jassminize 13.12.09, 16:13 ...czy faceci sa swiadomi ze najbadziej sexowny jest u nich ....intelekt? czy nadal pokutuje atawistyczne podejscie do rzeczywistosci...prezenie muskułow i nie tylko.... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allerune Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 16:22 faceci są świadomi tego, co podoba się kobietom w ICH TYPIE. Zmartwię Cię, cycate blondynki wolą muskuły i pełny portfel :P Odpowiedz Link Zgłoś
jassminize Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 16:32 hm.... nie czuje sie zmartwiona bo nie jestem cycata blondynka ;P ale to dowodzi ze podobne postrzeganie swiata jest magnesem w kontaktach damsko meskich ... ma to swoj sens :)nawet jesli ten magnes jest oparty na prymitywnych przesłankach :) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 16:29 > ...czy faceci sa swiadomi ze najbadziej sexowny jest u nich ....intelekt? Haha na jakiej planecie żyjesz ? Bo chciałbym tam wyemigrować jeśli wszyscy właśnie tak myślą. ;) Kobietom podoba się to co im się podoba. Czasem intelekt, czasem wolą się same okłamywać, że chodzi o intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 16:31 otuż zaskocze cie erudycja, intelekt, poczucie humoru, wiedza, rozeznanie, o fizlozofii, polityce, aspektach, spolecznych, psychologicznych, religijnych, naukowych, kreatywnosc nie ma więkrzoego znaczenia dla wiekrzosci pustych lasek, poniewaz nigdy nei bedąw stanie tego: zrozumieć, doecnić w pelni zarty bedą niezrozumiałe, nie ma o czym z nimi porozmowaic ze spraw głebszych, świat wiekrozsci kobiet zamya sie na wąskich aspektahc ich zycia, od urody po polotkowanie, czasem jednie to plotkowanie przchodzi na sfery gwiazd ale to w zasadzie to samo ja kzawsze liczy sie charakter, dla glupich lasek portfel i status materialny ale to tz nie zawsze bo wiedza ze i tak mogla liczyc tylko na mały prezencik i koniec mkulatura? pare miechow na siłce i sptrawa załatwiona, nawet bez koksow Odpowiedz Link Zgłoś
jassminize Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 16:35 ....tylko co mozna robic na dłuzsza mete z mezczyzna ktorego jedyna sila napedowa jest testosteron ? niewiele .... aczkolwiek to samo pytanie mozna skierowac do plci przeciwnej ,intelekt jak widac plci nie posiada .... i dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:25 Tyłek!!! w znaczeniu dla mnie w facecie musi być seksowną pupę:D nie jakaś tam buła, fajna sprężysta i zgrabna dupka:D Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:27 Wiedziałem, że z tym intelektem to jakaś ściema ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:39 Pierwsze wrażenie się liczy:D Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:51 > Pierwsze wrażenie się liczy:D Pewnie, jak ma niezły tyłek to może być głupi jak but ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:59 To czy jest inteligentny jest weryfikowane na kolejnym etapie rekrutacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:29 właśnie tyłek !!! i fajna klata!!! to jest to :) no i dobrze żeby miał grubego i długiego penisa :) ale wtedy to by był ideał :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:33 część niestety ma takie jakieś szerokie. jak baby jakieś, no! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:38 Co jak co, ale odpycha mnie wielka tłusta męska dupa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:53 > Co jak co, ale odpycha mnie wielka tłusta męska dupa!!! No weź, skoro tłusty znaczy, że mu się powodzi i nie głoduje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:58 Albo, że wpierdziela za 5ciu:p i nie wie co to umiar:D Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:59 > Albo, że wpierdziela za 5ciu:p i nie wie co to umiar:D A może jest po prosty zafascynowany amerykom i ichniejszym stylem życia? :P Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Edit: 13.12.09, 18:04 > A może jest po prosty zafascynowany Ameryką i ichniejszym stylem > życia? :P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:11 To ja takim bardzo dziękuję. Sugeruję mu odrobinę zdrowego rozsądku i odrobinę samokrytyki, bo akurat amerykańskie styl życia to nie jest nic godnego naśladowania:p ja już bym mu wykład strzeliła:) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:16 To mogłabyś mu to uświadomić, a on pod Twoim wpływem wziął by się za siebie. Po kilku miesiącach najdalej po roku miałabyś już swój idealny model ;) To jest coś jak meble z Ikei :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:21 Co do ich jakości mam pewne zastrzeżenia, a i nigdy z taki facetem nic nie wiadomo. Poza tym nie wiem czy miałabym tyle cierpliwości, z facetami w końcu jak z dziećmi... Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:24 No racja, wymaga to trochę wysiłku. Ale ile satysfakcji później? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:30 No tak, ale co to za przyjemność tak go tresować? wolę, żeby sam miał samodyscyplinę Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:33 > No tak, ale co to za przyjemność tak go tresować? wolę, żeby sam miał samodyscy > plinę Jak nie w tym to w innym wypadku będziesz tresować. Kobiety lubią silnych i niezależnych jak długo ci silni i niezależni robią to czego chce kobieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:46 > Jak nie w tym to w innym wypadku będziesz tresować. Kobiety lubią > silnych i niezależnych jak długo ci silni i niezależni robią to czego > chce kobieta ;) Preferuję silne niezależne jednostki, którymi nie da się manipulować, nawet przeze mnie:p Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:54 > Preferuję silne niezależne jednostki, którymi nie da się manipulować, nawet > przeze mnie:p Nie wierze. Musiałabyś być jakimś wyjątkiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:02 Obiekt moich zainteresowań to facet a nie łajza. Ma mieć własne zdanie i bronić go. Dziękuję ciotom i pantoflarzom, czasami łapię się na tym, że myślę jak facet:) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:03 > Obiekt moich zainteresowań to facet a nie łajza. Ma mieć własne zdanie i bronić > go. Dziękuję ciotom i pantoflarzom, czasami łapię się na tym, że myślę jak face > t:) Facet bez własnego zdania to nie musi być od razu ciota czy łajza. Może po prostu niedouczony i potrafi jedynie powtarzać to co ksiądz bądź inny dziennikarz mu powiedział? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:04 To dziękuję takim facetom:p Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:06 > To dziękuję takim facetom:p Ależ proszę, polecamy się na przyszłość ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:08 Z Twoich wypowiedzi nie zionie uległością czy niezaradnością życiową, ale ok nie wnikam:p Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:13 > Z Twoich wypowiedzi nie zionie uległością czy niezaradnością życiową, ale ok ni > e > wnikam:p Jestem bardzo niezaradny życiowo. Nawet mleko potrafi mi wykipieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:15 Uuuuu to kiepściutko:p mało praktyki:D Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:20 > Uuuuu to kiepściutko:p mało praktyki:D Taa za mało mleka pije ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:22 Jest tyle innych możliwości:) trudny wybór Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:25 > Jest tyle innych możliwości:) trudny wybór No właśnie, przydał by się ktoś kto by mi powiedział co mam wybrać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:27 Kto co lubi, niezdecydowany i przekomarzający się osobniku pci brzydkiej;p Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:29 > Kto co lubi, niezdecydowany i przekomarzający się osobniku pci brzydkiej;p ojj zaraz tam, że brzydkiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:32 zaglądam w wizytówkę i jak nic brzydala widzę, znaczy się nic tam nie ma:p Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:37 > zaglądam w wizytówkę i jak nic brzydala widzę, znaczy się nic tam nie ma:p Wizytówka zawiera wystarczającą ilość informacji. Reszta jest milczeniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:39 Ja czytać lubię myślałam, że tam coś dla mnie się znajdzie i z ciekawości zajrzałam,a tu nic:p Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:44 > Ja czytać lubię myślałam, że tam coś dla mnie się znajdzie i z ciekawości > zajrzałam,a tu nic:p Wszystkie istotne informacje na swój temat tam zawarłem :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:00 > ...czy faceci sa swiadomi ze najbadziej sexowny jest u nich ....intelekt? Proszę Cię... Trochę szczerości... Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Cycata blondynka 13.12.09, 18:23 Jestem cycata blondynka, jednak nie zalezy mi na "nadmuchanym "facecei (mam ich w pracy aż nadto) ani tym bardziej na wypchanym portfelu ( nie narzekam na zarobki), jednak wiem też że pokutuje taki stereotyp. Wystarczy pochwalić sylwetke Pudziana w towarzystwie meżczyzn i już zaczynaja nan iego mocno brzydko gadać, że głupi i takie tam. A przecieć sylwetke ma cąłkiem ok. Bo właśnie wydaje isę im że TO jest dla nas najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:25 A nie jest? Przecież wszyscy ludzie to wzrokowcy. Kobiety również. Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: Cycata blondynka 13.12.09, 22:48 E tam. Dla mnie najbardziej seksowny jest owłosiony tors, pupa a potem intelekt :) Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:27 Osobiście do Pudziana nic nie mam. Ale w głowę zachodzę, jak tacy się podcierają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:34 > Osobiście do Pudziana nic nie mam. Ale w głowę zachodzę, jak tacy się podcieraj > ą ;) Obawiam się, że nie chciałabyś wiedzieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:44 lstiti napisał: > Obawiam się, że nie chciałabyś wiedzieć ;) Czy to znaczy, że wiesz??? Powiedz, nie bądź taki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jassminize Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:51 a jednak wszystko sprowadza sie do fizjonomi ;) taaaa w koncu jakis punkt zaczepiania musi byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:56 > > Obawiam się, że nie chciałabyś wiedzieć ;) > Czy to znaczy, że wiesz??? Powiedz, nie bądź taki ;) To może źle wpłynąć na Twoją psychikę i zburzyć cały Twój światopogląd i system wartości :P Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:59 lstiti napisał: > To może źle wpłynąć na Twoją psychikę i zburzyć cały Twój światopogląd i system wartości :P To miło, ze jesteś taki troskliwy ale mam silną konstrukcję psychiczną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:05 > To miło, ze jesteś taki troskliwy ale mam silną konstrukcję psychiczną ;) Ale tak publicznie nie można, od razu by ocenzurowali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:08 lstiti napisał: > Ale tak publicznie nie można, od razu by ocenzurowali ;) To kombinuj jak to zrobić niepublicznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:14 > To kombinuj jak to zrobić niepublicznie ;) Coś się wymyśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:16 lstiti napisał: > Coś się wymyśli ;) Słowem mam się uzbroić w cierpliwość? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:20 > Słowem mam się uzbroić w cierpliwość? :) Cierpliwość to cnota ;P Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:28 lstiti napisał: > Cierpliwość to cnota ;P To chyba nie jestem cnotliwa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:30 > > Cierpliwość to cnota ;P > > To chyba nie jestem cnotliwa ;P Cenna informacja. Przyda się przy realizacji zlecenia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:34 lstiti napisał: > Cenna informacja. Przyda się przy realizacji zlecenia ;P Bardzo cenna :)Jak się niecierpliwię, to tupię nogami i rwę włosy z głowy. Także mogę pomniejszyć zapłatę za usługę o koszt peruki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:39 > Bardzo cenna :)Jak się niecierpliwię, to tupię nogami i rwę włosy z głowy. Takż > e > mogę pomniejszyć zapłatę za usługę o koszt peruki ;) Wszelkiego rodzaju natręctwa i inne dziwactwa to cenne wskazówki przy poszukiwaniu kandydatów, ale nie wpływają one na obniżenie kosztów zlecenia. Wręcz przeciwnie, na ogół je podnoszą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:55 lstiti napisał: > Wszelkiego rodzaju natręctwa i inne dziwactwa to cenne wskazówki przy poszukiwaniu kandydatów, ale nie wpływają one na obniżenie kosztów zlecenia. Wręcz przeciwnie, na ogół je podnoszą ;P Zaczynam dochodzić do wniosku, że ta firma jest bezwzględna ;) Czy są jakieś zniżki? Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:03 > Zaczynam dochodzić do wniosku, że ta firma jest bezwzględna ;) Cóż, tak trzeba by utrzymać się na rynku ;P Czy są jakieś zn > iżki? Tylko dla stałych klientów :P Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:10 lstiti napisał: > Tylko dla stałych klientów :P A bony Sodexo uwzględniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:12 > > Tylko dla stałych klientów :P > A bony Sodexo uwzględniacie? Nic z tych rzeczy. Tak łatwo nie wykręcisz się od pełnej płatności ;P Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:15 lstiti napisał: > Nic z tych rzeczy. Tak łatwo nie wykręcisz się od pełnej płatności ;P Nie wykręcam się ;)Zaraz wypiszę czek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:20 > Nie wykręcam się ;)Zaraz wypiszę czek ;) Czeków od nieznanych klientów nie przyjmujemy. Rozumie Pani, mogą być bez pokrycia i później same problemy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:21 lstiti napisał: > Czeków od nieznanych klientów nie przyjmujemy. Rozumie Pani, mogą być bez pokrycia i później same problemy ;P Ależ są do pokrycia, te czeki ma się rozumieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:25 > Ależ są do pokrycia, te czeki ma się rozumieć ;) Nie, nie, ta w ciemno z tym pokrywaniem to nie uwierzę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:29 lstiti napisał: > Nie, nie, ta w ciemno z tym pokrywaniem to nie uwierzę ;P To co mam zrobić, żebyś nie miał tak ciemno, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:41 > > Nie, nie, ta w ciemno z tym pokrywaniem to nie uwierzę ;P > To co mam zrobić, żebyś nie miał tak ciemno, co? ;) Możesz nieco rozjaśnić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:45 lstiti napisał: > Możesz nieco rozjaśnić ;) To jeszcze musisz mi podpowiedzieć jak ;) Jakaś taka niedomyślna jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:46 > To jeszcze musisz mi podpowiedzieć jak ;) Jakaś taka niedomyślna jestem ;) No ponoć oczy masz jak gwiazdy. Nimi wiec spróbuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:53 lstiti napisał: > No ponoć oczy masz jak gwiazdy. Nimi wiec spróbuj ;) Świecę nimi, jest jaśniej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 21:02 > > No ponoć oczy masz jak gwiazdy. Nimi wiec spróbuj ;) > Świecę nimi, jest jaśniej? ;) Nie bardzo. Poświeć bardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 21:13 lstiti napisał: > Nie bardzo. Poświeć bardziej ;) Już??? Mogę mrugnąć?? Bo siedzę z wytrzeszczonymi oczami i mnie bolą, a poza tym coś mi do oka wpadło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 21:16 > Już??? Mogę mrugnąć?? Bo siedzę z wytrzeszczonymi oczami i mnie bolą, a poza ty > m > coś mi do oka wpadło ;) No ok, może być. Tylko znajdź jakąś latarkę skoro mrugać zamierzasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:53 lolcia-olcia napisała: > dzięki kolację jem...:p :P smacznego? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:41 jassminize napisała: > ...czy faceci sa swiadomi ze najbadziej sexowny jest u nich ....intelekt? czy > nadal pokutuje atawistyczne podejscie do rzeczywistosci...prezenie muskułow i > nie tylko.... :) pierdu, pierdu, nie byłoby zapotrzebowania na poetyckiego (przysłem ,jebłem mu i poszłem jom ruc&hać) dresa, nie byłby produkcji tego typu osobników. Rzeczywistości nie da się zakląć komunałami,nawet najpiękniejszymi Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:53 obywatelu, gdzie byliście jak was nie było? :) a co do intelektu, bardzo istotna sprawa, zaraz po wyglądzie... :) ------ Inside every cynical person, there is a disappointed idealist Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 20:08 ziereal napisała: > obywatelu, gdzie byliście jak was nie było? :) > byłem zajęty utrwalaniem dobrych stosunków i poszerzaniem horyzontów współpracy w perspektywie lat przyszłych > ------ > Inside every cynical person, there is a disappointed idealist Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Ja jestem świadom... 13.12.09, 20:09 ...moich umięśnionych pośladków. Już niejedną na nie złowiłem. Chociaż przy lodziku ich nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Ja jestem świadom... 13.12.09, 20:16 tow.ortalion napisał: > ...moich umięśnionych pośladków. Już niejedną na nie złowiłem. > Chociaż przy lodziku ich nie widać. nie dasz rady "go" wygiąć do tyłu, tak jakby przeciągnąć pod kroczem, tak żeby partnera robiąc loda patrzyła Ci się na tyłek? coś krótki :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Ja jestem świadom... 13.12.09, 20:21 ziereal napisała: > nie dasz rady "go" wygiąć do tyłu, tak jakby przeciągnąć pod kroczem, tak żeby > partnera robiąc loda patrzyła Ci się na tyłek? > > coś krótki :(( > loda, Kochanie, robi się na wzwodzie, wzwodzie, nadążasz ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Ja jestem świadom... 