłoszony o 16.55 a o 00.00 przesyłka wróciła na sortownie.W callcenter nic nie mogą zrobić, dział interwencji nie ma kontaktu z kurierem.Dzisiaj dostałem informację ,że w dniu dzisiejszym zostanie podjęta kolejna próba doręczenia.Czekam ,14 godzina nikt się nie pojawił, sprawdzam status przesyłki i okazuje się ,że kurier nikogo nie zastał , w callcenter poinformowano mnie ,że doręczenie przełożone na poniedziałek , z kurierem ponownie nie ma kontaktu.
        • helpiak Re: Poczta Polska 29.08.17, 22:41
          Otatnio znalazłem ciekawą stronę polska-poczta.com, gdzie można oceniać i komentować poszczególne placówki pocztowe.
    • helpiak Re: Poczta Polska 29.08.17, 22:47
      Dodaj swoją opinie o tej placówce pocztowej na polska-poczta.com
      • jac3k27 Re: Poczta Polska 04.09.17, 10:25
        Nie wiadomo kto prowadzi ten serwis i po co. Najciekawsze jest jednak zdanie w stopce cyt. "Niniejsza strona internetowa nie jest w żaden sposób powiązana z firmą Poczta Polska S.A."
    • k.sobieraj.78 Re: Poczta Polska 13.10.17, 16:51
      Witajcie.
      Chciałam przestrzec mieszkanców osiedla Centrum Park w Radzyminie czyli Armii Krajowej 4,6,8,10 a przedewszystkim panie mężatki jak ja. Do budynku Armii Krajowej 8 na parterze wprowadziła sie prostytutka tak zwana TIRÓWKA i dziwka na telefon. Ma okolo 175 cm wzrostu czarne krucze włosy w wieku okolo 30-35 lat wysolaryzowana .Z tego co sie dowiedziałam to wynajmuje ona mieszkanie od strony altan smieciowych. Będąc na placu zabaw widuje ją czasem jak sie pręży na tarasie i ogródku. Ta latawica podrywała mojego męża, zapewne tez i innych meższczyzn w sklepie i na ulicy. Nie rozumie jak mozna wynajmowac mieszkanie takiej osobie, trzeba by pogonic te latawice z naszego osiedla.
      Nastepnym razem napisze numer mieszkania krore wynajmuje.

PANIE UWARZAJCIE NA SWOICH MEZSZCZYZN !!!
      • k.sobieraj.78 Re: Poczta Polska 05.12.17, 14:58
        Tak jak obiecałam, podajen numer lokalu ktory ta LADACZNICA wynajmuje. jest to lokal nr.15.
        Dokladny adres to:

ALEJA ARMII KRAJOWEJ 8 lok. 15.

Zróbmy coś i pozbądzmy sie tego kurestwa z naszego osiedła.
        Jeszcze tylko pragnw zwrócić uwagę, iż w lokalu może dochodzić do przestępstw okołoprostytucyjnych takich jak stręczycielstwo, sutenerstwo czy kuplerstwo,a może i narkotyki.
        –Jakby tego było mało, to nawet nasze dzieci są zaczepiane przez panów dopytujących, gdzie tu mieszka pani prostytutka, bo już u niej był, ale nie pamięta gdzie.

Nastepnym razem wrzuce tu zdjecia tej ladacznicy i jej kolezanek TIRÓWEK które tez tam przychodzą..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka