Gość: Miau (ponownie) IP: *.mni.pl 07.01.04, 13:06 Depilujący nogi i pachy, robiący maseczki...męskie zachowanie, czy nie ? Co kobiety myślą o takich facetach...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sociopata Re: faceci u kosmetyczki 07.01.04, 13:38 jak ma kase to mysla o nich bardzo pozytywnie. Milosc ci wszystko wybaczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miau-> sociopata Re: faceci u kosmetyczki IP: *.mni.pl 07.01.04, 20:03 jak widze, kontrowersji duzo wzbudza Twoja osoba. Nie bywałam wcześniej na forum. Skąd to się bierze...? Za co Cię tak nie lubią...? (a przeklinasz wyjątkowo...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: faceci u kosmetyczki 08.01.04, 02:47 qrva, o czym ty miau-miau mowisz? Jestem co prawda cyniczny jezeli chodzi o jakichs pedalow z rozdwojona osobowoscia z Holandii ktorzy nadaja pod kilkoma nickami. Smieje sie z ludzkich problemow. Bardzo mnie smieszy ze babki pra do malzenstwa a potem placza ze nie osiagaja orgazmu bo facet w koncu znalazl lechtaczke ale to byla nie jej tylko kolezanki, hehehe Dzis np u fryzjera strzygla mnie taka fajna artystka, no cud dziewczyna. Oczywiscie zagaduje ale ona ma meza. No to co ze ma? Ma zasady. Fajnie mysle i zezuje na jej kolezanke a jej kolezanka na mnie, nb, fajna Rumuneczka o przezwisku Dracula. Wiec nawijam ze znam wiekszosc dan jakie podano na party Draculi dla biednych...i moge jej przygotowac specjalnosc watrobka krwista z nietoperza po transylwansku... dziewczyna sie zgadza na to wpada ta pierwsza i mowi ze ona sie zastanowila i ze tak... co sie potem okazalo to ze jest 2 razy mezatka, maja 5 dzieci bo facio mial 3 pierwszych a potem ona z nim no i swoje...Pytam dlaczego wyszla za maz za faceta z trojgiem dzieci (narzekala na pieniadze...ciekawe dlaczego?) Mowi do mnie: Bo ja jestem wrazliwa na muzyke a on jest muzykiem..... cale zycie pokitrane bo on jest muzykiem.... sliczna.. mowie moglas przeciez wybierac...ale sie zakochalam.. i gadaj z taka. Ale ostrzygla tak jak zadna inna w zadnym kraju na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
mina4 Re: faceci u kosmetyczki 07.01.04, 21:23 Ja tam nie przepadam... --- a po co sygnaturka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspaniala Re: faceci u kosmetyczki IP: *.provider.pl 08.01.04, 02:15 bardzo lubie jak mi facet goli nogi:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: faceci u kosmetyczki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.04, 22:28 Do kosmetyczki chodzą geje albo faceci, którzy mają jakieś problemy. Facetowi wystarcza codzinna kapiel, szampon, mydło, woda po goleniu, jakiś dezodorant. Facet nie może zrobić się na lalusia, bo to gejowskie. Ma być zadbany, ale nie jakis pomalowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinek Re: faceci u kosmetyczki IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.04, 22:41 Ale jesteś żałosny chłoptasiu aż mi się nie chce komentować tego co napisałeś ... Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: faceci u kosmetyczki 13.01.04, 16:47 jestem tylko i wylacznie za oczyszczaniem twarzy(i plecow). no bo chyba nikomu sie nie podobaja pryszcze na twarzy. a po oczyszczaniu cera i zdrowsza i ladniejsza, estetyczna. niestety moj luby nawet na to nie da sie namowic, wiec robie mu za kosmetyczke w domu:) co bardzo lubie:) wykluczone: woskowanie, depilacja brwi, itp... bez przesady... to wlasnie mi sie podoba w facetach - ze sa ladni bez przesadnego upiekszania sie(tylko stroj, fryzura, i tego typu) Odpowiedz Link Zgłoś