Dodaj do ulubionych

RRRrrrr!!!

IP: *.ppp.tiscali.fr 16.07.04, 09:05
Ten film to tandeta, okazal sie kompletna klapa we Francji.... Kto wpasl na
pomysl, zeby sprowadzic go do Polski ?
Obserwuj wątek
    • Gość: S.E.R.E.K Re: RRRrrrr!!! IP: *.compower.pl 16.07.04, 16:16
      wlasnie ze nie jak bylem na shreku2 2 lipca to byl pokazany urywek i nie sadze
      ze to klapa ide odrazu na ten film chocby bilet 20 zl kosztowal !!!
      • Gość: Iwka Re: RRRrrrr!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 12:14
        .. nie wierz każdej reklamie filmu, tam został zapewne zaprezentowany zlepek
        najlepszych kawałków.. to wszystko, a film, sądząc właśnie z tej reklamy, która
        obejrzałam przed Shrekiem-2, jest totalnym gniotem..
        Pozdrówki
      • Gość: bagienny Re: RRRrrrr!!! IP: *.rej.edu.pl 26.07.04, 14:04
        To jest tandeta, rycząca, mucząca i co tam jeszcze. Są owszem chwile kiedy
        idzie zaśmiać się.
      • Gość: Adam&Ewa&Adam&Ewa Re: RRRrrrr!!! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 07:55
        Totalna klapa. Za karę reżyser filmu powinien sam zeźreć tego nosorożca i
        pocałować w dup... żonę wodza.
      • Gość: brzoskwinia Re: RRRrrrr!!! IP: *.psych.am.wroc.pl 03.09.04, 09:37
        co za koszmar, dawno ne bylam na takim dnie, tylko dlatego, ze zaplacilam 18 zl
        przesiedzialam do konca a potem i tak zalowalam ze nie wyszlam po 5 minutach -
        KICZOWATA, TANDETNA BEZNADZIEJA!
    • Gość: mm Re: RRRrrrr!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 17:28
    • Gość: Balbina Re: RRRrrrr!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 14:21
      Koszmarna tandeta! Ludzie szkoda kasy na bilety. Myślałam, że twórcy Asterixa
      zrobią coś fajnego. Niestety pomyliłam się. Dobrze, że dostałam bilety za darmo
    • klee SPInka kontrowersyjna 22.07.04, 14:29
      Na pomysł wpadła SPInka, ale myślę, że możemy jej to wybaczyć, wziąwszy pod
      uwagę, że to właśnie dzięki tej firmie mogliśmy nie tak dawno obejrzeć w
      Polsce "Słonia".
      • Gość: PITER Re: SPInka kontrowersyjna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 17:45
        Ten film to piramidalna kupa!!!!!!!!!!!
    • gaiaa Re: RRRrrrr!!! 23.07.04, 09:21
      Gość portalu: Marsylka napisał(a):

> Ten film to tandeta, okazal sie kompletna klapa we Francji.... Kto wpasl na
      > pomysl, zeby sprowadzic go do Polski ?

We Francji film klapy nie zrobił - już pierwszym tygodniu obejrzało go ponad
      milion widzów.
      Mnie osobiście wystarczył sam zwiastun. Gdybym zdecydowała się na wyprawę do
      kina i przez półtorej godziny wysłuchiwała tak makabrycznie nieśmiesznych
      gagów - no cóż, ciągot masochistycznych nie mam. Dziwię się tylko Gerardowi
      Depardieu - czyżby nie miałz czego żyć, że zdecydował się wziąść udział w tej
      (pożal się) komedii?

• surfen Re: RRRrrrr!!! 27.07.04, 17:04

> We Francji film klapy nie zrobił - już pierwszym tygodniu obejrzało go ponad
        > milion widzów.

Zgadza sie. Autor komentarza ktory napisal, ze "we Francji zrobil klape"
        powinnen czesciej myslec nad tym co pisze ;) Faktem jest ze film byl dosc
        rekordowy we Francji, ale liczby widzow nie sa jedynym wyznacznikiem
        "cudownosci" filmu. W tym wypadku raczej dowodza dobrej reklamy.. dodajmy -
        przereklamowali mowiac delikatnie.
    • Gość: elo Re: RRRrrrr!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 16:41
      Film jest po prostu żenujący. Absolutnie nie śmieszny. Polski dubbing fatalny.
      Byłam wczoraj na pokazie przedpremierowym i po protu wyszłam z kina po pół
      godziny - i tak wytrzymałam zbyt wiele. Jeśli ktoś oglądał podobnego gniota
      jakim był BUT MANITU to ten film jest taki sam. A nawet gorszy. Gratuluję
      dystrybutorowi zrobienia dobrej kampanii mediowej beznadziejnego filmu. Na
      pewno wiele osób się nabierze na kolorowe zapowiedzi i plakaty i kupi bilet na
      ten szajs.
    • Gość: zuckas Re: RRRrrrr!!! IP: *.prk.pl 23.07.04, 22:39
      Wytrzymałem do końca seansu tylko dlatego, że trochę żal mi było 13 złotych
      jakie zapłaciłem za bilet. Do ostatniej chwili łudziłem się, że w filmie będzie
      jakiś sensowny żart. Niestety daremnie. Ten film to kompletnie
      nieporozumienie !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: a Re: RRRrrrr!!! IP: *.au.poznan.pl 24.07.04, 16:54
      byłam na tym wczoraj i po raz pierwszy wyszłam z kina po 10 minutach. nie
      idźcie na to! naprawdę szkoda pieniędzy na bilet.
    • Gość: webn Wspaniały! wspaniały ! doskonały! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.07.04, 13:41
      Takie pochwały ma ten film od Gazety Prawyborczej , a na dokładke w
      superlatywach o tym dziele wyrażają sie - Super Mamutexpress , Daily
      Coiffure ,Neewsmit. Dziwne bo nad Sekwanom krytka oceniła - 1.8/5.o .
      Okazuje się że francuzii , nie gęsi i też potrafiom się śmiać z głupoty , tyle
      że w poruwnaniu z Amerykanami na odpowiednim poziomie.
      Nie ważne ,że Alan Chabat jest kiepski i na dwa etaty , talentu mu nie
      starcza.Nasz dystrbutor , na dokładke podkłada jeszcze jajko -
      DUBBING. .
      "KIEDY JAJA BYŁY NIEŚWIERZE"
    • Gość: 19 Re: RRRrrrr!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.04, 18:05
      Ludzie, wy chyba nie załapaliście o co chodziło!! Francuskie kino jest
      specyficzne, i nie dla byle kogo, jak widać nie dla tych powyżej. No cóż nie
      każdemu jest dane zrozumieć!!
      • Gość: nać. Re: RRRrrrr!!! IP: *.csk.pl 27.07.04, 21:52
        taaa, bo jak nie bawi to znaczy, że za głupi jesteśmy na to.
    • Gość: I. RAAAAAAAAAAANYY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 12:32
      po cholerę wydałam na to 13 zł. Do wczoraj myślałam, ze nic nie przebije
      facetów w bieli i szczurów z supermarketu. Myliłam się. Gniot, albo co innego
      na g... Tylko tyle można o tym filmie powiedzieć. LUDZIE!!!! TRZYMAJCIE SIĘ Z
      DALEKA OD KIN!!! Dobrze Wam radzę.
      • myshen82 Re: RAAAAAAAAAAANYY 02.08.04, 22:36
        mysle ze porownanie z Mall rats jest troche nietrafione
    • Gość: gościówa Re: RRRrrrr!!! IP: *.kdpw.com.pl 30.07.04, 18:12
      Ludzieeeee!!!!!! A jakie poczucie humoru wam odpowiada???
      Byłam wczoraj w kinie, ubawiłam się i wyobraźcie sobie, że kino było prawie
      pełne i wszyscy widzowie również się świetnie bawili, a po wyjściu z kina nikt
      nie jęczał tylko widać było rozbawione twarze
    • Gość: mała Re: RRRrrrr!!! IP: *.pronet.lublin.pl 31.07.04, 15:53
      a wiecie że im więcej tych strasznych opinii, jaka to nuda itepe tymbardziej
      chce mi sie na to iść ? ? ?wy jeszcze robicie reklame ale wasza sprawa nie
      chcecie żeby ludzie chodzili ... to tego nie mowcie ja pojde żeby sprawdzic czy
      nastepnym razem mam uwierzyć ...
      • karmilla Re: RRRrrrr!!! 03.08.04, 13:12
        Gość portalu: mała napisał(a):

> a wiecie że im więcej tych strasznych opinii, jaka to nuda itepe tymbardziej
        > chce mi sie na to iść ? ? ?wy jeszcze robicie reklame ale wasza sprawa nie
        > chcecie żeby ludzie chodzili ... to tego nie mowcie ja pojde żeby sprawdzic
        czy nastepnym razem mam uwierzyć ...
        cóż, nikt Ci mówić nie będzie na co masz swoją forsę wydawać, i jak chcesz
        chodzić na wszystkie gnioty tylko po to, żeby sprawdzić, czy rzeczywiście taka
        tandeta jak twierdzą ci, co widzieli - Twoja wola. Ale dla mnie takie wątki nie
        są reklamą tylko informacją, że lepiej te naście PLN wydać na dobrą kawę niz
        stracić czas i forsę oglądając coś niewatrego oglądania.
    • Gość: nizki Re: RRRrrrr!!! IP: *.chello.pl 31.07.04, 16:12
      A może to jak zwykle wina nie samego filmu tylko dennego tłumaczenia na Polski ?
      Jakoś nie mamy szczęścia do tłumaczeń filmów francuskich - że wymienię tu
      tylko "Plotkę" czy wszystkie części "TAXI"
    • Gość: baola Re: RRRrrrr!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:41
      Ten film to dno i wodorosty. Kilka momentów w czasie których można uśmiechnąć
      się pod nosem i koniec. Nikomu nie polecam, szkoda kasy na bilety.
    • hana1909 Re: RRRrrrr!!! 03.08.04, 21:21
      W dobie zalewu hoolywoodzkimi produkcjami wydawać by się mogło że kino francuskie, może dać stanowić alternatywę dla tego wszystkiego, co w nurcie kina amerykańskiego jest nie do przyjęcia dla osób wychowanych na niekomercyjnych produkcjach... no i jeszcze nazwisko Gérard Depardieu... noblesse oblige?? ... nic bardziej błędnego... Każdemu kto ma podobne oczekiwania bądź skojarzenia względem kina francuskiego serdecznie odradzam oglądanie tego filmu... to strata czasu i pieniędzy...
      • polokokt Re: RRRrrrr!!! 04.08.04, 15:09
        film przebil dno, jestem zalamany i zal mi wydanej kasy
        Pozdrawiam
        • Gość: Dorcia Re: RRRrrrr!!! IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 19.08.04, 10:35
          wlasnie ze sie wszyscy myslicie ten film byl super wszystkie francuskie komedie
          sa takie ale mi sie bardzo podobalo i nie zaluje wydanej kasy( a moze mi sie
          dlatego podobalo ze bylam z moim chłopakiem) sama nie wiem pa
    • Gość: cekin Re: RRRrrrr!!! IP: *.cisco.com 16.08.04, 13:02
      Fantastyczna, lekka, absurdalna komedia, w sam raz na upalne lato.

Film bezpośrednio wykorzystuje wszystkie "sprawdzone recepty" rodem z Holywood,
      czego rezultatem jest znakomity pastiż wykpiwający holywoodzkie filmy, jak i
      Amerykanów.

Wbrew pozorom film jest znacznie inteligentniejszy i zabawniejszy niż wiele
      letnich amerykańskich produkcji.
    • Gość: bezimienny Re: RRRrrrr!!! IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 16.08.04, 14:14
      Zgadzam się z przedmówcą.Kompletne DNO!!!!Kiepskie nienadające się do
      wysłuchania "ŻARTY" , NUDNY scenariusz.Po prostu KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPA!
    • Gość: ya TRRRrrrrAGEDIA!!! IP: *.coi.waw.pl 17.08.04, 09:46
      szkoda czasu, pieniędzy i oczu. naprawdę. chyba nawet lepiej posiedzieć w parku
      na ławce i przez 2 godziny popatrzeć w niebo.
    • Gość: Marek Nudy IP: *.devs.futuro.pl 30.08.04, 14:36
      Flim strasznie nudny,na sali przez cały film nikt się anie razu nie zaśmiał.
      Zdecydowanie odradzam.
    • Gość: maro Re: RRRrrrr!!! IP: 195.94.209.* 30.08.04, 16:38
      Film raczej nie należy do udanych. Może to sprawa polskiej wersji. Niby masa
      gagów, ale ja w pewnym momencie przysnąłem. Obudziłem się po jakichś 15.
      minutach i potem już udało mi sie nie zasnąć. Gagi powinny być super śmieszne
      ale śmieszne są umiarkowanie. Może kiedyś popatrzę jeszcze raz na wideo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka