digiman 14.06.14, 14:39 Polecam świetny nieoficjalny) fan-page MODY NA SUKCES www.facebook.com/modanasukces Mnóstwo ciekawych zdjęć, filmów z odcinków emitowanych w Polsce, w USA oraz materiałów spoza anteny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Moda na sukces na Facebooku 07.09.14, 12:21 Weszlam na to i nie mogę nic znalezc o aktualnych odcinkach z USA ... W Szwecji w ostatnich odcinkach Quin szantazuje Billa, ze jesli nie nada jej synowi Wait swojego nazwiska i nie pomoze w jego zwiazku z Hope, to pokaże Brook intymne zdjęcia zrobione w czasie ich krótkotrwałej "przygody". W obronie ojca staje Liam, ktory mowi mu, ze jezeli Bill ustapi teraz Quin, to bedzie szantażowała go cale życie ... Chce znalezc numer tego odcinka i MOZLIWOSC OGLADANIA KROTKICH WERSJI NASTEPNYCH, ale cos mi sie nie udaje ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Moda na sukces na Facebooku 09.09.14, 17:12 Wczoraj byla scena, kiedy Aly chce zabic Tylor toporem ... znow jej szajba odbila :( Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Moda na sukces na Facebooku 09.09.14, 17:35 Czy ktos moze mi podac podobna dyskusje na AMERYKANSKIM Facebooku? Caly czas szukam jakiejs informacji na temat tresci nastepnych odcinkow, dalej niz pokazali w Szwecji ... www.facebook.com/modanasukces Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: Moda na sukces na Facebooku 27.09.14, 23:36 www.facebook.com/TheBoldandtheBeautiful Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Moda na sukces na Facebooku 28.09.14, 13:18 Dziekuje, potem zajrzę ... Dobrze byloby abyś napisal czego mam szukać, jakie tam znajde informacje, bo ma FB bardzo złe sie orientuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Moda na sukces na Facebooku 07.10.14, 23:20 Ostatnio już niemal dwa tygodnie pokazują jak Brooke i Bill pojechali do Saudo Arabii, a Ridge za nimi ... Odpowiedz Link Zgłoś