Gość: Annee IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 11:11 Mimo iz dostal 3 gwiazdki, to mnie nie zachwycil niczym fajnym...ogladalam bo bylam w kinie, ale z kina nie wyszlam "zaczarowana" i "oczarowana" owym filmem ;-) pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JerryLee Re: Dochodzenie IP: *.polcard.com.pl 24.04.03, 15:32 Nazwisko de Niro przyciąga widzów, ale film jest b. przeciętny. Widziałem wiele filmów z tym znakomitym aktorem - "Dochodzenie" (raczej "Śledztwo") jest jednym z najsłabszych. Miałem wrażenie, że scenariusz został napisany w kilka dni a film nakręcono też w tydzień... Jednak dla kogoś, komu problemy zwiazane z opuszczeniem (tutaj: syna opuścił - w dzieciństwie - ojciec i syn się stoczył) nie są obce - film ten z pewnością wywoła emocje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Postać Dochodzenie IP: *.acn.waw.pl 10.05.03, 10:16 Dla mnie bardzo dobry film. Super muzyka i scenografia, De Niro w roli podstarzałego policjanta świetny, reszta aktorów (mimo że znanych nazwisk brak) też bardzo dobra. Przede wszystkim nie czuć tego obrazu Hollywoodem, co dla mnie jest dużym plusem ;). na pewno lepszy niż jakiś tam Daredevil czy Oszukać Przeznaczenie 2 ;P Odpowiedz Link Zgłoś