Dodaj do ulubionych

Rozwód czy separacja ?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.04, 00:15
Nie wiem co zrobić,mam dosyć mojej żony,ale są dzieciaki,kredyt mieszkaniowy
do spłacania i się już do tego wszystkiego,cholera, przyzwyczaiłem.
Ale mam na oku nowy "model" i jej jak widzę też na mnie zależy.
poradźcie co robić ?
Obserwuj wątek
    • don_deleon Re: Rozwód czy separacja ? 12.01.04, 07:12
      Nowy model to nowy model a stary model to stary model. Nowy model zawsze lepszy
      od starego, to tak jak z samochodami. Zanim sie stary model przygotuje do
      wyjscia na miasto to trwa 2 godziny a nowy model tylko zalozy majtki. Podwyzsz
      sobie limity kart kredytowych bo co ona wnosi to wiadomo a co ty wnosisz to tez
      powinno byc dla ciebie jasne.
    • samowolny Re: Rozwód czy separacja ? 12.01.04, 10:38
      nie bądź mięczakiem i podejmi sam decyzje..rozwiedź sie i ulżyj sobier, żonie
      i dzieciom... czy stać cie na to? jestes na tyle silny psychicznie?
      Chyba nie....
    • Gość: solo Re: Rozwód czy separacja ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 12:25
      Nowy model jest nowy tylko przez pierwsze trzy lata, potem też się starzeje i
      trzeba go wymieniać na jeszcze nowszy, i tak w kółeczko. Chłopie cała sztuka
      polega właśnie na tym, żeby nie dać się zwieść pozorom,nie marnuj życia swoim
      dzieciom, bądź odpowiedzialny i daj sobie spokój z tym nowym modelem.
      • Gość: Kobieta Re: Rozwód czy separacja ? IP: *.bphpbk.pl 12.01.04, 13:35
        Dokładnie tak, żebyś nie wszedł z deszczu pod rynnę :))Twoja Kochanica (za
        przeproszeniem) jest też kobietą, która wcześniej czy póxniej pokaże Ci swoje
        pazurki. Z jednej strony Cie rozumien, wiem co to znaczy, mieszkać z osoba,
        której się już nie kocha. Jest przeszkodą w zyciu. Ale pamiętaj są jeszcze
        dzieci, kredyt.... Nie jest teraz, ale i nie bedzie Ci później łatwo. Tak
        prawdę mówić, wiele zależy od tego ile masz pieniedzy. ŻYCIE MA SIE TYLKO
        JEDNO. jeśli jesteś w stanie zapewnić sobie byt to nie męcz się i innych.dzieci
        za chwilę dorosną, a Tobie zycie przeminie nie tak jakbys sobie tego życzył.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka