Dodaj do ulubionych

czy faceci sa swiadomi

13.12.09, 16:13
...czy faceci sa swiadomi ze najbadziej sexowny jest u nich ....intelekt? czy
nadal pokutuje atawistyczne podejscie do rzeczywistosci...prezenie muskułow i
nie tylko.... :)
Obserwuj wątek
    • allerune Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 16:22
      faceci są świadomi tego, co podoba się kobietom w ICH TYPIE. Zmartwię Cię,
      cycate blondynki wolą muskuły i pełny portfel :P
      • jassminize Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 16:32
        hm.... nie czuje sie zmartwiona bo nie jestem cycata blondynka ;P ale to dowodzi
        ze podobne postrzeganie swiata jest magnesem w kontaktach damsko meskich ... ma
        to swoj sens :)nawet jesli ten magnes jest oparty na prymitywnych przesłankach :)
    • dystansownik Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 16:29
      > ...czy faceci sa swiadomi ze najbadziej sexowny jest u nich ....intelekt?

Haha na jakiej planecie żyjesz ? Bo chciałbym tam wyemigrować jeśli wszyscy
      właśnie tak myślą. ;)
      Kobietom podoba się to co im się podoba. Czasem intelekt, czasem wolą się same
      okłamywać, że chodzi o intelekt.
    • s.p.7 Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 16:31
      otuż zaskocze cie erudycja, intelekt, poczucie humoru, wiedza, rozeznanie, o
      fizlozofii, polityce, aspektach, spolecznych, psychologicznych, religijnych,
      naukowych, kreatywnosc
      nie ma więkrzoego znaczenia dla wiekrzosci pustych lasek, poniewaz nigdy nei
      bedąw stanie tego: zrozumieć, doecnić w pelni

zarty bedą niezrozumiałe, nie ma o czym z nimi porozmowaic ze spraw głebszych,
      świat wiekrozsci kobiet zamya sie na wąskich aspektahc ich zycia, od urody po
      polotkowanie, czasem jednie to plotkowanie przchodzi na sfery gwiazd ale to w
      zasadzie to samo

ja kzawsze liczy sie charakter,
      dla glupich lasek portfel i status materialny ale to tz nie zawsze bo wiedza ze
      i tak mogla liczyc tylko na mały prezencik i koniec

mkulatura? pare miechow na siłce i sptrawa załatwiona, nawet bez koksow
      • jassminize Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 16:35
        ....tylko co mozna robic na dłuzsza mete z mezczyzna ktorego jedyna sila
        napedowa jest testosteron ? niewiele .... aczkolwiek to samo pytanie mozna
        skierowac do plci przeciwnej ,intelekt jak widac plci nie posiada .... i dobrze :)
    • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:25
      Tyłek!!! w znaczeniu dla mnie w facecie musi być seksowną pupę:D nie jakaś tam
      buła, fajna sprężysta i zgrabna dupka:D
      • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:27
        Wiedziałem, że z tym intelektem to jakaś ściema ;)
        • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:39
          Pierwsze wrażenie się liczy:D
          • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:51
            > Pierwsze wrażenie się liczy:D

Pewnie, jak ma niezły tyłek to może być głupi jak but ;P
            • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:59
              To czy jest inteligentny jest weryfikowane na kolejnym etapie rekrutacji;)
      • naonja81 Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:29
        właśnie tyłek !!! i fajna klata!!! to jest to :) no i dobrze żeby
        miał grubego i długiego penisa :) ale wtedy to by był ideał :)
      • ziereal Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:33
        część niestety ma takie jakieś szerokie. jak baby jakieś, no!
        • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:38
          Co jak co, ale odpycha mnie wielka tłusta męska dupa!!!
          • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:53
            > Co jak co, ale odpycha mnie wielka tłusta męska dupa!!!

No weź, skoro tłusty znaczy, że mu się powodzi i nie głoduje ;)
            • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:58
              Albo, że wpierdziela za 5ciu:p i nie wie co to umiar:D
              • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 17:59
                > Albo, że wpierdziela za 5ciu:p i nie wie co to umiar:D

A może jest po prosty zafascynowany amerykom i ichniejszym stylem
                życia? :P
                • lstiti Edit: 13.12.09, 18:04
                  > A może jest po prosty zafascynowany Ameryką i ichniejszym stylem
                  > życia? :P
                • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:11
                  To ja takim bardzo dziękuję. Sugeruję mu odrobinę zdrowego rozsądku i odrobinę
                  samokrytyki, bo akurat amerykańskie styl życia to nie jest nic godnego
                  naśladowania:p ja już bym mu wykład strzeliła:)
                  • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:16
                    To mogłabyś mu to uświadomić, a on pod Twoim wpływem wziął by się za
                    siebie. Po kilku miesiącach najdalej po roku miałabyś już swój idealny
                    model ;)
                    To jest coś jak meble z Ikei :D
                    • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:21
                      Co do ich jakości mam pewne zastrzeżenia, a i nigdy z taki facetem nic nie
                      wiadomo. Poza tym nie wiem czy miałabym tyle cierpliwości, z facetami w końcu
                      jak z dziećmi...
                      • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:24
                        No racja, wymaga to trochę wysiłku. Ale ile satysfakcji później? :D
                        • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:30
                          No tak, ale co to za przyjemność tak go tresować? wolę, żeby sam miał samodyscyplinę
                          • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:33
                            > No tak, ale co to za przyjemność tak go tresować? wolę, żeby sam miał
                            samodyscy
                            > plinę

Jak nie w tym to w innym wypadku będziesz tresować. Kobiety lubią
                            silnych i niezależnych jak długo ci silni i niezależni robią to czego
                            chce kobieta ;)
                            • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:46
                              > Jak nie w tym to w innym wypadku będziesz tresować. Kobiety lubią
                              > silnych i niezależnych jak długo ci silni i niezależni robią to czego
                              > chce kobieta ;)

Preferuję silne niezależne jednostki, którymi nie da się manipulować, nawet
                              przeze mnie:p
                              • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:54
                                > Preferuję silne niezależne jednostki, którymi nie da się manipulować,
                                nawet
                                > przeze mnie:p

Nie wierze. Musiałabyś być jakimś wyjątkiem ;P
                                • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:02
                                  Obiekt moich zainteresowań to facet a nie łajza. Ma mieć własne zdanie i bronić
                                  go. Dziękuję ciotom i pantoflarzom, czasami łapię się na tym, że myślę jak facet:)
                                  • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:03
                                    > Obiekt moich zainteresowań to facet a nie łajza. Ma mieć własne
                                    zdanie i bronić
                                    > go. Dziękuję ciotom i pantoflarzom, czasami łapię się na tym, że
                                    myślę jak face
                                    > t:)

Facet bez własnego zdania to nie musi być od razu ciota czy łajza.
                                    Może po prostu niedouczony i potrafi jedynie powtarzać to co ksiądz
                                    bądź inny dziennikarz mu powiedział? ;P
                                    • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:04
                                      To dziękuję takim facetom:p
                                      • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:06
                                        > To dziękuję takim facetom:p

Ależ proszę, polecamy się na przyszłość ;P
                                        • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:08
                                          Z Twoich wypowiedzi nie zionie uległością czy niezaradnością życiową, ale ok nie
                                          wnikam:p
                                          • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:13
                                            > Z Twoich wypowiedzi nie zionie uległością czy niezaradnością życiową,
                                            ale ok ni
                                            > e
                                            > wnikam:p

Jestem bardzo niezaradny życiowo. Nawet mleko potrafi mi wykipieć ;)
                                            • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:15
                                              Uuuuu to kiepściutko:p mało praktyki:D
                                              • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:20
                                                > Uuuuu to kiepściutko:p mało praktyki:D

Taa za mało mleka pije ;P
                                                • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:22
                                                  Jest tyle innych możliwości:) trudny wybór
                                                  • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:25
                                                    > Jest tyle innych możliwości:) trudny wybór

No właśnie, przydał by się ktoś kto by mi powiedział co mam wybrać ;P
                                                  • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:27
                                                    Kto co lubi, niezdecydowany i przekomarzający się osobniku pci brzydkiej;p
                                                  • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:29
                                                    > Kto co lubi, niezdecydowany i przekomarzający się osobniku pci
                                                    brzydkiej;p

ojj zaraz tam, że brzydkiej :P
                                                  • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:32
                                                    zaglądam w wizytówkę i jak nic brzydala widzę, znaczy się nic tam nie ma:p
                                                  • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:37
                                                    > zaglądam w wizytówkę i jak nic brzydala widzę, znaczy się nic tam nie
                                                    ma:p

Wizytówka zawiera wystarczającą ilość informacji. Reszta jest
                                                    milczeniem ;)
                                                  • lolcia-olcia Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:39
                                                    Ja czytać lubię myślałam, że tam coś dla mnie się znajdzie i z ciekawości
                                                    zajrzałam,a tu nic:p
                                                  • lstiti Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:44
                                                    > Ja czytać lubię myślałam, że tam coś dla mnie się znajdzie i z
                                                    ciekawości
                                                    > zajrzałam,a tu nic:p

Wszystkie istotne informacje na swój temat tam zawarłem :P
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 18:00

Proszę Cię... Trochę szczerości...
      • nanai11 Cycata blondynka 13.12.09, 18:23
        Jestem cycata blondynka, jednak nie zalezy mi na "nadmuchanym "facecei (mam ich
        w pracy aż nadto) ani tym bardziej na wypchanym portfelu ( nie narzekam na
        zarobki), jednak wiem też że pokutuje taki stereotyp. Wystarczy pochwalić
        sylwetke Pudziana w towarzystwie meżczyzn i już zaczynaja nan iego mocno brzydko
        gadać, że głupi i takie tam. A przecieć sylwetke ma cąłkiem ok. Bo właśnie
        wydaje isę im że TO jest dla nas najważniejsze.
        • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:25
          A nie jest? Przecież wszyscy ludzie to wzrokowcy. Kobiety również.
          • mruff Re: Cycata blondynka 13.12.09, 22:48
            E tam. Dla mnie najbardziej seksowny jest owłosiony tors, pupa a
            potem intelekt :)
        • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:27
          Osobiście do Pudziana nic nie mam. Ale w głowę zachodzę, jak tacy się podcierają ;)
          • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:34
            > Osobiście do Pudziana nic nie mam. Ale w głowę zachodzę, jak tacy się
            podcieraj
            > ą ;)

Obawiam się, że nie chciałabyś wiedzieć ;)
            • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:44
              lstiti napisał:

> Obawiam się, że nie chciałabyś wiedzieć ;)
              Czy to znaczy, że wiesz??? Powiedz, nie bądź taki ;)
              • jassminize Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:51
                a jednak wszystko sprowadza sie do fizjonomi ;) taaaa w koncu jakis punkt
                zaczepiania musi byc :)
              • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:56
                > > Obawiam się, że nie chciałabyś wiedzieć ;)
                > Czy to znaczy, że wiesz??? Powiedz, nie bądź taki ;)

To może źle wpłynąć na Twoją psychikę i zburzyć cały Twój światopogląd
                i system wartości :P
                • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:59
                  lstiti napisał:

> To może źle wpłynąć na Twoją psychikę i zburzyć cały Twój światopogląd i
                  system wartości :P
                  To miło, ze jesteś taki troskliwy ale mam silną konstrukcję psychiczną ;)
                  • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:05
                    > To miło, ze jesteś taki troskliwy ale mam silną konstrukcję
                    psychiczną ;)

Ale tak publicznie nie można, od razu by ocenzurowali ;)
                    • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:08
                      lstiti napisał:

> Ale tak publicznie nie można, od razu by ocenzurowali ;)

To kombinuj jak to zrobić niepublicznie ;)
                      • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:14
                        > To kombinuj jak to zrobić niepublicznie ;)

Coś się wymyśli ;)
                        • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:16
                          lstiti napisał:

> Coś się wymyśli ;)

Słowem mam się uzbroić w cierpliwość? :)
                          • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:20
                            > Słowem mam się uzbroić w cierpliwość? :)

Cierpliwość to cnota ;P
                            • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:28
                              lstiti napisał:

> Cierpliwość to cnota ;P

To chyba nie jestem cnotliwa ;P
                              • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:30
                                > > Cierpliwość to cnota ;P
                                >
                                > To chyba nie jestem cnotliwa ;P

Cenna informacja. Przyda się przy realizacji zlecenia ;P
                                • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:34
                                  lstiti napisał:

> Cenna informacja. Przyda się przy realizacji zlecenia ;P

Bardzo cenna :)Jak się niecierpliwię, to tupię nogami i rwę włosy z głowy. Także
                                  mogę pomniejszyć zapłatę za usługę o koszt peruki ;)
                                  • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:39
                                    > Bardzo cenna :)Jak się niecierpliwię, to tupię nogami i rwę włosy z
                                    głowy. Takż
                                    > e
                                    > mogę pomniejszyć zapłatę za usługę o koszt peruki ;)

Wszelkiego rodzaju natręctwa i inne dziwactwa to cenne wskazówki przy
                                    poszukiwaniu kandydatów, ale nie wpływają one na obniżenie kosztów
                                    zlecenia. Wręcz przeciwnie, na ogół je podnoszą ;P
                                    • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:55
                                      lstiti napisał:

> Wszelkiego rodzaju natręctwa i inne dziwactwa to cenne wskazówki przy
                                      poszukiwaniu kandydatów, ale nie wpływają one na obniżenie kosztów zlecenia.
                                      Wręcz przeciwnie, na ogół je podnoszą ;P

Zaczynam dochodzić do wniosku, że ta firma jest bezwzględna ;) Czy są jakieś zniżki?
                                      • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:03
                                        > Zaczynam dochodzić do wniosku, że ta firma jest bezwzględna ;)

Cóż, tak trzeba by utrzymać się na rynku ;P

Czy są jakieś zn
                                        > iżki?

Tylko dla stałych klientów :P
                                        • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:10
                                          lstiti napisał:

> Tylko dla stałych klientów :P
                                          A bony Sodexo uwzględniacie?
                                          • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:12
                                            > > Tylko dla stałych klientów :P
                                            > A bony Sodexo uwzględniacie?

Nic z tych rzeczy. Tak łatwo nie wykręcisz się od pełnej płatności ;P
                                            • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:15
                                              lstiti napisał:

> Nic z tych rzeczy. Tak łatwo nie wykręcisz się od pełnej płatności ;P
                                              Nie wykręcam się ;)Zaraz wypiszę czek ;)
                                              • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:20
                                                > Nie wykręcam się ;)Zaraz wypiszę czek ;)

Czeków od nieznanych klientów nie przyjmujemy. Rozumie Pani, mogą być
                                                bez pokrycia i później same problemy ;P

• isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:21
                                                  lstiti napisał:

> Czeków od nieznanych klientów nie przyjmujemy. Rozumie Pani, mogą być bez
                                                  pokrycia i później same problemy ;P

Ależ są do pokrycia, te czeki ma się rozumieć ;)
                                                  • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:25
                                                    > Ależ są do pokrycia, te czeki ma się rozumieć ;)

Nie, nie, ta w ciemno z tym pokrywaniem to nie uwierzę ;P
                                                  • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:29
                                                    lstiti napisał:

> Nie, nie, ta w ciemno z tym pokrywaniem to nie uwierzę ;P
                                                    To co mam zrobić, żebyś nie miał tak ciemno, co? ;)
                                                  • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:41
                                                    > > Nie, nie, ta w ciemno z tym pokrywaniem to nie uwierzę ;P
                                                    > To co mam zrobić, żebyś nie miał tak ciemno, co? ;)

Możesz nieco rozjaśnić ;)
                                                  • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:45
                                                    lstiti napisał:

> Możesz nieco rozjaśnić ;)

To jeszcze musisz mi podpowiedzieć jak ;) Jakaś taka niedomyślna jestem ;)
                                                  • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:46
                                                    > To jeszcze musisz mi podpowiedzieć jak ;) Jakaś taka niedomyślna
                                                    jestem ;)

No ponoć oczy masz jak gwiazdy. Nimi wiec spróbuj ;)
                                                  • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 20:53
                                                    lstiti napisał:

> No ponoć oczy masz jak gwiazdy. Nimi wiec spróbuj ;)
                                                    Świecę nimi, jest jaśniej? ;)
                                                  • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 21:02
                                                    > > No ponoć oczy masz jak gwiazdy. Nimi wiec spróbuj ;)
                                                    > Świecę nimi, jest jaśniej? ;)

Nie bardzo. Poświeć bardziej ;)
                                                  • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 21:13
                                                    lstiti napisał:

> Nie bardzo. Poświeć bardziej ;)
                                                    Już??? Mogę mrugnąć?? Bo siedzę z wytrzeszczonymi oczami i mnie bolą, a poza tym
                                                    coś mi do oka wpadło ;)
                                                  • lstiti Re: Cycata blondynka 13.12.09, 21:16
                                                    > Już??? Mogę mrugnąć?? Bo siedzę z wytrzeszczonymi oczami i mnie bolą,
                                                    a poza ty
                                                    > m
                                                    > coś mi do oka wpadło ;)

No ok, może być. Tylko znajdź jakąś latarkę skoro mrugać zamierzasz :P
            • lolcia-olcia Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:49
              dzięki kolację jem...:p
              • isukano Re: Cycata blondynka 13.12.09, 18:53
                lolcia-olcia napisała:

> dzięki kolację jem...:p
                :P smacznego?
                • lolcia-olcia Re: Cycata blondynka 13.12.09, 19:02
                  hehe przełknęłam:) dzięki
    • tytus_flawiusz Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:41
      jassminize napisała:

> ...czy faceci sa swiadomi ze najbadziej sexowny jest u nich ....intelekt? czy
      > nadal pokutuje atawistyczne podejscie do rzeczywistosci...prezenie muskułow i
      > nie tylko.... :)

pierdu, pierdu, nie byłoby zapotrzebowania na poetyckiego (przysłem ,jebłem mu i poszłem jom ruc&hać) dresa, nie byłby produkcji tego typu osobników.
      Rzeczywistości nie da się zakląć komunałami,nawet najpiękniejszymi
      • ziereal Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 19:53
        obywatelu, gdzie byliście jak was nie było? :)

a co do intelektu, bardzo istotna sprawa, zaraz po wyglądzie...

:)

------
        Inside every cynical person, there is a disappointed idealist
        • tytus_flawiusz Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 20:08
          ziereal napisała:

> obywatelu, gdzie byliście jak was nie było? :)
          >
          byłem zajęty utrwalaniem dobrych stosunków i poszerzaniem horyzontów współpracy
          w perspektywie lat przyszłych

> ------
          > Inside every cynical person, there is a disappointed idealist
    • tow.ortalion Ja jestem świadom... 13.12.09, 20:09
      ...moich umięśnionych pośladków. Już niejedną na nie złowiłem.
      Chociaż przy lodziku ich nie widać.
      • ziereal Re: Ja jestem świadom... 13.12.09, 20:16
        tow.ortalion napisał:

> ...moich umięśnionych pośladków. Już niejedną na nie złowiłem.
        > Chociaż przy lodziku ich nie widać.

nie dasz rady "go" wygiąć do tyłu, tak jakby przeciągnąć pod kroczem, tak żeby
        partnera robiąc loda patrzyła Ci się na tyłek?

coś krótki :((
        • tytus_flawiusz Re: Ja jestem świadom... 13.12.09, 20:21
          ziereal napisała:

> nie dasz rady "go" wygiąć do tyłu, tak jakby przeciągnąć pod kroczem, tak żeby
          > partnera robiąc loda patrzyła Ci się na tyłek?
          >
          > coś krótki :((
          >
          loda, Kochanie, robi się na wzwodzie, wzwodzie, nadążasz ? :-)
          • ziereal Re: Ja jestem świadom... 13.12.09, 20:24
            tytus_flawiusz napisał:

> ziereal napisała:
            >
            >
            > > nie dasz rady "go" wygiąć do tyłu, tak jakby przeciągnąć pod kroczem, tak
            > żeby
            > > partnera robiąc loda patrzyła Ci się na tyłek?
            > >
            > > coś krótki :((
            > >
            > loda, Kochanie, robi się na wzwodzie, wzwodzie, nadążasz ? :-)
            >

jesteście czasami sztywni, nie wtedy kiedy trzeba:P

myślisz, ze ja o tym wyginaniu i przeciąganiu pod kroczem poważnie pisałam?:>
            nawet gdyby tu nie chodziło o wzwód i samą trudność skierowania go wówczas w
            dół....to nawet "przeciaganie" miękkiego 40cm fajfusa byłoby co najmniej
            śmieszne :))
            • tytus_flawiusz Re: Ja jestem świadom... 13.12.09, 20:35
              to nawet "przeciaganie" miękkiego 40cm fajfusa

---------------

gościu z takim fiutem "na miękko" !!! byłby taki nadziany, że bez najmniejszego problemu znalazł by laskę, która zrobiłaby mu loda przez dziurę w du$pie
              • ziereal Re: Ja jestem świadom... 13.12.09, 20:44
                tytus_flawiusz napisał:

> to nawet "przeciaganie" miękkiego 40cm fajfusa
                >

>
                > ---------------
                >
                > gościu z takim fiutem "na miękko" !!! byłby taki nadziany, że bez najmniejszego
                > problemu znalazł by laskę, która zrobiłaby mu loda przez dziurę w du$pie

a, to to pewnie gimnazjalistki juz trenują..;)
                • tow.ortalion Upomnienie 13.12.09, 21:09
                  Chciałem tylko zwrócić uwagę, że wątek jest o intelekcie i innych, działających na kobiety walorach mężczyzny.
                  Mnie również wydaje się on nudny, no ale bez przesady.
                  • ziereal Re: Upomnienie 13.12.09, 21:33

tow.ortalion napisał:

> Chciałem tylko zwrócić uwagę, że wątek jest o intelekcie i innych, działających
                    > na kobiety walorach mężczyzny.
                    > Mnie również wydaje się on nudny, no ale bez przesady.
                    >
                    >
                    >

przepraszam!
                    jak jeszcze raz tak się zachowam, możesz mi wysłać fotkę swoich pośladków za karę!
                  • tytus_flawiusz Re: Upomnienie 13.12.09, 21:41
                    > i innych, działających na kobiety walorach mężczyzny.

jak czterdziesto centymetrowy (w spoczynku) fiut nie jest walorem, to co nim
                    kur$wa jest?
                    • ziereal Re: Upomnienie 13.12.09, 21:56
                      tytus_flawiusz napisał:

> [i]> i innych, działających na kobiety walorach mężczyzny. [/
                      > i]
                      >
                      > jak czterdziesto centymetrowy (w spoczynku) fiut nie jest walorem, to co nim
                      > kur$wa jest?
                      >

walor? kalectwo raczej, no, może do odganiania much?

przecież taki nawet nie stanie porządnie, a jak już stanie, to potrzebna laska o
                      naprawdę głębokim wnętrzu..
                      • tytus_flawiusz Re: Upomnienie 13.12.09, 22:03
                        > walor? kalectwo raczej, no, może do odganiania much?
                        >
                        > przecież taki nawet nie stanie porządnie, a jak już stanie, to potrzebna laska
                        > o
                        > naprawdę głębokim wnętrzu..

i Ty wierzysz w to, że statystyczna kobieta w ten sposób to analizuje ?

Nie liczą się walory użytkowe, tylko prestiż.

Czy, któraś dupa analizuje po co samotnemu facetowi BMW wersji 7 (w tajemnicy zagazowane), gdy wszystkie jego podróże to "samotne 5km do pracy" i "samotne 5 km z powrotem"
                        • ziereal Re: Upomnienie 13.12.09, 22:15
                          tytus_flawiusz napisał:

>
                          > Czy, któraś dupa analizuje po co samotnemu facetowi BMW wersji 7 (w tajemnicy z
                          > agazowane), gdy wszystkie jego podróże to "samotne 5km do pracy" i "samotne 5 k
                          > m z powrotem"

jeżeli ona będzie chciała by pojechali tym BMW nad morze, a on jej odrzeknie, że
                          - niestety,ale auto nadaje się tylko na bardzo krótkie eskapady, to co prawda
                          prestiżu nie straci,ale laska zacznie szukać gacha, który może ma i Skodę, ale
                          wyruszą nią nad morze/w góry. No, ale to już daleko idące rozwinięcie,fakt, że
                          takie "BWM" przyciąga, a co dalej, to w pierwszej fazie nieistotne.

a z drugiej strony, co mnie statystyczna baba obchodzi, ja wiem, że byłabym
                          przerażona 40cm!
                          • tow.ortalion Re: Upomnienie 13.12.09, 22:32
                            ziereal napisała:

> ... ja wiem, że byłabym przerażona 40cm!
                            >

-----------------

Ale w jakim stanie to 40 cm ?
                            • ziereal Re: Upomnienie 13.12.09, 22:37
                              tow.ortalion napisał:

> ziereal napisała:
                              >
                              > > ... ja wiem, że byłabym przerażona 40cm!
                              > >
                              >
                              > -----------------
                              >
                              > Ale w jakim stanie to 40 cm ?
                              >

w plasterkach..jak dobre salami z osła.

ps. co za różnica, niezależnie od stanu, przerażające,brr!
                          • tytus_flawiusz Re: Upomnienie 13.12.09, 22:41
                            a z drugiej strony, co mnie statystyczna baba obchodzi, ja wiem, że byłabym
                            przerażona 40cm!

----------------

Ciebie może i nic, ale jego-czterdziestocentymetrowego przy takiej podaży cóż
                            mógłby obchodzić Twój pojedynczy strach. Nie zdawałby sobie nawet sprawy z
                            Twego istnienia, a cóż dopiero z głębokiego wnętrza, którego nigdy nie dane
                            byłoby mu poznać
                            • ziereal Re: Upomnienie 13.12.09, 23:00
                              tytus_flawiusz napisał:

>
                              > Ciebie może i nic, ale jego-czterdziestocentymetrowego przy takiej podaży cóż
                              > mógłby obchodzić Twój pojedynczy strach. Nie zdawałby sobie nawet sprawy z
                              > Twego istnienia, a cóż dopiero z głębokiego wnętrza, którego nigdy nie dane
                              > byłoby mu poznać

ja nie mam głebokiego wnętrza, płytka ze mnie dzioucha.
                              • tytus_flawiusz Re: Upomnienie 13.12.09, 23:05
                                ziereal napisała:

> ja nie mam głebokiego wnętrza, płytka ze mnie dzioucha.

dobra, wiem. Miły chciałem być ... tak spróbować jak to jest :-)
                                • ziereal Re: Upomnienie 13.12.09, 23:12
                                  tytus_flawiusz napisał:

> ziereal napisała:
                                  >
                                  > > ja nie mam głebokiego wnętrza, płytka ze mnie dzioucha.
                                  >
                                  > dobra, wiem. Miły chciałem być ... tak spróbować jak to jest :-)

i co, fajne uczucie?

ja nie tylko płytka,ale jeszcze dodatkowo drani lubię,więc bądź taki jak zawsze.
    • triss_merigold6 Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 20:22
      Bez przesady, są panowie bystrzy czy wręcz bardzo bystrzy ale o
      wyglądzie z kategorii "nie ma takiej ilości wódki". Portfel też nie
      rekompensuje braków.
      • tytus_flawiusz Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 20:26
        triss_merigold6 napisała:

> Portfel też nie rekompensuje braków.

na co dowodem są Dorn, Marcinkiewicz, Sarkozy, Berlusconi, Kalisz i Łapicki
        • triss_merigold6 Oni to luzik 13.12.09, 20:29
          Poseł Gosiu Edgar jest przedmiotej mojej nieustającej fascynacji.
          Facet ma trójkę dzieci z dwiem żonami (jedna ex żona oczywiście) i
          obie są całkiem w porządku wizualnie. To jest qrwa niewiarygodne.

Ja mogę tylko subiektywnie, że nie preferuję pasztetów ani nie
          szukałam w panach tatusia. Ani dziadka.
          • triss_merigold6 Re: Oni to luzik 13.12.09, 20:31
            A z cyklu total hard core - ciekawa jestem czy poseł Antoni
            Maciarewicz uprawia seks?
        • ziereal Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 20:31
          tytus_flawiusz napisał:

> triss_merigold6 napisała:
          >
          > > Portfel też nie rekompensuje braków.
          >
          > na co dowodem są Dorn, Marcinkiewicz, Sarkozy, Berlusconi, Kalisz i Łapicki
          >

Flavio Briatore.

tinyurl.com/dlo624
        • tow.ortalion Re: czy faceci sa swiadomi 13.12.09, 21:12
          tytus_flawiusz napisał:

> na co dowodem są Dorn, Marcinkiewicz, Sarkozy, Berlusconi, Kalisz i Łapicki
          >

--------------------------

To musi być
          portfel.
    • facettt A coz w tym Yntelekcie 13.12.09, 21:12
      jassminize napisała:

> ...czy faceci sa swiadomi ze najbadziej sexowny jest
      u nich ....intelekt?

A coz w tym Yntelekcie
      jest sexiwnego?
      - gdyz nie widzem.
      • tow.ortalion Re: A coz w tym Yntelekcie 13.12.09, 21:23
        facettt napisał:

>
        > A coz w tym Yntelekcie
        > jest sexiwnego?
        > - gdyz nie widzem.

---------------

Hm... Może yntelygentny szybciej ten punkt G znajduje?

Tak tylko strzelam.
        • facettt A coz w tym Yntelekcie 13.12.09, 21:42
          tow.ortalion napisał:

> Hm... Może yntelygentny szybciej ten punkt G znajduje?
          >
          > Tak tylko strzelam.

To jest jakas opcja
          jednak - posi(l)kujac sie Norwidem
          twierdze, ze to ZA MALO.

• kotek.filemon Re: czy faceci sa swiadomi 14.12.09, 10:09

Oczywiście, najlepiej taki co najmniej na 18 cm...
    • feel_good_inc Dlatego właśnie największe powodzenie... 14.12.09, 11:45
      ...mają cherlawe typki w okularach ze szkłami jak denka od butelek. Tymczasem prężące dwu- trzy- i więcejgłowe mięśnie postawne chłopaki podpierają ściany i z zazdrością patrzą na mózgowca oganiających się tomem encyklopedii od uwieszających mu się na szyi dziewcząt ;)
      • ziereal Re: Dlatego właśnie największe powodzenie... 14.12.09, 11:59
        świetne podsumowanie
    • frozenman To przecież zależy od kobiety (n/t) 14.12.09, 12:00

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka