Gość: Gevurah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 10:22 HO CARES? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janosik Re: Gadająca szufla - iPod Shuffle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 10:26 z artykułu dowiedziałem się tylko ciekawej rzeczy o łokietku. pewnie zaraz merkel bedzie o tym prawiła. reszta artykułu to typowa nagonka na apple nie wiem skąd się biorąca. autor nie skonstruowałby nawet pilota od tego wymyślnego urządzenia. ale najlepiej wszystko krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
doctor_who Re: Gadająca szufla - iPod Shuffle 15.09.09, 19:53 @ janosik oj, obśmiałem się, jak norka - akurat posądzać WO o jabłkofobię może tylko kompletny lajkonik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Gadająca szufla - iPod Shuffle IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 15.09.09, 20:32 Moze i pan Orlinski powinien otrzymac jabczany medal za swe zaslugi na aplowym polu, ale to w niczym nie zmienia faktu, iz artykul jest jeno jakims smedzeniem o niedoskonalej wymowie urzadzenia. Ot kolejny bzdet na pierwszej stronie portalu Agory. BTW, mamy juz na rynku 4 generacje tego urzadzenia. Brawa za bycie na czasie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: digan Re: Gadająca szufla - iPod Shuffle IP: *.is.net.pl 16.09.09, 00:39 Kolejny atak na Apple na portalu Agory? Ile wam płaci Microsoft za publikowanie tych banialuków? Ja i tak kupię nowego Shuffle, bo to najlepszy odtwarzacz w tej klasie, a ta marna próba zniechęcenia mnie do produktów spod znaku jabłka na pewno się nie powiedzie!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gadająca szufla - iPod Shuffle IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.09, 07:59 A o zapisie fonetycznym to nie słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Gadająca szufla - iPod Shuffle 17.11.09, 10:47 A owe hasło sprawdzian nie brzmiał :"soczewica koło miele młyn"? Chociażby Sapkowski podaje taką wersję audioteka.pl/magazyn/2009/10/28/526/comment-page-1/. Odpowiedz Link Zgłoś