ziewica 26.10.09, 21:06 Jak zrobić loda żeby doszedł? Nie dochodzi! Normalnie tak a oralnie nie;( Konkretne porady proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elagresto Re: nie dochodzi 27.10.09, 08:39 jest taki filmik instruktażowy "How to Give A World-Class Blowjob" idzie ściągnąć z neta, mojej kobiecie tego nie pokazywałem bo nie potrzebuje, ale kiedyś widziałem i techniki słuszne pokazują Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: nie dochodzi 27.10.09, 08:55 Net jest fajny, na 101% pytań odpowiedzi juz gdzieś są, tylko trzeba sobie zadąć trud wygooglania. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: nie dochodzi 27.10.09, 12:23 eeeee to chyba nie tu pytanie zadac powinnas. to tak jak wlasciciela samochodu prosic o naprawe innego. to ze ma i jezdzi nie znaczy ze zna sie na wszystkich problemach i samochodach. wysyal cie taki do mechanika czyli operatora urzadzen ;) to i ja cie wysylam do innych kobiet lol Odpowiedz Link Zgłoś
ziewica Re: nie dochodzi 28.10.09, 10:01 Innych kobiet? Hm, znajomych babek które widzę raz na jakiś czas, pytać nie będę bo to nie ten poziom znajomości, koleżanek też nie zapytam bo każda rozmowa o seksie kończy się burakiem na ich twarzach oraz zmianą tematu... Moje przyjaciółki z którymi faktycznie mogłabym porozmawiać o tym, twierdzą że nie są kur.wami a małego wkłada się w cipkę a nie do buzi. Kiedyś nawet zaczęłam ten temat z przyjaciółkami, popatrzyły na mnie jak na egzotyczne zwierze, zaczęły się nerwowo śmiać i zapytały "a połykasz?", więcej próbować nie będę. Dlatego pytam tutaj facetów:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziewica Re: nie dochodzi 28.10.09, 10:04 Oczywiście że go pytałam, powiedział ze wszystko ok i żebym się nie przejmowała. Zazwyczaj zaczynamy tym nieszczęsnym lodem a kończymy kończymy normalnie już. Niby mówi że to nie moja wina i że jest ok ale i tak by chciała czasem os początku do końca:) Odpowiedz Link Zgłoś
elagresto Re: nie dochodzi 29.10.09, 08:03 może woli kończyć na dole a nie tam gdzie całuje Cię na co dzień. Jak on się nie przejmuje to Ty się nie przejmuj, tak na pewno szybciej dojdziesz do oczekiwanego efekty. Fajne koleżanki masz, co loda nie robią. To pewno takie Katoliczki co w spowiedzi kłamią, że się nie bzykają po czym lecą dać się wyrwać i przelecieć na imprę ;) Trenuj technikę ze spokojem i bez presji, pytaj co robić lepiej i... powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: nie dochodzi 29.10.09, 08:50 Smaczny deser z grzybicy zalewany sokiem z wenery.Rarytas. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: nie dochodzi 27.10.09, 18:59 ziewica napisała: > Jak zrobić loda żeby doszedł? Nie dochodzi! Normalnie tak a oralnie nie;( > Konkretne porady proszę. forum.gazeta.pl/forum/f,11113,Erotica_Nova.htmlZapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ewela_822 Re: nie dochodzi 28.10.09, 15:20 Moze za mocno to robisz, szarpiesz, zaciskasz zebami...Połknij go i wytrzymaj jakis czas -gwarantuje ze dojdzie:) < burak> :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 [...] 29.10.09, 09:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii [...] 29.10.09, 09:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: nie dochodzi 02.11.09, 12:18 Zrób tzw. loda z pełnym zaangażowaniem i pasją. To nie jest kawałek mięsa, a celem nie jest zlanie się w buzię czy chusteczkę. Ciesz się z tego, czerp przyjemność, jakbyś miała obsesję na jego punkcie ;) Może faktycznie nie preferuje takiego wytrysku, on się nie przejmuje, Ty wyluzuj. A przede wszystkim spytaj wprost o te jego dochodzenie. Jak lubisz taki finisz, też o tym otwarcie powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś