Dodaj do ulubionych

Vinny Pastore w filmie Ritchie'go

25.10.04, 11:03
No i super, Guy Ritchie się nareszcie uaktywnił, a już myślałam że zapadł w
sen zimowy. Na nowy film czekam z niecierpliwością(chociaż nie wierzę że
będzie lepszy od przekrętu)
Obserwuj wątek
    • Gość: zeniu Re: Vinny Pastore w filmie Ritchie'go IP: 80.51.246.* 25.10.04, 11:54
      kolejny film znudzonego big fisha showbizu ktory nie ma nic do
      pwoiedzenia mafia porachunki przekrety rewolwery rbrbrb paopka dla
      nastolatek kotre siedzac w kawiarni po lekjcach w lcieum muszza
      miec "abmitny" tematdo rozmowy bbrbrb
      • Gość: GAJ RICZI Balcerowicz musi odejsc. IP: *.k.mcnet.pl 25.10.04, 12:19
      • ari Re: Vinny Pastore w filmie Ritchie'go 25.10.04, 13:13
        A Ty co, pewnie wolisz ambitne koprodukcje somalijsko-islandzkie ciepło
        przyjmowane przez krytykę na festiwalu w Karlovych Varach? :) 'Porachunki'
        i 'Przekręt' to kawał dobrego kina akcji z rewelacyjnymi scenariuszami, doborem
        aktorów, pracą kamery i soundtrackami. Jak dla mnie to świetny powrót do
        tradycji takich filmów jak oryginał 'Italian Job' z Michaelem Caine. Ja czekam
        z niecierpliwością.
        • Gość: zeniu Re: Vinny Pastore w filmie Ritchie'go IP: 80.51.246.* 25.10.04, 14:44
          hmhm neisty jedyneym krtyrium jaki przyjmuje jest co zostaje po
          wyjsciu z kina w dzien nastepny , za miesciac, dla mnie niestety
          wszytskie jego tytuly lepije pasuja do opoiwdania barowego zabawiaki
          niz na hisotrie do opowiedzniea na ekranie , sowja dorga zastwanwialem
          sie nad popularnosica tego kina:" i prosze podajcie cos co mnie
          przekona :) ja w tymy nie widze nic mzoe oprocz jakis londysnkich
          folklrow
          przedmiescia

• Gość: jarek Re: Vinny Pastore w filmie Ritchie'go IP: 194.114.146.* 26.10.04, 10:18
            a dlaczego uwazasz ze ktos ma cie przekonywac do tego kina, filmy sie oglada po
            ot aby sie bawic i je przezywac, a nie po to zeby czuc mrowienie w jelitach,
            choc i niektore filmy potrafia to wywolac. Jak masz problemy z odczuwaniem
            emocji to znajdz se jakis elektrostymulator. Guy ritchie robi zajebiste filmy
            ktore wielu ludzi oglada kilkakrotnie. Jezeli masz inny od niektorych wzorzec
            tego jak maja wygladac filmy to moze zachowaj go dla siebie lepiej zamiast
            udawac jaki to wybredny krytyk filmowy z ciebie.
      • crazy.berserker Re: Vinny Pastore w filmie Ritchie'go 25.10.04, 14:15
        Gość portalu: zeniu napisał(a):

> kolejny film znudzonego big fisha showbizu ktory nie ma nic do
        > pwoiedzenia mafia porachunki przekrety rewolwery rbrbrb paopka dla
        > nastolatek kotre siedzac w kawiarni po lekjcach w lcieum muszza
        > miec "abmitny" tematdo rozmowy bbrbrb

Szczerze mówiąc po raz pierwszy spotykam się z tak "krytyczną" wypowiedżią na
        temat filmów Guy'a, i troche mnie ona dziwi, tym bardziej że napisana w tak
        agresywnym tonie(chyba że to taka ukryta ironia której nie rozumiem)
        Absolutnie nie zgadzam się z toba że jest to papka dla nastolatek(jak chociażby
        osławiony american pie)tylko porządny kawał dobrego kina o którym nie wstyd
        rozmawiać ze znajomymi.
    • Gość: bernadetta Re: Vinny Pastore w filmie Ritchie'go IP: *.gdynia.mm.pl 25.10.04, 20:50
      Czy ktos widział ostatni film Ritchie'go "Rejs w nieznane"? Większego badziewia
      dawno nie widziałam.
      • gomory Re: Vinny Pastore w filmie Ritchie'go 25.10.04, 20:58
        Widac ze "chcial" ale mu nie wyszlo. Mowiac szczerze po przyznanych "malinach"
        i totalnej krytyce spodziewalem sie beznadziejnego, glupiego, pretensjonalnego
        filmu. A to byl po prostu film slaby ;). Z dluzyznami, silacy sie na pokazanie
        jakiegos ducha milosci. Codziennie w kazdym programi TV leci kilka jeszcze
        gorszych (nie zebym go chcial bronic).
        Ciesze sie ze facet powraca "do korzeni" :).
    • Gość: Movie man HURRAAAAAAA!!! VIVA GUY!!!! IP: *.chello.pl 25.10.04, 21:02
    • Gość: mikk Ritchie + Besson, to moze byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 00:49
      mieszanka wybuchowa...
    • agniewa Re: Vinny Pastore w filmie Ritchie'go 26.10.04, 09:20
      Obraz, obraz, obraz... Czy dziennikarze "Gazety" naprawde musza sie poslugiwac
      tak bezkrytycznie nowomowa? Raz - dobrze, dwa razy - ujdzie, ale jesli w calym
      (krociutkim) artykule to slowo sie pojawia ze cztery razy, to to wyglada na
      przesade i pretensjonalnosc.
    • ari Re: Vinny Pastore w filmie Ritchie'go 26.10.04, 12:32
      Niestety z innego źródła dowiedziec się można, że również Madonna zagra w
      Revolcerze. A szkoda - panie Ritchie nie mieszaj Pan życia zawodowego z
      osobistym!
    • Gość: Ania bez obrazy... IP: *.centertel.pl 26.10.04, 14:19
      ale obok słowa "obraz" (użytego w krotkim akapicie 6 razy) istnieje tez tak
      klasycznie piękne słowo jak "film", droga wyborczo... dawno pani z polskiego
      wypracowanka nie sprawdzała? czy też ciag dalszy "fakcienia" gazety?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka