jstaszak 02.08.06, 20:31 Nie długo rozpoczynam budowę domu na terenie Radzymina. Poszukuję sprawdzonego kierownika budowy. Słyszałem dobre opinie o Jacku Kuleszy. Czy ktoś może mnie z nim w skontaktować. Jeśli tak, to podam swój mail. Pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
student6 Re: kierownik budowy 02.08.06, 22:12 786 67 65 Był kierownikiem budowy u moich rodziców - wszystko ok Odpowiedz Link
krzychwawa Re: kierownik budowy 07.08.06, 14:00 W ramach innej pomocy odradzam speca od bram i płotów tj.pana Zyszka z Wieliszewa.Ode mnie uciekł bo zadawałem mu trudne pytania.Ponadto firme artbud z wołomina.Wstawiają m.in drzwi.Mi wmawiali, że nie służą one do otwierania ( do dzisiaj tak jest 6miesięcy).O gazownikach z gazmedia nie wspomnę bo bedą mieli wszystko w d...prócz kasy oczywiście na sam początek.Czyli bulisz a potem czekasz ze dwa lata.Proszę również popytac o energetykę z wołomina.Wszyscy potwierdzą moją opinię (że takiej drugiej nie ma nawet w albanii).W firmie drutex np.proszę nie zamawiać nietypowych okien.Ich przedstawiciel wiózł do mnie takie okno 5 miesięcy.Szczęścia życzę i wytrwałości. Odpowiedz Link
jstaszak Re: kierownik budowy 11.08.06, 11:29 Jeśli chodzi o elektrownie w Wołominie, to zgadza się. Nikt ich nie poleca. A GAZ-Media to będę uważał - nie mam że tak powiem wyboru wielkiego. Puki co są mili, ale jeszcze nic nie płaciłem. Pzdr Odpowiedz Link