stefula 09.12.08, 12:32 może ktos polecić sprawdzonego hydraulika do zrobienia instalacji Co i kanalizacji w domu jednorodzinnym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikoabahamis Re: hydraulik- szukam 16.02.09, 19:13 tak mogę państwu w tym pomuc robie wszystko od podstaw z własnym materiałem lub inwestora tanio z faktura lub nie kamil wiszniewski tel 798-918-243 Odpowiedz Link
okoopatrznosci Re: hydraulik- szukam 16.02.09, 19:52 Ja tez mogę polecić .... bardzo solidny i sprawdzony..... KOntakt na prv. Odpowiedz Link
emilkaban Re: hydraulik- szukam 26.03.09, 13:55 Witam, we wrześniu robiliśmy z mężem instalację c.o. o wody. Zadzwoniliśmy do poleconych przez elektryka hydraulików. Przyjechali we dwóch. I.... rewelacja - robota robiona szybko i porządek zostawili większy po sobie niż zastali. Wszystko robili tak schludnie jakby to miało zostać wszystko na wierzchu. I chyba za rozsądne pieniądze. Najlepsza brygada jak dotąd na budowie. Kontakt Pan Arkadiusz Tel. 506055672 Odpowiedz Link