Dodaj do ulubionych

Złoty interes?

• Gość: snuppy Re: Złoty interes? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.11.09, 01:53

Mazda CX7, to jak ci sie jezdzi w Polsce ta Mazda z kierownica po prawej stronie, skoro kupiles wersje japonska?
    • Gość: gosc Re: Złoty interes? IP: *.hsd1.mi.comcast.net 09.11.09, 01:57
      Co za idiota to pisal? Czlowieku, czy Ty kiedykolwiek jechales Porsche ze skrzynia PDK i Sport Chrono zeby komentowac? Albo BMW M3 ze skrzynia DCT w najbardziej agresywnym (albo manualnym) trybie? Biegi zmieniaja sie wolno? Ha, ha, nie masz pojecia a probujesz udawac eksperta. Makes me f$#king sick!!!
      Tak sie sklada ze mieszkam w Ameryce i mam Porsche Cayman S, BMW M3, I Mecedesa E350 i wszystkie odgrywaja plyty MP3, wszystkie umozliwiaja wybor wysietlania jednostek zarowno w systemie imperialistycznym jak i SI. Ponatdo BMW ma analogiczny podwojny predkosciomierz, a Porsche I mercedes mogoa wyswietlac predkosc elektronicznie w obu jednostkach. Zaden problem.
      porsce z systemem PASM i BMW z systemem EDC ma wystarczajaco agresywne zawieszenie w trybie sport (nie wiem jak jest w Europie ale watpie zeby byla roznica).
      nastepnym razem radze obeznac sie troche w temacie zanim szanowny redaktor zrobi z siebie posmiewisko, lol
    • Gość: Pawel Re: Złoty interes? IP: *.wsb-nlu.edu.pl 09.11.09, 09:01
      W tym artykule jest kilka niescislosci, ktore wylapalem sam, mimo, ze nie jestem ekspertem.
      Radia rzeczywiscie sa na nieparzystych czestotliwosciach za to z odtwarzaniem mp3 nie ma problemow.
      Samochod mozna jeszcze sprowadzic na mienie przesiedlencze lub kupic od kogos, kto w ten sposob sprowadzil samochod (ale dopiero po roku).
      Koszty transportu sa nieco inne.
      Z alarmami i immobilerzami nie ma problemu.
      W USA jest wiele samochodow, ktore maja kierunkowskazy pomaranczowe, wiec tych nie trzeba przerabiac. Zadkoscia sa za to tylne swiatla przeciwmgielne.
      Predkosciomierze w wiekszoci aut sa wyskalowane w km i milach.
      Przelaczenie jednostek w 'komputerze pokladowym' to jedno klikniecie w opcjach.
      Skrzynie biegow wolne? - bzdura.
    • Gość: wujek Re: Złoty interes? IP: 192.100.112.* 09.11.09, 09:59
      Sprowadze auto z USA na mienie juz mam 30-50% taniej.
      Jak kto chetny to pisac.
    • Gość: qfwqfqw Re: Złoty interes? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 10:23
      jedna uwaga, ktoś napisał, że auta amerykańskie muszą się sprawdzać w +45 i minus 30 stopniach... uważaj, bo często te same auta przeznaczona na północ i na południe mają inne wyposażenie, ba są produkowane w innych fabrykach i z innymi standardami wykończenia.
    • Gość: usa-auto.eu Re: Złoty interes? IP: *.chello.pl 17.12.09, 14:30
      w artykule spora ilość niejasności. osoby zainteresowane zgłębieniem tematu zapraszamy na www.usa-auto.eu/
      Nasz zespół odpowie na wszystkie pytania dotyczące importu aut z Usa.
    • Gość: ty Re: Złoty interes? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 00:52
      od 15 lat auta kupuje tylko w usa, ani razu nie wymienialem swiatel, ani razu nie wymienialem licznikow, srednio 4 razy do roku zatrzymuje mnie policja, ani razu nie zabrano mi dowodu z tego powodu przez 15 lat, nikt nawet nie sprawdzil czy swiatla mi swieca prosto czy na pobocze, takze fragmenty o wymianie swiatel i licznikow, oraz radioodbiornikow mozemy wlozyc miedzy bajki.
    • Gość: Hmm Re: Złoty interes? IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.10, 14:27
      Kacper@szybkie sprawdzenie ilez to ta twoja ciezarowka potrzebuje do setki, ze zostawia w obloku dysmu wszystkie audi i bmw. Wychodziloby, ze mocno ponizej 6-ciu, zakladajac, ze scigasz sie tylko z tymi nieusportowionymi typu s/rs czy m. No to patrzymy i oto jest 0-100 9.1 sekundy. To teraz pokaz mi te audi i bmw, ktore zostaja w tyle :D Moze ich kierowcy po prostu nie przypuszczli, ze rozemocjonowany gosc w emeryckim vanie chce robic cos tak absurdalnego jak sciganie sie z 2 razy bardziej dynamicznym autem spod swiatel? :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka