demicanadian 09.10.08, 08:28 Nie zrozumiałem. To o czym jest ten tekst? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Oscary nie dla najlepszych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 09:27 O tym, że Hollywood i wielkimi wytwórniami kręcą Żydzi. Coś jeszcze niejasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Re: Oscary nie dla najlepszych IP: 195.117.116.* 09.10.08, 09:32 Zydom nie podoba się historia dla nich niezbyt wygodna :? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Oscary nie dla najlepszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 09:39 O tym że panom z Los Angeles o nazwiskach kończących się na -berg i -stein nie podoba się film o Żydach-ludobójcach. Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Re: Oscary nie dla najlepszych 09.10.08, 09:43 Szkoda gadać, tu żydzi zabijają palestyńczyków, tam esesmanów, zaraz się okaże że żydzi to najeźdzcy z marsa spijający krew dziewic i jedzący gotówkę, pomyśleć że to Polacy mają łatkę antysemitów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Oscary nie dla najlepszych IP: *.wrtv.us.edu.pl 09.10.08, 10:43 Ale pierdoły piszecie drodzy komentujący, akurat ten film został świetnie przyjęty w Izraelu, zdobył 6 najważniejszych nagród filmowych w tym kraju, w tym dla filmu roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sancia11 Re: Oscary nie dla najlepszych IP: 157.25.119.* 09.10.08, 11:13 Pierdoły niewyobrażalne, ten film to koprodukcja Izraelsko-Niemiecko-Francuska, gratuluję nie za dobrze poinformowanym niezwykłej przenikliwości...pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasem Re: Oscary nie dla najlepszych IP: 217.153.131.* 09.10.08, 12:12 Świetny trailer do tego filmu sprawił, że na WFF od razu kupiłem bileciki i bardzo, bardzo chcę go obejrzeć :-). Na pewno jest świetny, a to, że nie dostanie oscara.... Błagam, jakiemu poważnemu twórcy zależy na oscarach? To tylko lalka ze złota, nie nagradzająca żadnych wartości artystycznych. Pozdrawiam wszystkich, którzy pojawią się na Warszawskim Festiwalu Filmowym! Znów będzie genialnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sAF Re: Oscary nie dla najlepszych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 14:06 Jessica Lange dostała oscara 3 lata po roli w Blue Sky, więc chyba można to jakoś załatwić i przesunąc na inny rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Oscary nie dla najlepszych IP: *.fbx.proxad.net 10.10.08, 00:01 A czy ktos z Was ogladal ten film?Jesli nie to chyba komentarze sa nieuzasadnione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Oscary nie dla najlepszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 16:19 Ja dobrze rozumiem, ze oni zmienili przepisy w taki sposób, że przyznają Oscara za najlepszy film wyświetlany od sierpnia 07 do sierpnia 08? W takim razie zgłosić "Walc..." w przyszłym roku. Może zostanie pierwszym filmem w histori, który dostanie Oscary w różnych latach Odpowiedz Link Zgłoś