Gość: Ja Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 13:29 Oglądałam film. Według mnie średnio śmieszny i za dużo podtekstów sexualnych. Chyba jedno co dobre to dubbing. Bo pomysł kiepski i już nie tak orginalny jak Shrek 1. Jedynke oglądałam chba z 20 razy...Serio, serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cc Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:14 Jedynka była świeża i odkrywcza, pełna subtelnego humoru. Dwójka jest substytutem dla tych, którym do śmiechu potrzebne jest pierdnięcie bohatera. Dla reszty jest wtórna, nieśmieszna. Hollywood dorwał i przetrawił Shreka. Słowem: nic godnego uwagi, a szkoda. Ale taka jest kolej rzeczy - części drugie to już tylko wyciąganie forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mix Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 18:46 Shrek2 to super film opowiadający o parze ogrów Shreku i Fionie, a także śmiesznym ośle dubbingowanym przez Jerzego Shtura. P.S. Polecam iść na ten film!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recenzje.com www.recenzje.com IP: *.smrw.lodz.pl 19.07.04, 19:13 pierwsza czesc byla lepsza, a szkoda :( ---- www.recenzje.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:40 Shrek 2 to niezly sequel pierwszej odsłony tego filmu głównie dzięki niezliczonej ilosci powiązan z przeróżnymi filmami. Nie można oczywiscie zapomnieć też o świetnej muzyce z tego filmu... Jakby ktoś chciał to bardzo tanio można kupić tutaj: allegro.pl/show_item.php?item=28488720 Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Shrek 2 IP: *.chello.pl 23.07.04, 08:18 ponoć super, ale ja jeszcze nie oglądałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsky_powrót Re: Shrek 2 IP: *.arcor-ip.net 23.07.04, 21:09 stary,jest lepszy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga czestochowy byl super SHREK 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 09:33 film mi się podobał byl smieszny ciekawy polecam go do obejrzenia bo naprawde warto fajne nowe postacie KOT W BUTACH KRÓL KRÓLOWA KSIĄŻĘ Z BAJKI ITP.. osiol mial nie najsmieszniejsz role ale za to kot tak a wiec poedem idzcie do kina na SHREKA 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Shrek 2 IP: *.aster.pl 27.07.04, 12:38 SHREK II the besst!!! shrek żądzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Shrek 2 IP: *.visp.energis.pl 27.07.04, 21:30 suuuuuuuuuuper jest shrek 2!!!! ŁIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!! Cholerni mi sie podoba i zniecierpliwoscia czekam na pozostale 2 czesci!!!! paaaaaaaaa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piżamka Re: Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:47 Super super super i jeszcze raz SUPER!! Nie moge powiedzic, która część była lepsza, bo obie jednakowo mi sie podobały!! Ten film podoba sie całej mojej rodzinie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baola Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:49 Czekałam długo na ten film i warto było. Zazwyczaj kontynuacje są do kitu, ale tu ten stereotyp został przełamany. Szkoda tylko, że rzadko zdarza się to w filmach fabularnych. Genialny dubbing i tłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daru Re: Shrek 2 IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.08.04, 20:57 pierwszaczęść jest fajna ale lepsza od 2-rugiej ale może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rothen Shrek 2 IP: *.dywity.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 09:47 Shrek 2 tu jest i jusz wiesz co jest grane nie zamkniesz tego komedia bez Ramek. shrek 2 jest na mur beton lepszy od 1 dobra muzyka a dokładniej astydent is in live eddie murphy[sioł] i antonio banderaz[kot w czapce] pod koniec śpiewają hit Rickiego Martyna livin la vida loca do Siwego OOpłaca się na niego iść jest najlepszy filmem który widział ,a widziałem wiele filmów moim zdaniem lepsze są tylko Władca pierścieni 1,2,3osada i troja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 20:58 geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenialny film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: Shrek 2 IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 16:35 To fajny film polecaam go wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beamus7 Re: Shrek 2-jazda bez trzymanki IP: 217.153.6.* 11.10.04, 18:11 Shrek2 -super zabawa.:)Łączy pokolenia-duza dawka dobrego humoru.Super dubbing.Pojawia sie kilka nowych postaci.A siostra Czerwonego Kapturka jest w polskiej wersji po prostu cool.Bezkonkurencyjna bajka dla dzieciaków, młodzieży i dorosłych. Pozdrawiam wszystkich i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
primax Re: Shrek 2 08.11.04, 10:09 ciekawe czy będzie shrek 3 fiona będzie mieć dzieci ze shrekiem asia primax@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś