supervabik
23.07.11, 23:00
Wróciliśmy z tego hotelu i pragnę poinformować wszystkich, że hotel nie jest taki super jak piszą inni, opinie o nim MOIM ZDANIEM - są wygórowane...i na pewno nie jest taki dobry jak opisują go na holidaycheck...
na prawde pozostawia wiele do życzenia !!!
To nasz trzeci pobyt w egipcie i na pewno nie mozna go nazwać spełnieniem oczekiwań
POLKÓW kwaterują w gorszych pokojach tzn tych starszych ( co niestety jest dużym minusem)
często w pokojach tych nie działają różne rzeczy nawet klimatyzacje - też gorsze i starsze typy, w kórych nie mozna ustawić temperatury...podczas naszego pobytu duzo osób próbowało zmienić zakwaterowanie - a to spłuczka nie działała ,a to suszarka i wiele innych rzeczy...JEDZENIE w porównaniu z moimi poprzednimi wyjazdami też gorsze ...ale da się zjeść
NASZ NAJWIĘKSZY KOSZMAR TO - KARALUCHY !!!!!!!!!!!!!!
Mimo, ze w biurze tui bo z tego biura lecieliśmy i wykupiliśmy opcję lepszego pokoju czyli DEJ droższy o ponad 1000 zł zakwaterowali nas tak jak wszystkich ( ale to temat innego wątku dotyczącego tui) również tych korzystających z pokoju typu DAZ w pokoju nr 139
koszmar - codziennie na korytarzach spotykalismy zabite i biegające karaluchy o gigantycznych rozmiarach
w momencie gdy obudziłam się w nocy i zobaczyłąm karaluchy biegające w moim pokoju zrobiłam taką awanturę o zmiane pokoju...walka w recepcji trwała ładne kilka godzin a oni próbowali mi w mówić, ze to NORMAL !!!! (gdy się już przestraszyli udało się wywalczyć pokój 801 w części tylko dla niemców - i tu owszem nie było do czego się przyczepić - superowo tylko dlaczego nas polaków tak się traktuje....)
NORMAL, w hotelu ,o którym nikt złego słowa wcześniej nie pisał a na znanym portalu otrzymał nagrodę 2010 jednego z najlepszych hoteli...pomyłka !!!
na prawdę hotel nie jest wart wydanych pieniędzy...przede wszystkim jest brudno...dużo osób choruje
Jeśli ktoś ma jakieś pytania - pomogę !!!