lewe_oko 28.11.04, 23:47 A jednak jest artykuł :-) Pozdrawiam forum Żoliborz, Bielany! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkej Re: Spacer prosto z forum 29.11.04, 09:17 Oj oj, a więcej zdjęć zrobiłaś???, bo może by je tak dorzucić do pozostałych... Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Spacer prosto z forum 29.11.04, 09:56 Teraz mieszkam na Woli, ale serce na zawsze pozostało na Żoliborzu ..... Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
amadynek Re: Spacer prosto z forum 29.11.04, 12:14 Brawo! Widzę, że tworzy sie nowa tradycja na forum. Najpierw zaczęli prascy internauci organizując wycieczki historyczno-fotograficzne po Starej i Nowej Pradze, Szmulowiźnie, bródnowskim kirkucie i cmentarzu cholerycznym, potem widziałem podobną inicjatywe na Pradze Południe a teraz do tego grona dołączyli zasłużeni userzy z Bielan i Żoliborza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Spacer prosto z forum 29.11.04, 13:47 Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o tych spacerach po Pradze. Z chęcią bym się na nie wybrała. U nas (na Bielanach) też było kilka osób z innych dzielnic. To miłe, że chcieli poznać nasze tereny i wspomnienia z nimi związane! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Spacer prosto z forum 29.11.04, 14:13 szkoda z kolei, ze swobodny elektron miedzyforumowy, czyli globtroter Squcha nie dał znać na praskim forum, ze jest taka ekskursja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Spacer prosto z forum 29.11.04, 15:17 Faktycznie, nie pomyślałem :-( Ale zajawka jest też na "Zabytkach", które, zdawało mi się, czytasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś