Gość: krayasny IP: 62.233.183.* 28.06.02, 13:53 Tom Hanks brrr..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: 157.25.121.* 28.06.02, 13:59 Może. Choć Tom jest dobry. Brat Pitt jest przeceniany choć miał parę dobrych ról. Moim zdaniem Stalone to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 28.06.02, 14:26 Tak można by powiedzieć, że aktorstwo panów takich jak Stalone czy Szwarcuś jest dość mizerne. Jednak w ich przypadku aktorstwo jesz prawie nie potrzebne. Ja uważam, że bracia Baldwin sieją popelinę. Może czasami poza Aleciem. Odpuściłbym też ostatnią z ról Adama w Łowcach wampirów bo lubię ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.ny325.east.verizon.net 29.06.02, 17:27 przychylam sie do twierdzenia, że Tom Hanks.... nie twierdzę, że jest to zdolny aktor tylko została mu przyprawiona gombrowiczowska gęba i dla mnie nie do każdej roli się nadaje... a niby miał różnorak role; tu Apollo13, tu Filadelphia, Forest Gump.... ale teraz jak go widzę, a jeszcze oczki zachodzą mu łzami (vide Cast Away) - robi mi sie niedobrze ! brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.pol.lublin.pl 04.07.02, 11:34 Zdecydowanie Gwyneth Paltrow. Ani toto zdolne, ani urodziwe, zero osobowości - a tak na topie...Co jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 05.07.02, 14:49 Gość portalu: Monika napisał(a): > Zdecydowanie Gwyneth Paltrow. Ani toto zdolne, ani urodziwe, zero osobowości - > a tak na topie...Co jest grane? Zgadzam się jak najbardziej. Ale najbardziej moim zadniem przeceniany jest...Antony Hopkins. Robi miny i gra oczami jak w "Milczeniu Owiec" Ktoś powie,że robi to genialnie, ale on to powtarza w każdym filmie. A inne jego dzieła - Instynkt? - porażka, Wichry Namiętności? - Dno totalne pojawiał się na planie i liczył, że publiczności to wystarczy. Joe Black - to samo! Nie wystarczy Być, trzeba grać (cytat. Gaz. Wyborcza) Zdecydowanie moim zdaniem Antony Hopkins jest najbardziej przeceniany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.ny325.east.verizon.net 09.07.02, 05:55 Gość portalu: Turek napisał(a): > Ale najbardziej moim zadniem przeceniany > jest...Antony Hopkins. Robi miny i gra oczami jak w "Milczeniu Owiec" Ktoś > powie,że robi to genialnie, ale on to powtarza w każdym filmie. A inne jego > dzieła - Instynkt? - porażka, Wichry Namiętności? - Dno totalne pojawiał się na > > planie i liczył, że publiczności to wystarczy. Joe Black - to samo! Nie wystarc > zy > Być, trzeba grać (cytat. Gaz. Wyborcza) > Zdecydowanie moim zdaniem Antony Hopkins jest najbardziej przeceniany. oczywiście, będę broniła sir Hopkinsa:) dla mnie to dopiero on stworzył postać doktora Lectera, w książce nie ma takiej charyzmy, co tu dużo mówić piewowzór literacki jest kiepściutki, a Hopkins zrobił z tego majstersztyk, zgodzę się, że w "Hannibalu" już tylko był, no i czasami mrugał okiem do widza, jakby sie doskonale bawił, że niewiele musi robić, a tyle mu płacą:) Joe Black to pomyłka, tak nudnego filmu dawno nie widziałam, ale tutaj Hopkins wyszedł obronną ręką, jeszcze mogłam poczuć jego emocje, zupełnie drewniany był za to Brat Pitt! porażka pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_foe Juz nie sir... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.02, 19:27 Hopins juz nie sir, przyjal kilka lat temu amerykanskie obywatelstwo i niestety musial zrezygnowac z tytułu (wg prawa brytyjskiego, tytul szlachecki moze miec tylko poddany krolowej (krola), a takim nie jest ktos kto posiada paszport inny niz krajow Wspolnoty Narodow Brytyjskich) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 11:51 Ale najbardziej moim zadniem przeceniany > jest...Antony Hopkins. Robi miny i gra oczami jak w "Milczeniu Owiec" Ktoś > powie,że robi to genialnie, ale on to powtarza w każdym filmie. A inne jego > dzieła - Instynkt? - porażka, Wichry Namiętności? - Dno totalne pojawiał się na > > planie i liczył, że publiczności to wystarczy. Joe Black - to samo! Nie wystarc > zy > Być, trzeba grać (cytat. Gaz. Wyborcza) > Zdecydowanie moim zdaniem Antony Hopkins jest najbardziej przeceniany. No cóż w mojej opinii A. Hopkins to jeden z NAJLEPSZYCH obecnie aktorów. Jeśli w ''Milczeniu owiec'' zauważyłaś tylko jego ''grę oczami i robienie min'', jak się to wyraziłaś, to uwierz mi - to nie z jego grą są problemy, ale z Twoimi oczami. A wg mnie najbardzie przeceniany obecnie aktor to Keanu Reeves. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.07.02, 14:11 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Ale najbardziej moim zadniem przeceniany > > jest...Antony Hopkins. Robi miny i gra oczami jak w "Milczeniu Owiec" Ktoś > > > powie,że robi to genialnie, ale on to powtarza w każdym filmie. A inne jeg > o > > dzieła - Instynkt? - porażka, Wichry Namiętności? - Dno totalne pojawiał s > ię > na > > > > planie i liczył, że publiczności to wystarczy. Joe Black - to samo! Nie > wystarc > > zy > > Być, trzeba grać (cytat. Gaz. Wyborcza) > > Zdecydowanie moim zdaniem Antony Hopkins jest najbardziej przeceniany. > > > No cóż w mojej opinii A. Hopkins to jeden z NAJLEPSZYCH obecnie aktorów. Jeśli > w ''Milczeniu owiec'' zauważyłaś tylko jego ''grę oczami i robienie min'', jak > się to wyraziłaś, to uwierz mi - to nie z jego grą są problemy, ale z Twoimi > oczami. A wg mnie najbardzie przeceniany obecnie aktor to Keanu Reeves. > Z moimi oczami jest wszystko w jak najlepszym porzadku i tez uwazam, ze Hopkins jest mocno przeceniany, a szczegolnie jego rola w "Milczeniu owiec". "Gra oczami i robienie min" to bardzo dobre jej podsumowanie. A co do Reevsa to tez sie zgodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 19.07.02, 15:22 A co z Okruchami dnia??? To jedna z jego lepszych ról! I ten akcent.... A jeśli chodzi o naszych rodzimych "artystów" - to kto powiedział, że każdy, kto zagrał w filmie jest aktorem??? W tej dziedzinie moja faworytka to Renatka Gabryjelska, brrrr, aż się chce wyjść z kina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.telan.pl 24.07.02, 14:13 co do Renatki to nie ma się co dziwić. Tendencja z kina amerykańskiego przeszła bardzo szybko da naszego europejskiego. Role kobiece powierzane są modelkom, albo młodym dziewczynom, a nie aktrkom z prawdziwego zdarzenia. Bardziej liczy się niestety wygląd, a nie umiejętności. Jakby kobiety w filmie były dla ozdoby. Postawić i patrzeć jak ładnie wyglądają. Wina reżyserów, że nie chca się sprzeciwstawić ogólnej tendencji. Bo aktorka w wieku 30 lat nie może zagrać kobiety w wieku 30 lat - jest na to za stara. Dlatego musimy patrzeć na Renatkę, Izabelę Skorupco, Buzkową i inne dobrze sięprezentujące!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutucco Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 20:05 Nie zgodzę się z tobą. Hopkins jest wg. mnie jednym z najlepszych aktorów kina współczesnego. W każdej roli jest przekonujący, a najlepsze jest to, że każdą z ról gra inną postać, jest jak kameleon. Za każdym razem olśniewa i zaskakuje. Jako antywzorem posłużę się przykładem z naszego podwórka - Krystyna Janda. Ona w każdej roli gra samą siebie, wciąż to samo. Myślę, że nie na tym polega aktorstwo, które można wielbić lub podziwiać. Jest przereklamowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_foe Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.02, 19:30 Instykt, wichry namietnosci, Hannibal, Joe Black, ten film w ktorym gral szczurowatego Kelogga, to sa porazki i to ogromne. Jednak oczywiscie to aktor wybitny, udowodnil to kilkoma filmami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Anonim Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.sap.com / 10.31.184.* 29.07.02, 15:54 Fakt, Instynkt byl klapa poczawszy juz od scenariusza, w Wichrach epizod Hopkinsa byl bardzo blady, ale musze bronic jego roli w Hannibalu. Wlasnie taka a nie inna gra stworzyl niesamowity nastroj, a jesli sie komus nie podoba wizerunek Lectera w drugiej czesci filmu niech sie raczej zwroci do Thomasa Harrisa- autora ksiazki. Poza tym jego gra jest bardziej teatralna niz u innych zwlaszcza wspolczesnych aktorow, co nie kazdemu przypada do gustu. W rankingu najbardziej przecenianych, u mnie na 1.szym miejscu Cezary Pazura (no comments) i Cameron Diaz - przecietna blondyna o mizernych umiejetnosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_foe zgodzilbym sie, ale... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.02, 19:23 Anthony Hopkins zeczywiscie ma kilka rol za ktore powinien sie wstydzic (chocby rola wynalazcy platkow kukurydzianych - Kelogga - nie pamietam jednak tytulu filmu, ostatnie wyczsyny rowniez podwazaja jego wiarygadnosc). Jednak udowodnil ze jest wybitny. Okruchy dnia, AMPAS powinien popelnic zbiorowe samobojstwo, za to ze nie dostal za to Oskara. To wibitna rola. No i niedoceniana rola w "Buncie na Bounty". Genialne. Ogladam ten film zawsze w TV tylko dla niego. Ta wspaniala wrazliwosc w "Czlowieku Sloniu". Te trzy role chyba raczej wykluczja go do wpisania w to forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.otosf.com.pl 31.07.02, 13:06 Brat Pitt przeceniany ???? A widziałeś 12 Małp???? A Fight Club??? Niepotrzebnie sie władował w The Mexican brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wally#10 Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 16:14 eremka napisał(a): > Ben Affleck Ben Affleck was the bomb in Phantoms, YO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 05.07.02, 14:06 A ja mam pytanie za co Russel Crowe dostal oskara w Gladiatorze ?? ja tez potrawie wgapic sie w sciane i mowic ze mnie "jajka swedza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obieracz Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.citicorp.com 05.07.02, 15:23 O, to wielka sztuka: w takim "operowym" filmie zagrac z patosem, ale nie wpasc w smiesznosc. Dla mnie kazdej nagrody warta jest scena, kiedy Maximus opowiada o domu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: 217.153.10.* 05.07.02, 15:29 Pazura, Lubaszenko, Bogus L i Delong Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 08.07.02, 10:59 Acha, i jeszcze Tom...Cruise. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.bmj.net.pl 08.07.02, 13:41 przede wszytkim Tomik Cruse, którego gdy widze zbiera mi się na wymioty! On jest jedynie nieudolnym gwiazdorkiem a nie wielkim aktorem jak niektórzy sądzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankak Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 26.07.02, 19:24 eremka napisał(a): > Acha, i jeszcze Tom...Cruise. Nie zgadzam się. To co zrobił Cruise w Magnolii to majstersztyk. Nie pałam do niego sympatią. Ale po obejrzeniu Magnolii chylę czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -- Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.otosf.com.pl 31.07.02, 13:09 Gość portalu: Ankak napisał(a): > eremka napisał(a): > > > Acha, i jeszcze Tom...Cruise. > Nie zgadzam się. To co zrobił Cruise w Magnolii to majstersztyk. Nie pałam do > niego sympatią. Ale po obejrzeniu Magnolii chylę czoło. I PO JERRY MACQUIRE ( czy jak to sie pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.chello.pl 09.07.02, 01:09 Bruce Willis, Gwyneth Paltrow, Eddie Murphy, M Monroe, Julia Roberts, Cameron Diaz i pewnie sporo innych jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpsting Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.new-york-43-44rs.ny.dial-access.att.net 14.07.02, 18:38 ...sorry, ale Tom Hanks osoba i Tom Hanks aktor to dwaj zupelnie rozni ludzie... potrafilby zagrac wszystko co mu podsuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.telan.pl 24.07.02, 14:16 nie rozumiem tylko jednej rzeczy: dlaczego mimo tego wszystkiego są oni tak bardzo popularni i zarabiają tyle kasy??? Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 15.07.02, 17:18 Aktorzy polscy: 1. Cezary Pazura, 2. Krystyna Janda, 3. Michal Milowicz, Aktorzy zagraniczni: 1. Tom Hanks, 2. Sandra Bullock, 3. Tom Cruise. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutucco Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 20:13 Co do Pazury zgodziłbym się ze względu na to że grał w zbyt dużej liczbie projektów których głównym zamysłem były pieniądze. Jednakże na początku swojej kariery zagrał UBka w Pierścionku z orłem w koronie a także Pogranicze w ogniu. Zwłaszcza ta pierwsze rola wzbudziła moje uznanie. Hmmm ... ale poszedł w komercję ...szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 30.07.02, 20:14 Gość portalu: Tutucco napisał(a): > Co do Pazury zgodziłbym się ze względu na to że grał w zbyt dużej liczbie proje > któw których głównym zamysłem były pieniądze. > Jednakże na początku swojej kariery zagrał UBka w Pierścionku z orłem w koronie > a także Pogranicze w ogniu. > Zwłaszcza ta pierwsze rola wzbudziła moje uznanie. > Hmmm ... ale poszedł w komercję ...szkoda. Pamiętam jego rolę żołnierza (ok. 20 sekund na ekranie) w "Rozmowach Kontrolowanych" Chęcińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
appasionata_von_climax Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 15.07.02, 20:56 Richard Gere brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusone Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.kbn.gov.pl 17.07.02, 11:56 Totalna porażka polskiego kina to Paweł Deląg - bezadziejny aktor, którego o dziwo sporo zatrudniają. Sporo przeceniony jest także Michał Zebrowski i on też dostaje dużo nowych angaży. Nie będę już nawet wspominać o Agacie Buzek bo jej kariera będzie chyba chylić ku końcowi - przecież jej tata nie jest już premierem. Mogłabym tak wymienić jeszcze 3/4 polskich aktorów - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: 217.153.47.* 19.07.02, 11:19 Gość portalu: Jusone napisał(a): > Totalna porażka polskiego kina to Paweł Deląg - bezadziejny aktor, którego o > dziwo sporo zatrudniają. Sporo przeceniony jest także Michał Zebrowski i on też > > dostaje dużo nowych angaży. Nie będę już nawet wspominać o Agacie Buzek bo jej > kariera będzie chyba chylić ku końcowi - przecież jej tata nie jest już > premierem. Mogłabym tak wymienić jeszcze 3/4 polskich aktorów - żenada. P.Delong ma "wzięcie" bo jest przystojny i miło się na niego patrzy, co do jego aktorstwa w zupełności zgadzam się z Twoją opinią. Jeśli chodzi o Michała - nie tylko ładniutki, ale i dobry aktor. Trochę go zaszufladkowali w heroicznych bohaterach (niekoniecznie "głębokie" role) -natomiast doskonale wypada w sztukach teatralnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.148.186.195.dial.bluewin.ch 20.07.02, 00:22 Gość portalu: Jusone napisał(a): > Totalna porażka polskiego kina to Paweł Deląg - bezadziejny aktor, którego o > dziwo sporo zatrudniają. Sporo przeceniony jest także Michał Zebrowski i on też > > dostaje dużo nowych angaży. Nie będę już nawet wspominać o Agacie Buzek bo jej > kariera będzie chyba chylić ku końcowi - przecież jej tata nie jest już > premierem. Z tym sie zgadzam aczkolwiek z tym Delagiem to nie jest az tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.devs.futuro.pl 18.07.02, 19:06 Gwyneth Paltrow (brrr) i Paweł Deląg. Odpowiedz Link Zgłoś
loka Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 19.07.02, 13:32 Zdecydowanie Krystyna Janda. Każdy jej film/teatr zagrany jest identycznie. Te same miny, gesty, nerwowa gestykulacja. Ta kobieta ma jedną receptę na wszystko i po prostu nudzi. Co do Keanu Reevesa to wg mnie ma charyzmę, byc może dzięki urodzie, ale jednak ma... pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: 10.120.22.* 19.07.02, 14:07 BOGUSŁAW LINDA I CEZARY PAZURA !!!!!!!!!!!! Błeeeeeeee........ Odpowiedz Link Zgłoś
bayo76 Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 24.07.02, 06:46 ANDRZEJ LEPPER!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:28 Katarzyna Figura - zero talentu Tom Cruise - budyń z soczkiem; w każdej roli taki sam Russel Crow - czy on na pewno jest aktorem? Sądząc po tym, jak gra - ukradł komuś dyplom Julia Roberts - z talentem kiepsko, ale ile wdzięku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia dżanko Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 16:44 najbardziej przecenionym i przede wszystkim przereklamowanym aktorem jest wyraznie nikt inny jak bogusław linda nie uwazam zeby byl wogole przystojny jak inni uwazaja i w kazdej roli jest taki sam gra sztucznie i prawie kazda jego rola polega na tym ze caly czas wóde chleje i nic wiecej nie pokazuje a oczywiscie na samym koncu filmu okazuje sie najlepszy no moze oprocz sezonu na leszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Hanks, Liam Neesom, Zamachowski, Lubaszenko IP: 216.194.27.* 20.07.02, 03:18 A naprawdę nie mogę zdzierżyć Robina Wiliamsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinggg Re: Hanks, Liam Neesom, Zamachowski, Lubaszenko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 18:26 LIAM NEESON???Obejrzałeś se Gwiezdne Wojny i sie mądrzysz...Obejrzyj Liste Schindlera i Michaela Collinsa a pogadamy.Nie jest przeceniany bo na przykład w Polsce praiwe nikt go nie zna...Ale zgadzam się z Lubaszenką,Williamsem i od biedy z Hanksem - jest świetny ale zachwyt nad każdą jego rolą bez cienia krytyki...tak, to obrzydliwość> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Hanks, Liam Neesom, Zamachowski, Lubaszenko IP: 216.194.26.* 21.07.02, 01:10 Nigdy nie oceniam aktora po jednym filmie. Widziałem go w Rob Royu, Liscie Szindlera i paru innych. Własnie lista to jest jedna wielka żenada, ale myslałem, że to wina reżysera od Indiany Jonesa. Ale w innych filmach gra tak samo źle. A Star Wars to ten facet po prostu tak spieprzył, że można po prostu dostać mdłosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em polskie gwiazdy IP: 62.148.83.* 22.07.02, 14:25 "A jeśli chodzi o naszych rodzimych "artystów" - to kto powiedział, że każdy, kto zagrał w filmie jest aktorem??? W tej dziedzinie moja faworytka to Renatka Gabryjelska, brrrr, aż się chce wyjść z kina!" i pani Foremniak - ten sam gatunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sotorin Re: polskie gwiazdy IP: *.client.attbi.com 24.07.02, 23:38 Lubaszenko - zupelny amator, szczegolnie jako ekranowy twardziel lub mysliciel, jego fizjonomia jest handicap'em z ktorego nie wypada sie nawet smiac. Saleta - oto moj personaly ulubieniec. Doceniam go za to, ze z wielka determinacja pozwala sobie obijac pysk w ringu (niektorzy mowia, ze robi to calkiem profesjonalnie) po czym pcha sie na pierwsze strony gazet z manierami i oczekiwaniami gwiazdy. Ibisz - geba wymoczka, ktora podlizuje dupy wiekszym od siebie. Stalinska - jedyna ktora mysli, ze jest gwiazda. Figura - biust (zaleta sprzed 15 lat), ktory nie jest juz w stanie podniecic nawet podlotka ze szkoly podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu wszyscy są przecenieni, no może poza mną IP: 2.3.STABLE* / 10.1.13.