Dodaj do ulubionych

POLA NAMIOTOWE

IP: *.katowice.agora.pl 07.07.05, 23:06
WYBIERAM SIE W SIERPNIU NA OBJAZD SAMOCHODEM WSCHODNIEGO WYBRZEZA WLOCH BEDE
CHCIALA SPAC W NAMIOCIE CZY KTOS WIE ILE KOSZTUJE POLE NAMIOTOWE. DOMYSLAM
SIE ZE KORZYSTANIE Z PRYSZNICOW I KIBLI NA MIEJSCU TEZ JEST PLATNE. PROSZE O
INFO DZIEKI
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: POLA NAMIOTOWE 08.07.05, 08:57
      www.camping.it/
      Kliknij najpierw region, miejscowosc, a potem informacje o konkretnym
      campingu / m. in. ceny /.
      • Gość: kasia Re: POLA NAMIOTOWE IP: 217.153.152.* 08.07.05, 15:02
        Campingi we Włoszech są w różnych cenach, zalezy od standardu. Wschodznie
        wybrzeże to bardzo popularne miejsce, więc ze zwględu na spory tłok - ceny mogą
        być wywindowane. Sieprpien to we Włoszech najbardziej "gorący" sezon. To
        oznacza, że ceny sa dwukrotnie wyższe niż w czerwcu. Ja byłam w czerwcu i
        płaciłam od 20 euro do ok 40 za noc za dwie osoby. Ale w tabelach pokazywano mi,
        że płacę tak "mało" (wg nich) bo prawdziwie urlopwy sezon rozpczyna się w lipcu
        i trwa do września.
        Musisz sie niestety liczyć z wysokimi cenami.
        Z drugiej strony nie poprzestawaj na jednym campingu.. Wybrzeża obfitują w
        campingi na każdym kroku i o różnym standardzie, więc na pewno trafisz coś
        fajnego i nie drogiego..

Prysznice i inne dodatkowe atrakcje na campingach sa bezpłatne. Zazwyczja
        łazienek jest bardzo dużo, a w swojej kabinie masz zlew, kibelek i prysznic..
        Na większości campingów sa również baseny, bary, leżaki, gry i kluby fitnesu.
        wszystko w cenie noclegu..

Miłej podózy i pozdrawiam
        • Gość: M. Re: POLA NAMIOTOWE IP: *.chello.pl 08.07.05, 15:26
          > Prysznice i inne dodatkowe atrakcje na campingach sa bezpłatne. Zazwyczja
          > łazienek jest bardzo dużo, a w swojej kabinie masz zlew, kibelek i prysznic..
          > Na większości campingów sa również baseny, bary, leżaki, gry i kluby fitnesu.
          > wszystko w cenie noclegu..
          >
          > Miłej podózy i pozdrawiam

Ni jest dokładnie tak.
          Po pierwsze na części campingów (szczególnie na południu) ciepły prysznic jest
          płatny, kupujesz tokena (0,5-0,75 E), który pozwala na około 10 minutowe
          korzystanie z ciepłej wody. Jest to mniejszość campingów, ale jednak
          gdzieniegdzie się zdarza.
          Jeśli chodzi o dodatkowe atrakcje- tu jest już zupełnie różnie. Owszem- zdarza
          się że basen jest bezpłatny, ale bardzo często trzeba jednak płacić- widziałem
          nawet baseny z kołowrotkiem jak przy wejściu do metra, gdzie trzeba 'odbić'
          wcześniej zakupiony 'bilet'. Nie mówiąc już o innych atrakcjach jak kort
          tenisowy, boisko do piłki czy pole do minigolfa za co trzeba płacić w 99%
          przypadków.
        • Gość: wiewiora Re: POLA NAMIOTOWE IP: *.katowice.agora.pl 11.07.05, 15:28
          dzieki kasia
          wnioskuje ze ceny od 20 do 40 euro to jest za kamping a nie za namiot?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka