Gość: herold IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.06, 13:23 moim zdaniem : Ojca Chrzestnego (przynajmniej druga część), Czasu Apokalipsy Podejrzani Dobry, Zły, Brzydki (ja pierdykam jak mi się ten film podoba) Forrest Gump Shreck Fight Club Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbradomini1 Re: 30 filmów wszechczasów - jakich wg was brakuj 10.02.06, 13:38 "Czarnoksiężnika z Oz" "Requiem dla snu" (powaliło mnie) i wielu innych, ale to tylko moje typy- np. "Godziny", "Wstręt", "Dziecko Rosemary" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uh [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SphinX Re: 30 filmów wszechczasów - jakich wg was brakuj IP: *.chello.pl 10.02.06, 16:32 trzeba pamietac ze filmy wybierano z repertuaru Warnera. Jak dla mnie brakuje: "Ojciec Chrzestny" "Pulp Fiction" "Obywatel Kane" "Skazani na Shawshank" Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: 30 filmów wszechczasów - jakich wg was brakuj 11.02.06, 16:21 skazani na shawshank zdecydowanie powinno byc Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: 30 filmów wszechczasów - jakich wg was brakuj 11.02.06, 16:20 Historia Swiata czesc 1 Mela Brooksa . tego filmu nie ma nawet w kino-receznje dziale . nie mozna skomentowac tego swietnego filmu . czemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: 30 filmów wszechczasów - jakich wg was brakuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:13 do podanych powyżej, z którymi sie zgadzam, warto jeszcze dodac "Pluton" "The Fisher King" oraz "Czerwony" Kieślowskiego pewnie też wiele wiele innych, które nie przychodza mi teraz na myśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi wlaśnie! KIEŚLOWSKIEGO!czemu sa same IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:24 agraniczne(albo prawie same)?co to POLACY nie potrafia DOBREGO filmu zrobic? Moze TERAZ nie ale lata 80te,90te... Hej! ja wiem...GW wypusci kolekcje "DZiela kinematografii polskiej"za jakis czas pewnie;;))))) Znam ta ich przebieglosc Poza tym (kinem polskim)brak mi "ojca chrzestnego" "Obywatel Kane" wydaje mi sie ze GW kierowala sie rowniez dostepnoscia."pulp fiction" czy "wstret" spokojnie mozna dostwac sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: wlaśnie! KIEŚLOWSKIEGO!czemu sa same IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 18:21 Ostatnie tangow Paryzu Brnardo Bertolucci, to nie tak latwo dostac a film jest pierwsza klasa (a moze ktos ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś