Gość: samotnawsieci IP: *.torun.mm.pl 02.09.06, 18:19 czy ktos moze wie na jakim portalu można wygrac wejsciówki na ten film? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: samotność w sieci-bilety 03.09.06, 19:11 Nie idź na to, toż to gorsze niż cokolwiek innego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotnawsieci Re: samotność w sieci-bilety IP: *.torun.mm.pl 04.09.06, 08:26 a co widziałes ze tak piszesz? nie widziałes wiec się nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: samotność w sieci-bilety 04.09.06, 16:05 A skąd wiesz, że nie widziałam, hmm? Wyobraź sobie, że są ludzie, ktorzy niektore filmy oglądają niekoniecznie w dniu premiery w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotnawsieci Re: samotność w sieci-bilety IP: *.torun.mm.pl 07.09.06, 13:50 nikt mi nie pomoże? nie ma żadnego konkursu? na film i tak pójde ale chciałam zabraz jeszce kilka osób,,,,,,,,,,,,,szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: samotność w sieci-bilety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:43 rozmowy-kontrolowane nie lubi cieleckiej, dlatego krytykuje kazdy film z jej udzialem, idz na ten film i nie przejmuj się cymbałami z tego forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotnawsieci Re: samotność w sieci-bilety IP: *.torun.mm.pl 07.09.06, 15:55 obojetnie czego by tu nie napisali na film i tak pójdę, najwyzej będę załowac, ale film zobaczyc MUSZĘ Odpowiedz Link Zgłoś