gggmal 10.01.05, 22:58 Wróciłam z tego hotelu 4.01.2005.Byłam z biurem PEGAS.Polecam.Jeśli chodzi o szczegółowe pytania /a jest kilka negatywów, ale mało/ to chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa883 Re: Sol Sharm****Egipt Sharm el Sheikh 11.07.05, 01:44 witam co nie podobało ci sie w sol sharm?? nigdzie nie moge uzyskac wiarygodnych info na temat hotelu i plazy powiedz jak daleko można wejsc do wody bezposrednio z brzegu,bo ponoc blisko jest rafa i jaki jest brzeg.jade z 8 letnim synem i bedzie kłopot jak do morza bedzie mozna wejsc tylko z pomostu.bo moczenie nóg mu nie wystarczy a druga sprawa,to czy w tym hotelu jest dyskoteka.możesz polecic mi jakiąs cześć hotelu?gdzie sa najlepsze pokoje i jaka jest róznica miedzy sol,a sol deluxtzn.czy moge sie domagac na miejscu o pokój delux,bo nie ma zadnej róznicy w ofercie. dzieki bardzo i pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
egipt-hotele Re: Sol Sharm****Egipt Sharm el Sheikh 25.10.05, 21:16 Może znajdzie się bywalec tego hotelu chętny do podzielenia się swymi wrażeniami? Będziemy wdzięczni. Odpowiedz Link Zgłoś