* 23.07.02, 15:29 ale mnie niestety nikt nie zna buuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Najbardziej przeceniani aktorzy - a aktorki IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 25.07.02, 15:14 Tom Hanks, a potem długo długo nic... natomiast jeśli chodzi o Panie to: Halle Berry - za co ta histeryczka dostała Oskara??? Kirsten Dunst - ani to ładne, ani zdolne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marrtyna Re: Najbardziej przeceniani aktorzy - a aktorki IP: *.chello.pl 26.07.02, 23:40 Na pewno sie ze mna nie zgodzicie,ale - Meg Ryan. Naprawde przesadza z ta swoja slodycza i we wszystkich filmach gra w sposob identyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Najbardziej przeceniani aktorzy - a aktorki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 12:41 Meg Ryan gra we wszystkich filmach tak samo,bo wszędzie ma takie same role: słodkiej,trochę głupitkiej dziewczyny z sąsiedztwa.Dla mnie najgorsza jest Gwyneth Paltrow,która oscara dostała raczej za wpływową rodzinkę niż umiejetności.Toma Hanksa będę bronić zażarcie,bowiem uważam iż jest to obecnie jedyny aktor,którego każda rola jest ogromnym sukcesem i nie chodzi tu wcale o komercję.Russel Crow uważam,że w Gladiatorze był tępym osiłkiem,ale rolą w Pięknym umyśle chyba zamknął usta wszystkim krytykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gloria Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.net.autocom.pl 27.07.02, 14:38 Toma Hanksa uważam za jendego z najwybitniejszych amerykańskich aktorów. A dla odmiany proponuję coś z naszego podwórka ,czyli Krystynę Jandę. Nic, tylko to samo,histeryczne ,zmanierowane wywracanie oczami i potrząsanie głową we wszystkich filmach ,bez względu na tematykę. I jeszcze to przekonanie,że jest drugą Heleną Modrzejewską .Okropność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_foe Julia Roberts IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.02, 19:33 Nigdy jej nie widzialem grajacej dobrze. przecietniara. Myslalem ze w Erin Brockovich... Obejrzalem i zadalem sobie pytanie: "Czyzby rzeczywiscie faceci mysleli penisem? Przeciez ona tam tylko wygladala" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: Julia Roberts IP: 217.153.77.* 30.07.02, 18:21 Dyskusja trwa już dość długo. Daje dużo samozadowolenia i pozwala sobie ulżyć. Charakterystyczne, że padają wyłącznie nazwiska albo polskie, albo amerykańsko angielskie (jak Was znam, to zaraz ktoś wyskoczy: "ten a ten jest z Australii !!"). Problem w tym, że aktorek i aktorów przecenianych jest całe stado. Chyba bardzo niewiele nazwisk, jeżeli je tu wywołać, wzbudzi chęć kogokolwiek do dołączenia się do dyskusji (może Gooding Jr, może Harris, a od nas Zapasiewicz ?) Może łatwiej byłoby więc prowadzić dyskusję o najbardziej niedocenionych aktorach, ale co to za frajda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 12:09 Radek Pazura - jak widzę jego żenujące aktorstwo, to mnie skręca. Odpowiedz Link Zgłoś
martamoksa Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 31.07.02, 16:57 A dlaczego nikt nie wspomina o Krystynie Jandzie, ktora caly czas jedyne co jest to rozhisteryzowana i wciaz taka sama. Powinna byc jeszcze lista najbardziej przecenianych rezyserow - dwaj pierwsi kandydaci: Zanussi i Wajda. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 31.07.02, 18:03 martamoksa napisała: > A dlaczego nikt nie wspomina o Krystynie Jandzie, ktora caly czas jedyne co > jest to rozhisteryzowana i wciaz taka sama. Ja wspomniałam. Nie rozumiałam i nie rozumiem zachwytów nad aktorstwem Jandy, ponieważ ona ciągle gra tak jak grała w "Człowieku z Żelaza", tyle że teraz lepiej wygląda. Nie wiem, jak można tak samo zagrać Helenę Modrzejewską (serial) i Tonię w "Przesłuchaniu" i bohaterkę (nie pamiętam imienia) "Kochankowie mojej mamy", ale widocznie można. No i ta dykcja.... (raczej jej brak). Odpowiedz Link Zgłoś
zielka do gala anonima - i o aktorstwie w ogole 03.08.02, 13:25 Galu Anonimie! No z ust mi to wyjales, bracie. Pazura, nie, nie ma gorszego w tym kraju aktora. A, nie, powiedzmy raczej: aktorow. Ze Cezary jest zenujacy, to raz, ale brat jego, powiadam, przekracza obecnoscia swoja zasob mojego slownictwa krytycznego.(Hollow o tym mowil, wiec nie pozostaje mi nic innego jak wspolczujacy uscisk dloni) Powiecie, ze bronie rzeczy, ktorych brnoic sie nie da - ale ja na przyklad nie wybacze Pasikowskiemu uzycia tego czlowieka do milej formalnie i ciekawej jesli chodzi o pelen mrugniec okiem casting, Operacji Samum. Cameron Diaz - do dzis rwe sobie wlosy z glowy, ze zatrudniono ja w Being John Malkovich, panie dziejku, caly urok i wirygodnosc tego przyzwoitego przecie filmu znika przez te kobiete. Hopkins - wystarczy byc , koledzy, wszystko z nim sie broni. Ja przez tego czlowieka lubilam nawet Hearts in Atlantis. A Hannibal, to po prostu dobry film, wciaz nie pojmuje gradu krytyki, ktora nan spadla. Monroe: jak smiecie oceniac? don?t touch, i would say. Linda i Janda - chyba nie umiecie robic pewnych kompromisow: sposob grania nalezy do epoki, nie jest niezalezny od geo-kulturalnej sytuacji, zwlaszcza, gdy chodzi o osoby inteligentne (Holoubek mowil, ze inteligencja jest przeszkoda do grania czesto). Oni mileli i maja wiele rzeczy do powiedzenia, nawet w srednich filmach, to sa osoby o inteligencji i kulturze wybitnych, jest cos zupelnie wyjatkowego w polskich aktorach, kilku, rzecz jasna, ale ludzie sa to wybitni i madrzy. I ja nie wiem, gdzie wy tu gre chcecie oceniac, nie o tym mowa. Oni cos mowia - i albo rozumiecie, czemu to mowia, albo nie. Amerykanie zdaje sie nie podejmowali takich wysilkow. Francuzi coraz mniej . Ech, ale po co o tym mowic, skoro i tak w Pl filmow juz sie nie robi, tak? a tv nie mam, nie dochodzi, nie dojdzie nigdy, wiec buddzie dziekowac, nie wiem, o czym mowie, prawdopodobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nina18 Re: do gala anonima - i o aktorstwie w ogole 03.08.02, 19:16 zielka napisała: > Hopkins - wystarczy byc , koledzy, wszystko z nim sie broni. Ja przez tego > czlowieka lubilam nawet Hearts in Atlantis. A Hannibal, to po prostu dobry > film, wciaz nie pojmuje gradu krytyki, ktora nan spadla. tu sie zgadzam,jako Hannibal byl swietny,jednak wystepowal w tylu beznadziejnych filmach,ze mozna go nie lubic. > Monroe: jak smiecie oceniac? don?t touch, i would say. M.M. jedna z najlepszych aktorek (Pol zartem,pol serio) szkoda tylko,ze tak ja zaszufladkowali. > Linda i Janda - chyba nie umiecie robic pewnych kompromisow: sposob grania > nalezy do epoki, nie jest niezalezny od geo-kulturalnej sytuacji, zwlaszcza, > gdy chodzi o osoby inteligentne (Holoubek mowil, ze inteligencja jest > przeszkoda do grania czesto). i tu sie nie zgadzam: Holoubek, Linada i Wajda oraz np. Wajda Zanussi, to elita,ktora duza gada i nic ciekawego od dawna nie zrobila, ale nadal gadaja i pouczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: do gala anonima - i o aktorstwie w ogole IP: *.proxy.aol.com 17.08.02, 03:53 Polska: Panie: Ania Powierza Ania Przybylska - to nie sa aktorki, to sa tylko dziewczynki sciagajace ubranka Renia Gabryjelska Panowie: Radzio Pazura (co za nepotyzm w tym polskim filmie) Bodzio Linda - nie wystarczy deflorowac malolaty USA: Panie: Julia Roberts (nie ratuje jej nawet Erin) Gweneth Paltrow- mdla jak diabli Jennifer Lopez - dobrych rol brak Panowie: Ben Affleck( chociaz ladny) Mel Gibson Bruce Willis Odpowiedz Link Zgłoś