13.12.09, 20:24 tytus_flawiusz napisał: > ziereal napisała: > > > > nie dasz rady "go" wygiąć do tyłu, tak jakby przeciągnąć pod kroczem, tak > żeby > > partnera robiąc loda patrzyła Ci się na tyłek? > > > > coś krótki :(( > > > loda, Kochanie, robi się na wzwodzie, wzwodzie, nadążasz ? :-) > jesteście czasami sztywni, nie wtedy kiedy trzeba:P myślisz, ze ja o tym wyginaniu i przeciąganiu pod kroczem poważnie pisałam?:> nawet gdyby tu nie chodziło o wzwód i samą trudność skierowania go wówczas w dół....to nawet "przeciaganie" miękkiego 40cm fajfusa byłoby co najmniej śmieszne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Ja jestem świadom... 13.12.09, 20:35 to nawet "przeciaganie" miękkiego 40cm fajfusa --------------- gościu z takim fiutem "na miękko" !!! byłby taki nadziany, że bez najmniejszego problemu znalazł by laskę, która zrobiłaby mu loda przez dziurę w du$pie Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Ja jestem świadom... 13.12.09, 20:44 tytus_flawiusz napisał: > to nawet "przeciaganie" miękkiego 40cm fajfusa > > > --------------- > > gościu z takim fiutem "na miękko" !!! byłby taki nadziany, że bez najmniejszego > problemu znalazł by laskę, która zrobiłaby mu loda przez dziurę w du$pie a, to to pewnie gimnazjalistki juz trenują..;) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Upomnienie 13.12.09, 21:09 Chciałem tylko zwrócić uwagę, że wątek jest o intelekcie i innych, działających na kobiety walorach mężczyzny. Mnie również wydaje się on nudny, no ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Upomnienie 13.12.09, 21:33 tow.ortalion napisał: > Chciałem tylko zwrócić uwagę, że wątek jest o intelekcie i innych, działających > na kobiety walorach mężczyzny. > Mnie również wydaje się on nudny, no ale bez przesady. > > > przepraszam! jak jeszcze raz tak się zachowam, możesz mi wysłać fotkę swoich pośladków za karę! Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Upomnienie 13.12.09, 21:41 > i innych, działających na kobiety walorach mężczyzny. jak czterdziesto centymetrowy (w spoczynku) fiut nie jest walorem, to co nim kur$wa jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Upomnienie 13.12.09, 21:56 tytus_flawiusz napisał: > [i]> i innych, działających na kobiety walorach mężczyzny. [/ > i] > > jak czterdziesto centymetrowy (w spoczynku) fiut nie jest walorem, to co nim > kur$wa jest? > walor? kalectwo raczej, no, może do odganiania much? przecież taki nawet nie stanie porządnie, a jak już stanie, to potrzebna laska o naprawdę głębokim wnętrzu.. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Upomnienie 13.12.09, 22:03 > walor? kalectwo raczej, no, może do odganiania much? > > przecież taki nawet nie stanie porządnie, a jak już stanie, to potrzebna laska > o > naprawdę głębokim wnętrzu.. i Ty wierzysz w to, że statystyczna kobieta w ten sposób to analizuje ? Nie liczą się walory użytkowe, tylko prestiż. Czy, któraś dupa analizuje po co samotnemu facetowi BMW wersji 7 (w tajemnicy zagazowane), gdy wszystkie jego podróże to "samotne 5km do pracy" i "samotne 5 km z powrotem" Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Upomnienie 13.12.09, 22:15 tytus_flawiusz napisał: > > Czy, któraś dupa analizuje po co samotnemu facetowi BMW wersji 7 (w tajemnicy z > agazowane), gdy wszystkie jego podróże to "samotne 5km do pracy" i "samotne 5 k > m z powrotem" jeżeli ona będzie chciała by pojechali tym BMW nad morze, a on jej odrzeknie, że - niestety,ale auto nadaje się tylko na bardzo krótkie eskapady, to co prawda prestiżu nie straci,ale laska zacznie szukać gacha, który może ma i Skodę, ale wyruszą nią nad morze/w góry. No, ale to już daleko idące rozwinięcie,fakt, że takie "BWM" przyciąga, a co dalej, to w pierwszej fazie nieistotne. a z drugiej strony, co mnie statystyczna baba obchodzi, ja wiem, że byłabym przerażona 40cm! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Upomnienie 13.12.09, 22:32 ziereal napisała: > ... ja wiem, że byłabym przerażona 40cm! > ----------------- Ale w jakim stanie to 40 cm ? Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Upomnienie 13.12.09, 22:37 tow.ortalion napisał: > ziereal napisała: > > > ... ja wiem, że byłabym przerażona 40cm! > > > > ----------------- > > Ale w jakim stanie to 40 cm ? > w plasterkach..jak dobre salami z osła. ps. co za różnica, niezależnie od stanu, przerażające,brr! Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Upomnienie 13.12.09, 22:41 a z drugiej strony, co mnie statystyczna baba obchodzi, ja wiem, że byłabym przerażona 40cm! ---------------- Ciebie może i nic, ale jego-czterdziestocentymetrowego przy takiej podaży cóż mógłby obchodzić Twój pojedynczy strach. Nie zdawałby sobie nawet sprawy z Twego istnienia, a cóż dopiero z głębokiego wnętrza, którego nigdy nie dane byłoby mu poznać Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Upomnienie 13.12.09, 23:00 tytus_flawiusz napisał: > > Ciebie może i nic, ale jego-czterdziestocentymetrowego przy takiej podaży cóż > mógłby obchodzić Twój pojedynczy strach. Nie zdawałby sobie nawet sprawy z > Twego istnienia, a cóż dopiero z głębokiego wnętrza, którego nigdy nie dane > byłoby mu poznać ja nie mam głebokiego wnętrza, płytka ze mnie dzioucha. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Upomnienie 13.12.09, 23:05 ziereal napisała: > ja nie mam głebokiego wnętrza, płytka ze mnie dzioucha. dobra, wiem. Miły chciałem być ... tak spróbować jak to jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Upomnienie 13.12.09, 23:12 tytus_flawiusz napisał: > ziereal napisała: > > > ja nie mam głebokiego wnętrza, płytka ze mnie dzioucha. > > dobra, wiem. Miły chciałem być ... tak spróbować jak to jest :-) i co, fajne uczucie? ja nie tylko płytka,ale jeszcze dodatkowo drani lubię,więc bądź taki jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 20:22 Bez przesady, są panowie bystrzy czy wręcz bardzo bystrzy ale o wyglądzie z kategorii "nie ma takiej ilości wódki". Portfel też nie rekompensuje braków. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 20:26 triss_merigold6 napisała: > Portfel też nie rekompensuje braków. na co dowodem są Dorn, Marcinkiewicz, Sarkozy, Berlusconi, Kalisz i Łapicki Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Oni to luzik 13.12.09, 20:29 Poseł Gosiu Edgar jest przedmiotej mojej nieustającej fascynacji. Facet ma trójkę dzieci z dwiem żonami (jedna ex żona oczywiście) i obie są całkiem w porządku wizualnie. To jest qrwa niewiarygodne. Ja mogę tylko subiektywnie, że nie preferuję pasztetów ani nie szukałam w panach tatusia. Ani dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Oni to luzik 13.12.09, 20:31 A z cyklu total hard core - ciekawa jestem czy poseł Antoni Maciarewicz uprawia seks? Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 20:31 tytus_flawiusz napisał: > triss_merigold6 napisała: > > > Portfel też nie rekompensuje braków. > > na co dowodem są Dorn, Marcinkiewicz, Sarkozy, Berlusconi, Kalisz i Łapicki > Flavio Briatore. tinyurl.com/dlo624 Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 21:12 tytus_flawiusz napisał: > na co dowodem są Dorn, Marcinkiewicz, Sarkozy, Berlusconi, Kalisz i Łapicki > -------------------------- To musi być portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt A coz w tym Yntelekcie 13.12.09, 21:12 jassminize napisała: > ...czy faceci sa swiadomi ze najbadziej sexowny jest u nich ....intelekt? A coz w tym Yntelekcie jest sexiwnego? - gdyz nie widzem. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: A coz w tym Yntelekcie 13.12.09, 21:23 facettt napisał: > > A coz w tym Yntelekcie > jest sexiwnego? > - gdyz nie widzem. --------------- Hm... Może yntelygentny szybciej ten punkt G znajduje? Tak tylko strzelam. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt A coz w tym Yntelekcie 13.12.09, 21:42 tow.ortalion napisał: > Hm... Może yntelygentny szybciej ten punkt G znajduje? > > Tak tylko strzelam. To jest jakas opcja jednak - posi(l)kujac sie Norwidem twierdze, ze to ZA MALO. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: czy faceci sa swiadomi 14.12.09, 10:09 > ...czy faceci sa swiadomi ze najbadziej sexowny jest u nich ....intelekt? Oczywiście, najlepiej taki co najmniej na 18 cm... Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Dlatego właśnie największe powodzenie... 14.12.09, 11:45 ...mają cherlawe typki w okularach ze szkłami jak denka od butelek. Tymczasem prężące dwu- trzy- i więcejgłowe mięśnie postawne chłopaki podpierają ściany i z zazdrością patrzą na mózgowca oganiających się tomem encyklopedii od uwieszających mu się na szyi dziewcząt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Dlatego właśnie największe powodzenie... 14.12.09, 11:59 świetne podsumowanie Odpowiedz Link Zgłoś